gacek585 Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Witam. I znów jesień i zaraz mrozy i ten sam problem a mianowicie skraplajaca się woda w bagażniku. Jak tylko złapie mróz zamarza bagaznik i do wiosny nie mogę otworzyć. Zauważyłem zeszłej zimy że normalnie w bagażniku wiszą sople na tej metalowej półce od głosników. Ogólnie to sporo wody sie skrapla w bagazniku zę na wiosne pokrowiec od zapasówki az zielony od plesni. Czy to normalne że tak się jesienia skrapla woda? Audi to moje pierwsze auto i nie mam porównania.
Szarik Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Nie jest to normalne,sprawdz uszczelki bagaznika i tylnej szyby.
tomekhxc Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 o ja :/ tez mi sie tak wydaje ze te uszczelki przepuszczaja i jak przyjdzie mroz no to zebrana tam woda zamarza i dlatemu taki efekt
gacek585 Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 Już chyba wiem skad woda, otwór na przewód od stopu w klapie wogóle nie zaklejony woda sie lała zobaczymy czy bedzie lepiej po zaklejeniu,
kamilus Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Witam Panowie nie chce zakladac nowego tematu wiec odkopuje ten.. Od jakiegos czasu zauwazylem, ze zbiera mi sie woda pod tym materiałem w bagazniku: http://szybkooferty.pl/uploads/photos/full/753/sprzedam_audi_a4_b5_-_klapa_bagaznika_2_753194.jpg Co otworze bagaznik po ulewie to strumień wody leci:kwasny: winą moze byc wadliwa uszczelka czy jest moze jeszcze jakas inna rzecz przez ktora zbiera sie woda ? ---------- Post dopisany 03-06-2013 at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany 01-06-2013 at 22:25 ---------- up. pomoze ktos ?
Banan Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Sprawdź mocowanie tablicy rejestracyjnej - jeśli na wkręty/nity a nie w oryginalnych miejscach to może po nich lecieć do środka
kamilus Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 tablica jest w ori miejscach. Podejrzewam, ze to od gory idzie wiec chyba przez uszczelkę.. choc dziurawa nie jest, nie wiem czy uszczelki szyby maja cos do tego hm ? Ociepli sie troche to wejde do bagajaa i ktos bedziee lał wodą bo jest to dla mnie mega zagadka
Rekomendowane odpowiedzi