mateszymanski Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Tylko zastanawia mnie - jak to będzie wyglądało u wulkanizatora jak będę chciał opony wymienić... Ktoś ma jakąś wiedzę na ten temat?
waldekpsk Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 z pewnością czarny, niezła prezencja a przy okazji tak syfu nie widać
hornet Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Ja bym zostawił tak jak jest... to jest zima i lansu nie ma
julo23 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Pomaluj na róż felge a opony na żółto tylko nie wiem w jaki wtedy można prysną śruby żeby to się zgrywało.
AudiA4ClarSport Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Na zimę zostaw białe,jeżeli masz zamiar malować to maluj na czarny . Co chodzi o lato to bardzo ciekawie prezentowałby się na zielonych
zychu Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 myśle, że 15'' nigdy nie będzie wyglądać zarąbiście w tych jaskrawych kolorkach. Ja wybierałbym coś z kolorów: srebrny, grafit, biel
Rekomendowane odpowiedzi