Artur82 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 jak to Siemian mówisz...nie bądź miękka pytka :polew: TY nie jestes na bank z tym zawiasem w zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ja mam zawias pod benzyne pamiętasz jak gadaliśmy pewnie dlatego. I tu jest problem - potrzebujesz tych samych sprężyn tylko z końcówką "2" (czyli te, które mam aktualnie na aucie ). Amorki, które masz będą OK. Poszukaj u swoich dostawców Weiteków dla mnie to się zamienimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 a Ty Siemian masz takie same amory jak Bart-S ? mysle nad takimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 uuu to David nie miałeś dobrych wrażeń z tym zawiasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 monroe reflexy pod be więc takie same. Pomyślimy Bart z tymi springami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 mialem na poczatku glebe chyba z -610 cos takiego na sprezynach fk -50 i jak bylem w Tune Up tp na hamowni rozwalila mi sie poducha silnika auto spadlo w rolki i jeblo w beton u mnie był kłopot przy hamowaniu w CompSporcie bo stabilizator zahaczał o rolke Ale popuścili na pasach i sie udało U mnie nie obciera - chyba, że w aucie są 4 osoby i mam pełny bagażnik. Wtedy przy skoku potrafi delikatnie przytrzeć tyłem ale nie ma tragedii. Mimo wszystko bardziej chciałbym poprawić komfort - już po wyborach więc na lepsze drogi przez najbliższe 4 lata się nie zanosi [br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 14:45_________________________________________________ a Ty Siemian masz takie same amory jak Bart-S ? mysle nad takimi Marek ma 29369-1 - te są dla lżejszych aut. Do diesla trzeba montować 29369-2... Według H&R sprężyny te obniżają auto o -35mm, są przeznaczone zarówno dla Sedana jak i Avanta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 a Ty Bartek masz jakis namiar gdzie kupowales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 a Ty Bartek masz jakis namiar gdzie kupowales? www.h-r.com.pl - to strona polskiego dystrybutora. Niestety cena kosmiczna - 1110zł. Ja swego czasu ściągałem te springi z DE - kupiłem nowy zestaw za połowę w/w ceny. [br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 15:01_________________________________________________Weitec, których szukam to 28210044. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 mi chodzi o amory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 mi chodzi o amory Pisz do Toma albo Dzika... Bartek ile placiles za amory Monroe? Przód - Monroe Reflex E2054 (189zł szt). Tył - Monroe Reflex E1284 (170zł szt.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemasz007 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Twoja B6 to chyba najładniejszy projekt na tym jak i innych forach. Pogratulować modów ! Zabieram się za podobny projekt, pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Twoja B6 to chyba najładniejszy projekt na tym jak i innych forach. Pogratulować modów ! Zabieram się za podobny projekt, pozdrawiam ! Obejrzyj sobie auto Grześka wrclaguny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Bartek co z webastem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Twoja B6 to chyba najładniejszy projekt na tym jak i innych forach. Pogratulować modów ! Zabieram się za podobny projekt, pozdrawiam ! Obejrzyj sobie auto Grześka wrclaguny ......a póżniej obejrzyj autka adamooo ...a jeszcze pozniej Flyera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Twoja B6 to chyba najładniejszy projekt na tym jak i innych forach. Pogratulować modów ! Zabieram się za podobny projekt, pozdrawiam ! Obejrzyj sobie auto Grześka wrclaguny ......a póżniej obejrzyj autka adamooo ...a jeszcze pozniej Flyera A potem zajrzyj do psychiatry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Twoja B6 to chyba najładniejszy projekt na tym jak i innych forach. Pogratulować modów ! Zabieram się za podobny projekt, pozdrawiam ! Obejrzyj sobie auto Grześka wrclaguny ......a póżniej obejrzyj autka adamooo ...a jeszcze pozniej Flyera A potem zajrzyj do psychiatry I idz do banku po kredyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Bartek co z webastem? Póki co mam wysyp skrzyń - roboty mam do końca stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Twoja B6 to chyba najładniejszy projekt na tym jak i innych forach. Pogratulować modów ! Zabieram się za podobny projekt, pozdrawiam ! Obejrzyj sobie auto Grześka wrclaguny ......a póżniej obejrzyj autka adamooo ...a jeszcze pozniej Flyera A potem zajrzyj do psychiatry :polew: [br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 17:31_________________________________________________no ja chyba pasuje z webastem... nie ma czasu... Roletki woze od dwóch miesięcy w bagażniku i nie ma kiedy w boczki powkładać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 u mnie tez wyglada na to ze webasta w ta zime nie zamontuje,zreszta taka zima poki co ze nie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 u mnie tez wyglada na to ze webasta w ta zime nie zamontuje,zreszta taka zima poki co ze nie potrzebne Dave - jeśli mocno Ci zależy, to spróbuj ugadać się z Mario. Ja najwcześniej ruszę z tematem w lutym. ...no i masz rację. Tej zimy ogrzewanie postojowe raczej się nie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi