Bart-S Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 ...czyli w nastepnym tygodniu wleci webasto Oj Grzesiu - mam tyle na głowie, że nie wiem czy się wyrobię... Chciałbym mieć tyle czasu wolnego co Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 gratki auta, nie wiem czy to juz pisałem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 ...czyli w nastepnym tygodniu wleci webasto Oj Grzesiu - mam tyle na głowie, że nie wiem czy się wyrobię... Chciałbym mieć tyle czasu wolnego co Ty rezaj dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian821 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Bart jutro wysylam paczke powinna byc w srode bo nadam priorytetem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Bart jutro wysylam paczke powinna byc w srode bo nadam priorytetem. Do mnie ostatnio polecony priorytet z Krakowa szedł tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Bart jutro wysylam paczke powinna byc w srode bo nadam priorytetem. Dzięki - dam znać jak dotrze Podelij mi na PW dane do wysyłki (spakuję Ci wzmacniacz). W poniedziałek doszła pompa baku AE, którą załatwił mi Brysio. Jak przyjdzie pompka i przewody paliwowe od Krystiana to jeszce tylko węże wodne i można montować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Za ile dorwles pompe paliwa pod webasto Jak bedziesz zakladal przewody to potrzeba jeszcze komplet mocowan pod rurki , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian821 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ok bartku,juz wysylam PW,jakby co to mam u siebie w aucie ori pompe pod webasto ale od quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal-L Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Bartolini Teraz to pozostaje Ci jedynie dorobic do auta panele solaryzacyjne na dachu hehehe:) powiem Ci ze pieknie trzyma sie drogi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 No dobra. Byłem , zobaczyłem i jestem pod mega wrażeniem. To auto mnie po prostu przytłoczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Bartolini Teraz to pozostaje Ci jedynie dorobic do auta panele solaryzacyjne na dachu hehehe:) powiem Ci ze pieknie trzyma sie drogi:) Tja, ale za twarde jest - trzeba będzie przemyśleć jeszcze raz temat zawieszenia... No dobra. Byłem , zobaczyłem i jestem pod mega wrażeniem. To auto mnie po prostu przytłoczyło Przełożymy część gratów do Twojego to sytuacja się wyrówna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 No dobra. Byłem , zobaczyłem i jestem pod mega wrażeniem. To auto mnie po prostu przytłoczyło Przełożymy część gratów do Twojego to sytuacja się wyrówna Oh yeah :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Bartek ile placiles za amory Monroe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Wczoraj przeglądałem temat bartka i z tego co pamiętam pisał coś około 170zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Wczoraj przeglądałem temat bartka i z tego co pamiętam pisał coś około 170zł Tak, za tył. Przód był troszkę droższy - zaraz poszukam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 to dobra cene masz ja dostalem 208zl tyl 218zl przod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Tył - Monroe Reflex E1284 (szt. 170zł) Przód muszę sprawdzić na FV (podam model i cenę po południu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 a jak Ci sie na nich jezdzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 a jak Ci sie na nich jezdzi? Lepiej niż na H&R + amorki 1BE. Ale mimo wszystko nadal jest za twardo - u mnie są paskudne drogi. Na autostradzie czy nowych odcinkach jest super ale jeżdżąc w swoim mieście tylko się wkurzam. Jest kiepsko, nawet teraz na 17". Dlatego zastanawiam się nad swapem na Weitec -30 + Monroe Reflex ale dla standardowego zawieszenia. Znacie kogoś z takim setupem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 a jak Ci sie na nich jezdzi? Lepiej niż na H&R + amorki 1BE. Ale mimo wszystko nadal jest za twardo - u mnie są paskudne drogi. Na autostradzie czy nowych odcinkach jest super ale jeżdżąc w swoim mieście tylko się wkurzam. Jest kiepsko, nawet teraz na 17". Dlatego zastanawiam się nad swapem na Weitec -30 + Monroe Reflex ale dla standardowego zawieszenia. Znacie kogoś z takim setupem? do 19" nie będzie to za specjalnie wyglądaćIle masz teraz na 17" od ziemi do błotnika z przodu i z tyłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi