Bart-S Opublikowano 21 Września 2009 Autor Opublikowano 21 Września 2009 Tak - seryjnie rezam. Coś tam jednak widać - nie ma dawać po oczach
Iverson Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 ja już wogóle nie mam pytań , co post to nowy gadżet , Bartek co na to Gosia?? :polew:
Wąski Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Nie do wiary od - 07 Czerwiec 2008, 15:15 tyle modów :gwizdanie: liczyłeś ile kasy poszło Gratuluję
MARCIN607 Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 ma wene i parcie na s-line pakiet oświetleni :oklaski:a i co tam jeszcze w audi :a4fan:wymyślili :oklaski: :oklaski: :oklaski: Bartek po raz kolejny-jesteś zródłem pomysłów dla innych-jak się nie wie co można jeszcze modzić wystarczy zerknąć do Bartka a tu co strona to nowe razonko Nie do wiary od - 07 Czerwiec 2008, 15:15 tyle modów :gwizdanie: liczyłeś ile kasy poszło Gratuluję
KOval81 Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Nie do wiary od - 07 Czerwiec 2008, 15:15 tyle modów :gwizdanie: liczyłeś ile kasy poszło Gratuluję Premia była, bo Bartek w celu modzenia dalszego wali po 300% normy w robocie A tak na poważnie, to w zaciszu domowym policz mod'y, + koszt zakupu auta + zaliczkowo 29 następnych modów = nowa Corvette Z06 Radość z wykonanych modyfikacji - bezcenna. Vetta się schowa
Bart-S Opublikowano 22 Września 2009 Autor Opublikowano 22 Września 2009 Co ja mogę powiedzieć - poza tym że po prostu lubię modzić i do tego trafiłem na baaaardzo wyrozumiałą żonę która sponsoruje mi niektóre gadżety (np. gałeczka S-Line skapnęła mi się za 2h drapania ) Co do opłacaloności modów - oczywiście macie rację, nie kalkuluje się to nijak - lepiej byłoby kupić auto z wyposażeniem którego mi brakuje Ale ucieka cała frajda... Wyobraźcie sobie, jak po skończonym modzie - staniecie przy furaku, wieczorkiem z piwkiem czy tam drinasem w ręku - uczucie bezcenne Auto się nie psuje - jest więc kasa na mody. Ile poszło - hmm na chwilę obecną nie wiem, przy ok 10tyś przestałem liczyć (byłoby taniej gdybym nie brał tyle gratów z ASO ) A tu jeszcze tyle do zrobienia... Gałeczka S-Line już "siedzi" Teraz czekam na info i zdjęcia boczków z roletami... Dzięki za wszystkie Wasze opinie :> Zachęcają do dalszej pracy
ykk Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Bart-S to teraz reczny od RS4 tez pikowany Jesli to nie tajemnica, to jaki koszt tej galy..?
Bart-S Opublikowano 22 Września 2009 Autor Opublikowano 22 Września 2009 Nie wiem Za cały układ cięgien dałem 100zł, gałka była na jego "szczycie" Dobrze że trafiłem ten gadżet na allegro bo już mi ASO po głowie zaczynało chodzić
HiRide Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 te boczki zrobisz spokojnie przypniesz swoja tapicerke a jak sobie nieporadzisz to tapicer to ogarnie ladnie
Bart-S Opublikowano 23 Września 2009 Autor Opublikowano 23 Września 2009 No to fajnie - słyszałem że tapicerka jest zgrzewana z plastikiem ale może da radę jakoś to "rozszczepić" A jak wygląda sprawa z fotelami - gdybym chciał założyć pełną elektrykę... Zależy mi na tym aby zostać przy obecnej konfiguracji (skróra + alcantara). Gdybym dorwał jakiś tani fotelik z elektryką - da się to przełożyć do mojego? Aktualnie mam grzane z manualną regulacją i elektryczne lędźwia - nie wiem czy fotele były pod tym względem uniwersalne czy znów czekałoby mnie jakieś mega rezanie... Podpowiedzcie coś
Flyer Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Wiem, ze da sie przelozyc sama tapicerke... ale juz np. grzania nie przelozysz. Musisz wiec szukac foteli grzanych + pelna elektryka. Choc nie wiem dokladnie na ile jest to wykonalne...
Bart-S Opublikowano 23 Września 2009 Autor Opublikowano 23 Września 2009 Fly - no właśnie znalazłem info na forum dot. problemów z przełożeniem grzania. Tylko tak się składa że grzanie w swoich fotelach mam więc to rezanie odchodzi - pytanie jak to jest w kontekście elektrycznej regulacji ustawienia stołka (względnie układu/sterownika pamięci ustawień). Jeśli się nie da to zostaje tak jak mówisz - kupić stołki w dowolnym materiale ale pełną opcję i przełożyć samą tapicerkę siedzeń.
Flyer Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Pytanie tylko - czy znajdziesz stolki w syfiastym lub zniszczonym materiale/skorze z pelna opcja?
Bart-S Opublikowano 23 Września 2009 Autor Opublikowano 23 Września 2009 Znalazłem z pełną elektryką ale bez schowka i siatki. Nie wiem też czy mają pakiet oświetlenie i sterownik pamięci. Generalnie schowek i lampka to nie problem. Sterownik chyba też nie - na allegro do kupienia za 200zł ale wolałbym dorwać całość i wstawić wszystko za jednym razem
zagma Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Autko extra , super pomysł i wykonanie .
Bart-S Opublikowano 30 Września 2009 Autor Opublikowano 30 Września 2009 Kolejne rezanko przede mną - kupiłem schowek z lodówką, zmieniarką CD, dezaktywacją poduszki i pakietem oświetlenia od kolegi chromos-a Jestem w trakcie rozkminiania instalacji - co gdzie i jak podpiąć W związku z powyższym uzbierało mi się nieco gratów na sprzedaż - zerknijcie, może ktoś się skusi (szczególnie polecam ori felgi 16" z oponami zimowymi i lutserko wewnętrzne fotochrom ) Więcej detali + foty znajdziecie w dziale sprzedam... - ori felgi 16” z oponami GoodYear UG7+ 205/55 (bieżnik 9mm) - osłony zewnętrzne słupka B i trójkątne blendy tylnych szyb (czarny mat) - lusterko wewnętrzne fotochromatczne z czujnikiem zmierzchu - układ cięgieł zmiany biegów dla skrzyni multitronic (skórzana gałka) - komplet ozdobnych ramek wokół szyb - tylna boczna szyba (prawa – pod w/w ramki) - tapicerka/osłony wewnętrznych dolnych części słupków A, B i C - podsufitka z panelami oświetlenia, uchwytami i osłonami przeciwsłonecznymi - wzmacniacz z głośnikiem niskotonowym i tubą - spojler (seryjny) tylnego zderzaka - nakładka tylnego zderzaka pod PDC (parktronic) - plastikowe osłony baku i komory prawego tłumika - kompletny wydech seryjny dla 1.9TDi (wieszaki, uchwyty)
wrclaguna Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 jakbys potrzebowal rurki laczacej .... i wiatrak do lodowki to posiadam :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 30 Września 2009 Autor Opublikowano 30 Września 2009 Grzesiu gdybym wiedział wcześniej - wziąłbym rurkę razem z klamkami. Koszt to tylko 30zł, mam zamówione parę pierdół w ASO więc dołożę im jeszcze ten gadżet. Ale dzięki za pamięć ...załatw mi środek Recaro w alcantarze to się skuszę
HiRide Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Kolejne rezanko przede mną - kupiłem schowek z lodówką, zmieniarką CD, dezaktywacją poduszki i pakietem oświetlenia od kolegi chromos-a Jestem w trakcie rozkminiania instalacji - co gdzie i jak podpiąć W związku z powyższym uzbierało mi się nieco gratów na sprzedaż - zerknijcie, może ktoś się skusi (szczególnie polecam ori felgi 16" z oponami zimowymi i lutserko wewnętrzne fotochrom ) Więcej detali + foty znajdziecie w dziale sprzedam... - ori felgi 16” z oponami GoodYear UG7+ 205/55 (bieżnik 9mm) - osłony zewnętrzne słupka B i trójkątne blendy tylnych szyb (czarny mat) - lusterko wewnętrzne fotochromatczne z czujnikiem zmierzchu - układ cięgieł zmiany biegów dla skrzyni multitronic (skórzana gałka) - komplet ozdobnych ramek wokół szyb - tylna boczna szyba (prawa – pod w/w ramki) - tapicerka/osłony wewnętrznych dolnych części słupków A, B i C - podsufitka z panelami oświetlenia, uchwytami i osłonami przeciwsłonecznymi - wzmacniacz z głośnikiem niskotonowym i tubą - spojler (seryjny) tylnego zderzaka - nakładka tylnego zderzaka pod PDC (parktronic) - plastikowe osłony baku i komory prawego tłumika - kompletny wydech seryjny dla 1.9TDi (wieszaki, uchwyty) podoba mi sie dezaktywacja poduszki maly bajer i chyba prosty do podlaczenia niestety czegos takiego nie posiadam dlaczego sprzedajesz lusterko? nie podlaczasz go ?
Rekomendowane odpowiedzi