Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mi 350-400... :eusathink:to dopiero musze miec rozjechana zbieznosc... :kwasny:

:decayed:

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a mi 350-400... :eusathink:to dopiero musze miec rozjechana zbieznosc... :kwasny:

:grin::thumbup1:

Opublikowano

prawie jak u mnie :whistling: ......musimy wymienić się wykresami po zrobionych korektach w stacji diagnostycznej :decayed:

Opublikowano

to mnie sie chyba sama zbieżność ustawiła. Kiedyś robiłem pińcet na baku teraz robie między 600 a 700km.

Na baku w sensie od pełna do 0. :decayed:

Opublikowano

hahah nooo masarka :) ale nie masz tragedii bo to tylko 60 litrow :)

---------- Post dopisany at 18:40 ---------- Poprzedni post napisany at 18:39 ----------

to mnie sie chyba sama zbieżność ustawiła. Kiedyś robiłem pińcet na baku teraz robie między 600 a 700km.

Na baku w sensie od pełna do 0. :decayed:

hah siemian dokreciles klocek drewniany pod pedal gazu? :)

Opublikowano

nie Siemian się po prostu postarzał :decayed:

Opublikowano
nie Siemian się po prostu postarzał :decayed:

:eusathink::grin::grin:

Opublikowano

Jeśli ktoś reflektuje to są do wzięcia OZ Superturismo GT w rozmiarze 8x19 ET35 5X112 pierścień 57,1... Felgi używane ale w ładnym stanie, do tego 3 opony Goodyear GSD3 F1 - 255/35R19 i 2 Pirelli 235/35R19, F1 dwie maja około 5 mm jedna 7mm, Pirelki słabe około 3mm. Cena za komplet 3000 zł.

OZ_SUPERTURISMO_GT_SILVER.jpg?sess_id=8f362ca590f61b3d9a6590d22353b7e6

Opublikowano

a bez opon ? 9J szerokie ?

---------- Post dopisany at 18:14 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ----------

aa już widzę, 8J

Opublikowano
a bez opon ?

Niestety tylko komplet - z ceny można zejść symbolicznie...

BTW, zapomniałem wspomnieć - efekt zabaw w Vario Customs (to tylko kosmetyka i pewnie większość nie zwróci uwagi ale chciałem - jak zwykle w zgodzie z fabryką - mieć mat na profilu spojlera tylnego zderzaka :wink:).

rearmatt.JPG

Opublikowano
a bez opon ?

Niestety tylko komplet - z ceny można zejść symbolicznie...

BTW, zapomniałem wspomnieć - efekt zabaw w Vario Customs (to tylko kosmetyka i pewnie większość nie zwróci uwagi ale chciałem - jak zwykle w zgodzie z fabryką - mieć mat na profilu spojlera tylnego zderzaka :wink:).

Hmm jakbym opchnął rs4... :whistling: śliczne rurki, macik ładnie współgra ze zderzakiem.

Opublikowano

co do dokładki to ostatecznie będzie inaczej wyglądać, mam nadzieję, że duuużo lepiej, nie będzie taka czarna i powłoka bardziej dopracowana

Opublikowano
co do dokładki to ostatecznie będzie inaczej wyglądać, mam nadzieję, że duuużo lepiej, nie będzie taka czarna i powłoka bardziej dopracowana

Generalnie bawimy się i szukamy najciekawszego rozwiązania :wink:

Opublikowano

Bart-s, jest jeszcze jedno fajne rozwiązanie, testowałem na swoim aucie, myślę, że może to się sprawdzić na dokładce :kox: jednakże tak jak gadaliśmy sam zderzak by się przydał

Opublikowano

satyna :whistling:

Opublikowano
powiedzmy :whistling: (a kurna lajka nie dałeś SLO :facepalm:)

:offtopic::)

Opublikowano

Dobra - jak tylko zwolni mi się kanał na kilka dni, zgadamy się i podrzucę Ci zderzak Bartku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...