Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Co sądzicie o takim gadzecie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajny bajer ale nie wiem czy dobry do audi.. troche takim wiejskim tunnnningiem pachnie.. ale wykonanie ok..

Opublikowano

jak dla mnie wieś.... :facepalm:

Opublikowano

Było już o tym na forum. Zdania były podzielone. Według mnie to wygląda znośnie jak się podepnie tylko pod światła stopu, żeby nie świeciło się cały czas tylko jak się hamuje.

Opublikowano

A co na to "misiaczki"?

Opublikowano

LOL :decayed: Nie no ciekawa zabawka, ale na Audi takich rzeczy się nie montuje :wink: O, w domu nad biurkiem można, albo w garażu ale nie na aucie :wink:

Opublikowano

Mnie się tam podoba.Z przodu całkiem ładnie by się komponowało z ledami, ewentualnie xenonem.

Opublikowano

ten gadget przypomina mi czasy świecących antenek na dachu, neonów pod samochodem i migających ramek wokół radia pod rytm muzyki... więc zdecydowanie :thumbdown:

:hi:

Opublikowano

No,niedługo święta na choinkę za***iste ....:facepalm:

Z takimi gadżetami to chyba musisz się przenieś na forum Pandamaniak ....:decayed:

- YouTube
Opublikowano

uśmiałęm się konkretnie :grin: to mi przypomina tuning rodem z rosji lub Litwy. :facepalm:

Opublikowano
Mnie się tam podoba.Z przodu całkiem ładnie by się komponowało z ledami, ewentualnie xenonem.

No, tak jak wspomniane ledy z resztą auta :polew:

Opublikowano

No, tak jak wspomniane ledy z resztą auta :polew:

Skoro Wy wrzucacie Pandziry na forum Audi to nie dziwę,że śmiechawa jest.

Myślałem o takim połączeniu:

Opublikowano

mnie nadal się to nie podoba, ale są gusta i guściki. Jestem na nie:facepalm:

Opublikowano

w białym b8 przy tych ledach w lampach to świecące logo nawet wygląda ... w innym modelu tego nie widzę :decayed:

Opublikowano

swieta już blisko.

Opublikowano

w B8 to dobrze wyglada.. ale tylko z tymi ledami.. w innych modelach tego nei widze...