gelon Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Witam Panowie Jestem świeżo zalogowanym użytkownikiem i na wstępie chce pokazać Wam swoje auto Auto kupione pod koniec 2007r,sprowadzone ze Szwajcarii.Wyposażenie kompletne Auto jest serią,przynajmniej pod maską bo niestety poprzedni właściciel założył zderzaki a'la RS4 from Słomczyn Także nie piszcie ze jest bardzo brzydkie :th: Nowy tylny zderzak czeka już w garażu natomiast nad przednim jeszcze myśle.Jeszcze wydech nie jest seryjny a mianowicie Remus i brak katalizatorów.Może nie wygląda ale brzmi nieżle W wakacje prawdopodobnie nie bedzie serii pod maska ponieważ..bedzie mały programik Może przejde do rzeczy :> A tutaj z kumplem który też ma takie samo eS Także jeśli chodzi o fotki to by było na tyle,dorzucam jeszcze krótki filmik nagrany na szybko telefonem,nie długo bedzie dłuższa produkcja :th: http://pl.youtube.com/watch?v=fKy5OlaMFys Pozdrawiam
Reggi Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ładna :th: Tylko faktycznie ten tylny zderzak to jakś przekombinowany . SV w tle to tez kolegi ?
marcin j Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Fajne autko , zawsze, dorzuć bardziej wyraźne zdjęcia .
spidzior Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Kurcze przysiaglbym ze juz gdzies widzialem ta eSke :> , autko bardzo ladne i bardzo ladnie jezdzi. pozdrawiam
gelon Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2008 To drugie eS należy do kolegi Spidziora A tutaj jeszcze kilka wyrażniejszych fotek: Miłego oglądania
Młody Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ładan :th: ale zderzak tył to nie jest orginał
gelon Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ładan :th: ale zderzak tył to nie jest orginał Wiem
szybki34 Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam - super wózek, napisz jak możesz jak z kosztami eksploatacji.
gelon Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Opublikowano 25 Lipca 2008 Witam - super wózek, napisz jak możesz jak z kosztami eksploatacji. Akurat jestem po kilku wymianach także moge napisać kilka słów Tarcze+klocki - 830zł Wahacze Bilsteina/komplet - 1300zł Dodatkowa pompa wody/tylko ASO - 450zł Łożyska tylnych kół ok 80zł sztuka Czujnik poziomu paliwa/ASO - 220zł Łożysko wałeczkowo-stożkowe w tylnym moście/ASO 107zł sztuka Niektóre cześci kapke droższe ale większość cen jak w normalnym aucie. Pytasz z ciekawości czy myślisz o takim aucie?
Cuber Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Co tu pisac dużo Esa to Esa Jedynie co mi sie nie podoba to tylni zderzak który bym wymienił na ORI
szybki34 Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Witam - super wózek, napisz jak możesz jak z kosztami eksploatacji. Akurat jestem po kilku wymianach także moge napisać kilka słów Tarcze+klocki - 830zł Wahacze Bilsteina/komplet - 1300zł Dodatkowa pompa wody/tylko ASO - 450zł Łożyska tylnych kół ok 80zł sztuka Czujnik poziomu paliwa/ASO - 220zł Łożysko wałeczkowo-stożkowe w tylnym moście/ASO 107zł sztuka Niektóre cześci kapke droższe ale większość cen jak w normalnym aucie. Pytasz z ciekawości czy myślisz o takim aucie? Dzięki - tak myślę o S
gelon Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 Odgrzewam kotleta ponieważ zaszło kilka,choć niewielkich zmian Jakieś 2 miesiace temu wymieniłem pare spraw ecydujących o bezpieczeństwie Zajrzałem również czy w napędzie wszystko gra i buczy :gwizdanie: A najciekawsza zmiana jaka doszła niedawno to program na 300 pare koni :kox:Tutaj wykresik: A jeśli chodzi o zmiany w wyglądzie auta,pojawiła sie dosc powazna zmiana ... Pan dostawczakiem mnie nie zauważył na skrzyżowaniu Na szczescie compensa dobrze płaci także zrobie przy okazji kilka innych rzeczy ,np.zmiana zderzaków i progów Niedługo krótki filmik po programie
Piechol Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 fajna Eska, i ma już się czym odpychać tylko pan z dostawczaka się nie popisał
CiNeKs Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Autko fajne ale jak będziesz je piłował tak jak na filmiku na jałowym to długo nie pociągnie... P.S Strasznie kadrujesz zdjęcia... nie wiadomo czy bardziej samochód fotografujesz czy krajobraz, ucinasz go w dziwnych miejscach itp no ale to tylko moje skromne zdanie:)
marcin j Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 u jaka szkoda, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, autko a po zmianach invest przez comp..... będzie jeszcze bardziej
gelon Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Opublikowano 11 Listopada 2008 Autko fajne ale jak będziesz je piłował tak jak na filmiku na jałowym to długo nie pociągnie... P.S Strasznie kadrujesz zdjęcia... nie wiadomo czy bardziej samochód fotografujesz czy krajobraz, ucinasz go w dziwnych miejscach itp no ale to tylko moje skromne zdanie:) Filmik robiony na szybko i do tego prawie rok temu Teraz już tak nie robie,wiem ze to niezdrowe dla silnika :gwizdanie: A zdjęcia niektóre robiłem pod domem i specjalnie więcej krajobrazu,zeby nie było bardzo widać zderzaków a'la słomczyn Niedługo bedzie zmontowany bardziej profi filmik i już inne ujęcia będa
Rekomendowane odpowiedzi