Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co Bartku myslisz o zrobieniu podsufitki i slukow w alcantarze :naughty:

Nie no OK, w słupki i podsufitkę nie mierzę ale... fotele chętnie przygarnę :) BTW - udało Ci się pstryknąć fotki i zmierzyć wysokości do nadkola?

jutro bedziesz mial :) robilem pare fotek jak zakladalismy reszte instalacji ...sterowniki siedzen i opon ...padla bateria a specjalnie wzialem metr :kwasny:

mam stara podsufitke i reszte slupkow mysle syknac w kolorze czerwonym lub czarnym :decayed:

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powidzcie mi prosze jeszcez jaki model tego N1-RS macie bo widzialem 90/45 i 90/50 a po zmierzeniu oryginalnej rury wydechowej wyszlo mi ze ma ona od 43 do 47mm srednicy (cos po przejsciach chyba jest). boje sie ze 50 bedzie za luzno a 45 nie za bardzo wejdzie :mysli:

Brałem 90 średnica wylotu i 50 montażowa (nie przypominam sobie 45..., dostępna była jeszcze większa 90/55). Końcówkę oczywiście spawałem z tłumikiem.[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 00:41_________________________________________________Wystawiłem trochę gratów na sprzedaż - pierdoły ale może ktoś chętny się znajdzie...

- silniczki szyb (sterowniki) przednich drzwi

- głośniki niskotonowe

- sterownik układu kontroli ciśnienia w oponach

- lampka oświetlenia kabiny pod szyber

- szufladka / wizytownik

- uchwyt na kubek

- gniazdo zapalniczki z kiesznią

Więcej info i fotek dot. części w dziale sprzedam: (http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6b7_silniczki_szyb_sterowniki_przednich_drzwi-t130931.0.html)

Opublikowano

Bartku popraw ogłoszenia bo linki nie działają...[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 07:33_________________________________________________ok... pierwszy działa :wink4: i tam jest wszystko...

Opublikowano

Jakiś nicpoń moder mnie poprawił - dałem osobne tematy dla każdej części... OK, w pierwszym linku jest all.

Opublikowano

Brałem 90 średnica wylotu i 50 montażowa (nie przypominam sobie 45..., dostępna była jeszcze większa 90/55). Końcówkę oczywiście spawałem z tłumikiem.

Aha to masz spawane bo ja mysle o wersji do przykrecenia - tam jest 45 mm. Spawanie u mnie odpada bo nie am zamiaru kupowania nowego tlumika za dwa lata (moze szybko zaczac rdzewiec)

Opublikowano

Aha to masz spawane bo ja mysle o wersji do przykrecenia - tam jest 45 mm. Spawanie u mnie odpada bo nie am zamiaru kupowania nowego tlumika za dwa lata (moze szybko zaczac rdzewiec)

Od tego masz srebrzankę :)

Opublikowano

i jak się jeżdzi?

Opublikowano

Trochę jakoś dziwnie te foty zrobiłeś no ale widać, że usiadł dobrze! :hi:

Opublikowano

Przeciez to nie Bartek wrzucil zdjecia wyzej...

Opublikowano

aha sorry hehe już mi się mylą wszyscy :P

Opublikowano

Dzięki Grzesiek - widać, że równiótko go posadziłeś :good: Kiedy będziesz w stanie dźwignąć auto i odczytać numer ze sprężyn? Szukałem w ofercie H&R i nie znalazłem -40/-45 dla A4 B6/B7 FWD. Największe to -35 (niżej to już tylko dla Q). Dlatego tak interesuje mnie co rzeczywiście tam u Ciebie siedzi :decayed:

Opublikowano

wrclaguna jak to mierzyles od ziemi do blotnika..nie wiem czy nie lepiej by bylo od srodka felgi do blotnika, tak przy okazji wyliczysz dokladnie glebe

Opublikowano

Niemiaszek się spisał - dziś doszły wzmaki antenowe do tunera. Oprócz tego wycieczka do ASO po czarne lusterko i słonecznik z Homelinkiem (niestety od dłuższego czasu nie mogłem nigdzie znaleźć więc pozostał jedynie zakup nowych części :(). Za to na poprawę humoru: na lustereczku obok nr części mam napisane "KOMPASS" - czyżby bonus z fabryki? :dance: W zasadzie powinienem reklamować - nie to zamawiałem :polew:

newstuffmay.JPG

Ten weekend pęknie pod hasłem "wesele" ale już za tydzień zabieram się za front - wymiana czujników PDC na wariant B6, dokończenie instalacji Homelinka i HID 6k w światłach przeciwmgielnych. Do tego ostatniego nie mam jeszcze gratów - zrobiłem małe rozeznanie na forum - koledzy polecają zestaw pod H11 niemieckiej produkcji LUX.PRO (koszt 249zł). Oprócz tego jest jeszce (niby) japoński zestawik dostępny pod szyldem xenonowe.pl (349zł). W ciągu kilku najbliższych dni muszę dokonać zakupu - dlatego proszę doradźcie coś :good:

Opublikowano

Jaka cena takiego lustra?

Czym się różnią przednie czujniki pdc co masz od 'wariantu B6'?

Opublikowano

Lusterko 825zł. Niestety słonecznik z pilotem wcale nie lepiej :wallbash: No ale nie było wyjścia (brak w/w gratów na allegro/ebay i u handlarzy).

Sensory od B6 mają prostokątną wkładkę sensora - w kolejnych nadwoziach była już okrągła. Chciałem aby tak jak zauważył Rosemayer - tył wizualnie grał z przodem ;) (przy zakładaniu front PDC dałem czujniki od A6 C6).

Opublikowano

O boże. 825zł za lusterko to sporawo. Też muszę poszukać fotochromu do siebie z auto światłami No ale trochę mnie ta cena odstraszyła :P

Opublikowano

Allegro i ebay - wszystko tylko z sensorem deszczu :confused4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...