Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL A6] C6 Sline Avant, kolejne auto do modzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to czas przedstawic moj nowy nabytek

Standartowo A6, jak poprzednio w wersji Avant i znowu klekot :D

MODEL: A6 C6 Sline

ROCZNIK: 2009

SILNIK: 2.0 tdi CAHA

MOC: Seria 170km (pewnie w niedlugim czasie sie to zmieni)

MODY POD MASKA: narazie seria, na przyszlosc sa plany

ZAWIESZENIE: 1be jeszcze ...

KOLA: Ori 18" 8J , chyba wiekszosc z was wie ze sie to zmieni

WNETRZE: pelna skorzana tapicerka Sline, szczotkowane alu, czarna podsufitka, kiera Sline trojramienna z multifunkcja, mieszek Sline

AUDIO: Seria, ale pewnie tez nie na dlugo

przeprowadzone modyfikacje:

do te pory jedyna modyfikacja bylo zalanie paliwa :D

planowane modyfikacje:

planow jest sporo, ktore wejda w zycie czas pokaze, prawdopodobnie bedzie maxymalne doposazanie auta

Oprocz tego bedzie kilka smaczkow ode mnie bo tuning jest moja choroba, co pewnie wiekszosc z was wie jesli widziala moj poprzedni projekt

sroga gleba, porzadne kolo i pakiet US powinny zrobic tutaj robote

Wiem ze robione kalkulatorem, obiecuje ze jak znajde chwile dluzsza niz 5 minut to strzele jakies porzadne foto

20121029122809.th.jpg20121029122824.th.jpg

img0210gq.th.jpgimg0208wi.th.jpgimg0207ek.th.jpg

img0211hf.th.jpgimg0212ds.th.jpg thumbnmail.png

img0204yq.th.jpgthumbnmail.png

z wypasow o ktorych wiem do tej pory ze je mam, to

automatyczne wycieraczki, automatyczne wlaczanie swiatel, ori xenon, wbudowana nagi, mmi 3g, chowany hak, swiatla ledowe dzienne, ledy z tylu, servotronic, bluetooth

chyba tyle o reszczie pewnie dowiem sie jak spotkam kogos kto juz ma c6 i powie mi co tu jeszcze nie jest standartem, albo co est o czym ja nie mam pojecia

narazie zrobilem autem kolo 500km i naprawde zadowolony jestem z kazdego kilometra

Opublikowano

Fajna ! :wink:

Tamta poszła w takim setupie jak była czy robiłeś serię ?

Opublikowano

jedyny słuszny kolor hehe , taka jak moja .

Opublikowano

fajna sztuka, szkoda, że nie 3.0 tdi ale nie można mieć wszystkiego :wink: fajny kolor no i S-line :decayed:

Opublikowano

fajna... tylko ktoś złośliwy ci kierownicę przestawił na prawą stronę :P

Opublikowano
  • Autor
Fajna ! :wink:

Tamta poszła w takim setupie jak była czy robiłeś serię ?

Caly czas pod domem stoi :D

Recaro juz zaklepane i zaplacone, wiekszosc gratow tez :D

fajna sztuka, szkoda, że nie 3.0 tdi ale nie można mieć wszystkiego :wink: fajny kolor no i S-line :decayed:

za 3.0 tdi musialbym placic ponad 1600 euro rocznie podatku drogowego za 2.0 tdi 170km place tylko 330 wiec roznica spora i stad moj wybor

co do koloru to takiego wlasnie szukalem

Opublikowano

fajna :) mam nadzieje ze dorowna ... a moze nawet pobije poprzednia jesli chodzi o wyglad :).

fajnie ze masz juz mmi 3g. no i + ze polift w s-line .... zreszta ogolnie fajnie wyposazona jak na 2.0tdi :)... moze mega szybkie to juz nie jest ale przynajmniej podobno 2.0tdi jak narazie na CR nie sprawia problemow.

ps. air czy gwint ?

ps2. dekory zostawiasz w amelinium czy cos bedziesz zmieniac ?

Opublikowano
  • Autor
fajna :) mam nadzieje ze dorowna ... a moze nawet pobije poprzednia jesli chodzi o wyglad :).

Czas pokaze czy wszystkie plany uda mi sie wcielic w zycie

narazie mody schodza na dlaszy plan

fajnie ze masz juz mmi 3g. no i + ze polift w s-line .... zreszta ogolnie fajnie wyposazona jak na 2.0tdi :)... moze mega szybkie to juz nie jest ale przynajmniej podobno 2.0tdi jak narazie na CR nie sprawia problemow.

napewno w niedlugim czasie bedzie troszke szybsze, zreszta nie oszukujmy sie 1.9 czy 2.0 to nie sa auta do wyscigow tylko poruszania sie z punktu A do punktu B a od tego w jakim czasie zalezy juz od kierowcy :D

ps. air czy gwint ?

tutaj bedzie pneumatyka

ps2. dekory zostawiasz w amelinium czy cos bedziesz zmieniac ?

narazie zostaja, jak sie znudza pewnie cos z nimi wykombinuje

Opublikowano
ps. air czy gwint ?

tutaj bedzie pneumatyka

czyli rozumiem ze chcesz go doposażyć w oryginalna pneumatyke i zmodzic tak zeby sie kladl nizej ;> ? i sterowac z poziomu mmi :> ?

Opublikowano
  • Autor
ps. air czy gwint ?

tutaj bedzie pneumatyka

czyli rozumiem ze chcesz go doposażyć w oryginalna pneumatyke i zmodzic tak zeby sie kladl nizej ;> ? i sterowac z poziomu mmi :> ?

Dokladnie o to mi chodzi

Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk 2

---------- Post dopisany 01-11-2012 at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany 30-10-2012 at 10:06 ----------

dodalem kilka fotek w pierwszym poscie

Opublikowano

Fajna, widziałem na raceism :wink:

Powodzenia z modami i niech dobrze służy :wink::decayed:

Opublikowano

fajna sztuka

co znaczy wersja le mans :)

Opublikowano
  • Autor
fajna sztuka

co znaczy wersja le mans :)

le mans to edycja limitowana, cos jak pakiet Sline, jak sie okazalo moj nie jest Lemans mimo tego ze tak bylo wo ogloszeniu, ale to nic i tak jest auto takie jak chcialem i bede je doposazal po swojemu:D

Opublikowano

a co wchodziło w skład takiego wyposażenia ?? i czym sie charakteryzowało ??

tak z ciekawości :) oczywiście

Opublikowano
a co wchodziło w skład takiego wyposażenia ?? i czym sie charakteryzowało ??

tak z ciekawości :) oczywiście

"Audi nie przestaje świętować sukcesu swojego R10 TDI w 24 godzinnym wyścigu Le Mans. Tym razem Niemcy postanowili wyprodukować limitowaną serię 1000 sztuk Audi A6 Le Mans Edition, oczywiście z dieslem pod maską i napędem Quattro.

Samochód bazuje na Audi A6 3.0 TDI Quattro w usportowionej wersji S-line. Już standartowo wyróznia się ona agresywną stylizacją dzięki specjalnym dodatkom. Le Mans Edition posiada dodatkowo 19-calowe, 7-ramienne felgi (rodem z RS4) i metaliczny lub pełowy, srebrny lakier. Kolor ten sięga historią pierwszych wyścigowych Auto Unionów, podobnie było oczywiście pomalowane zwycięskie R10 TDI.

Skórzana tapicerka Volterra i podgrzewane fotele sprawią, że w środku też poczujemy się wyjątkowo. Audi dodało też do wyposażenia czujnik cofania i nowe oświetlenie kabiny, wykonane w technologii LED. Reszta wyposażenia jest taka, jak w S-line, a więc prawie nic nie brakuje do szczęścia.

Silnik to bliski krewny motoru zamontowanego w R10 TDI. 3 litrowa V6-tka osiąga moc 233 KM i maksymalny moment obrotowy 450 Nm. A6 Le Mans Edition przyspiesza do setki w 6.9 sekundy i osiąga 247 km/h. Zawiesznie jest identyczne jak wersji S-line - obnżone o 30 mm i utwardzone, co pozwala na utrzymanie kontroli nad samochodem w każdej sytuacji.

Audi A6 Le Mans Edition będzie dostępne w wersjach sedan i kombi. Niestety jedynie z kierownicą po prawej stronie - zatem tylko brytyjczycy będą mogli zasmakować jazdy krewnym zwycięzcy z Le Mans."

Opublikowano

Ładny polift i s -line :hi:

Opublikowano

NIezła fura :)

korzystając z okazji, podpytam, onaczenie silnika CAHA to silnik commor rail ?

Opublikowano

tak 170 KM

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Dokladnie caha to juz common rail i 170 km seria

Po wirusie bedzie pewnie wiecej

Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk 2

---------- Post dopisany 02-12-2012 at 01:17 ---------- Poprzedni post napisany 05-11-2012 at 22:22 ----------

autko dostalo nowe blachy, nie patrzec na tyl bo klapa bedzie inne, przedni grill rowniez tak zeby pasowal pod blache US

70423952951836040561114.th.jpg70407252951801707231217.th.jpg46867852951825707228811.th.jpg46760252951814707229910.th.jpg

---------- Post dopisany 16-01-2013 at 11:26 ---------- Poprzedni post napisany 02-12-2012 at 01:17 ----------

no to moje Bentleye ida na sprzedaz, siedzac dwa dni temu ze szwagrem w domu ten uswiadomil mnie ze przeciez nasze auta maja srednice otworu centrujacego na piascie 66,6 a Bentleye 57,1

W irlandii nie ma nikogo kto moglby przetoczyc mi to tak zebym nie bal sie jezdzic

Dlugo sie nie zastanawiajac kupilem wczoraj "nowa" felge, musi tylko pojsc do odnowienia i jak dostane ja juz w swoje rece to pochwale sie i tutaj

pozatym zakupilem klape US, grill bedzie zmieniony na eSkowy, za okolo poltora miesiaca szykuje sie grubszy update

Opublikowano

AIR? :decayed::naughty: