Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam już ponad rok i dobrze zbiera :good:

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na felgach zimowych twoje auto wygląda lepiej niż nowe A4/A5 na tych samych kołach

Profil opony jest za duży - dla mnie to ciągle traktor. Muszę ją minimalnie podnieść i wtedy pokombinować z oponami...

mnie zaskakują non stop LEDy które montowaliśmy, już dobre 2 lata i nadal bez usterek :good:

To prawda - ponad 2 lata i żadnych problemów z instalacją LED. Lada dzień na pokład wejdą CANBUS-y więc bye bye kabelki ;)

BTW – przy okazji przeglądu w aucie pojawił się jeszcze jeden mini mod (ale bardzo praktyczny ;)). Tylna szyba dostała wycieraczkę AERO. Różnica jak dzień do nocy - w końcu tył zaczął porządnie zbierać.

rearwipq5_1.JPG

Naprawdę polecam! Lista i numery części wraz z cenami:

8K9 955 205 – kapa [22zł]

8R0 955 425 – pióro wycieraczki [47zł]

8R0 955 407 1P9 – ramię wycieraczki [117zł]

poczekaj z póltora miesiąca... :decayed:

Marku - seryjna tylna wycieraczka nawet nowa nigdy nie zbierała dobrze...

Opublikowano

u mnie też tak se już zbiera, ale z 2 miesiące było OK :gwizdanie:

Opublikowano

na felgach zimowych twoje auto wygląda lepiej niż nowe A4/A5 na tych samych kołach

Profil opony jest za duży - dla mnie to ciągle traktor. Muszę ją minimalnie podnieść i wtedy pokombinować z oponami...

mnie zaskakują non stop LEDy które montowaliśmy, już dobre 2 lata i nadal bez usterek :good:

To prawda - ponad 2 lata i żadnych problemów z instalacją LED. Lada dzień na pokład wejdą CANBUS-y więc bye bye kabelki ;)

BTW – przy okazji przeglądu w aucie pojawił się jeszcze jeden mini mod (ale bardzo praktyczny ;)). Tylna szyba dostała wycieraczkę AERO. Różnica jak dzień do nocy - w końcu tył zaczął porządnie zbierać.

rearwipq5_1.JPG

Naprawdę polecam! Lista i numery części wraz z cenami:

8K9 955 205 – kapa [22zł]

8R0 955 425 – pióro wycieraczki [47zł]

8R0 955 407 1P9 – ramię wycieraczki [117zł]

poczekaj z póltora miesiąca... :decayed:

Marku - seryjna tylna wycieraczka nawet nowa nigdy nie zbierała dobrze...

u mnie też tak se już zbiera, ale z 2 miesiące było OK :gwizdanie:

Zawsze to lepiej niż zwykła :decayed: :decayed:

Opublikowano

przecież Ty nic nie widzisz bo Ci wózek w bagażniku zasłania... :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

przecież Ty nic nie widzisz bo Ci wózek w bagażniku zasłania... :gwizdanie: :gwizdanie:

:polew: :polew:
Opublikowano

ehe :facepalm:

Opublikowano

czy wiesz moze jaki numer ma ten daszek w kolorze czarnym ???? http://allegro.pl/daszek-przeciwsloneczny-audi-a3-a4-a6-passat-b5-i2096251203.html

ewentualnie czy mogl bys go zmierzyc tzn.szerokosc i wysokosc.

8D0 858 555 6PS - 22zł w ASO. Długość 213mm. Szerokość 37mm na końcach i 40mm w środkowej strefie (nie jest równy na całej szerokości).

Opublikowano

czy wiesz moze jaki numer ma ten daszek w kolorze czarnym ???? http://allegro.pl/daszek-przeciwsloneczny-audi-a3-a4-a6-passat-b5-i2096251203.html

ewentualnie czy mogl bys go zmierzyc tzn.szerokosc i wysokosc.

8D0 858 555 6PS - 22zł w ASO. Długość 213mm. Szerokość 37mm na końcach i 40mm w środkowej strefie (nie jest równy na całej szerokości).

To tego nie ma w serii ??

Jest. Piotrek chyba kombinuje jakiś "custom" ;)

Opublikowano

jest w serii ale w audi a chce to przeszczepic do skody.wielkie dzieki[br]Dopisany: 23 Luty 2012, 16:35_________________________________________________a tak przy okazji nie spotkales gdzies foteli na przod z rs4 albo cos podobnego te pompowane.strasznie mnie kusza :P marzy mi sie taki przeszczp jak na zdjeciu http://moto.gadu-gadu.pl/5633548649531945214/koda-octavia-bt-rodzinny-sedan-o-mocy-256-km1?p=998a89d04b701b69a35989e1b87a45a7_11#gallery998a89d04b701b69a35989e1b87a45a7

Opublikowano

a tak przy okazji nie spotkales gdzies foteli na przod z rs4 albo cos podobnego te pompowane.strasznie mnie kusza :P marzy mi sie taki przeszczp jak na zdjeciu http://moto.gadu-gadu.pl/5633548649531945214/koda-octavia-bt-rodzinny-sedan-o-mocy-256-km1?p=998a89d04b701b69a35989e1b87a45a7_11#gallery998a89d04b701b69a35989e1b87a45a7

Potrek - te fotele są super z wyglądu. Świetnie trzymają - ale do auta codziennego użytku są... niewygodne i niepraktyczne. Do tego dochodzi brak sterowania elektrycznego - tylko lędźwia mają elektrykę (dodatkowo boczki są pompowane dla lepszego trzymania, reszta jest sterowana manualnie). I jeszcze jeden minus - w tych stołkach nie ma airbagów.

...no chyba, że montujesz auto na weekendy. Wtedy jak najbardziej :good:

Na allegro bardzo ciężko je wyhaczyć. Na ebay-u zwykle od 15 000 do 23 000PLN...

Opublikowano

Bartku doszly canbusy?

Opublikowano

Bartku doszly canbusy?

Niestety nie :confused4:

Opublikowano

posiadasz moze etke z czesciami do a6 2007 rok??potrzebuje numer kabla pomiedzy modulem haka a hakiem.kupilem caly zestaw ´w aso no i jest modul wiazka miedzy kakiem a modulem wiazka do bezpiecznikow ale brakuje wiazki miedzy modulem a zwolnica.hak jest taki wysywany z pod zderzaka.z gory dzieki

Opublikowano

a jak tam wycieraczka?

Opublikowano

Lampki nad tablice już masz? Bo też to będę rezał :naughty:

Opublikowano
Lampki nad tablice już masz? Bo też to będę rezał :naughty:

Tak, dziś odebrałem - nie wiem tylko kiedy podejście do montażu (z czasem jak zwykle u mnie kiepsko).

a jak tam wycieraczka?

Aktualna pogoda jest świetna na testy - jak narazie nowe pióro sprawuje się bardzo dobrze

Nareszcie dorwałem... Handy MADAFAKA Adapter

nokiaadapter2.JPG

nokiaadapter5.JPG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...