edekxp Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Czytałem na innym forum że musi być zachowana kolejność kanałów. 1-kanał 2, a potem 40,41 aż do 49 nawet jak się nic nie wpisuje Nie sprawdzałem nikt z kloegow nie odpowiedzial na moje pytnie czy jest mozliwosc ustawienia zeby po kazdym zalaczeniu zaplonu pokazywalo ile zostalo do wymiany oleju No własnie u mnie tak było po wpisaniu w kanałach 42 i 43 wartości 15 a w kanale 40 wartośc 50 Dla mnie to trochę nie normalne bo jakby ten olej trzeba bylo niedługo wymieniać, a przecież dopiero wymieniony. Wybór należy do kierowcy jak sobie ustawi.
mlodziak22 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 dziś ustawiałem drugi raz inspekcje na 10000km grupa 42 i 43 ustawiłem na 13 grupa 40 ustawiłem 30 tylko przed ustawianiem w grupie 02 zmieniłem 1 jeżeli ktoś chce ustawić olej na 11000 to w grupie 40 powinno być 20. u mnie się to sprawdziło tak jak podałem. wcześniej jak podałem w 42 i 43 wartość 15 , a w 40 wartość 50 to miałem ile zostało km i dni po każdym przekręceniu zapłonu. jak ktoś olej zmienił np. 2 tyg temu to 2 grupie 41 wpisuje 14
Rekomendowane odpowiedzi