kris-krzysztof Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Poczekaj do jesieni he teraz ładna pogoda mało wilgoci
laguna Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Opublikowano 23 Lipca 2013 cześć Krzychu Jak pisałem wcześniej - nawet jak było 30stopni tez parowały, teraz nie ma nic nawet jak jadę w mega wilgotny i chłodny dzień. Strasznie chciałem, żeby pozostały skoro wydałem na nie tyle kasy i proszę mi tu nie wróżyć takich scenariuszy
kris-krzysztof Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Nie odbieraj tego źle sam wiesz ile walczyłem z tymi lampami. Może za mało byłem cierpliwy. Też wyrzucałem uszczelke, uszczelniałęm wierciłęm otworki "cuda na kiju" i nie pomagało . Ważne że Tobie sie udało Ja też zapomiałem co to ledy po zamontowaniu NSCC .
laguna Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Opublikowano 23 Lipca 2013 poczekam do jesieni, zobaczymy, jak nie to wywalam i się odezwę do Ciebie
chopin Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Panowie, przeczytałem wasz wątek i jedno pytanko , jak to jest z funkcją coming living home - ponieważ takową posiadam i sie zastanawiam nad tym co sie stanie jak wywale halogeny i w ich miejsce wstawie ledy do jazdy dziennej. Czy będzie to działało tak jak do tej pory ? i drugie pytanko jaki rezystor zastosować jak mam pełnego fisa żeby nie wywalał błędów spalonej żarówki ? i trzecie pytanko - jeśli mam funkcje AUTO , to czy będzie taka możliwość żeby z niej korzystać w taki sposób że za dnia same sie włączają dzienne a pod wieczór same gasną bo sie włączą postojowe z bixami ? sorki za tyle pytań na raz ale LAGUNA też na początku męczył pytaniami :P:P :hi:
laguna Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Opublikowano 25 Lipca 2013 Laguna męczył pytaniami bo otworzył ten temat Jak wywalisz halogeny, to jak ma działać funkcja CLH? Jaki rezystor - nie pamiętam - jest gdzieś w temacie. Tak będzie działać świetnie funkcja Auto, ja też ją mam, jak się ściemnia, to zapalają się światła mijania
chopin Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Laguna męczył pytaniami bo otworzył ten temat Jak wywalisz halogeny, to jak ma działać funkcja CLH? Jaki rezystor - nie pamiętam - jest gdzieś w temacie. Tak będzie działać świetnie funkcja Auto, ja też ją mam, jak się ściemnia, to zapalają się światła mijania Lagunka to było z ironią a własnie że podobno nawet jak wywale halogeny to i tak bedzie działać clh na tych ledach
laguna Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Opublikowano 25 Lipca 2013 wiem, wiem no jak może działać, skoro ciągniesz do nich osobną "instalację"? Chyba, że chcesz jakoś podpinać pod instalację halogenów, ale moim zdaniem do bez sensu
GreGoriO Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 ja mam i CLH i halogeny wszystko działa poprawnie. rezystor wystarczy 25W do likwidacji błędu (6,8 ohma).
MAGIC87 Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 ŚWIATŁA DZIENNE OKRĄGŁE 4xLED AUTOMAT Gwar RL00 FV (3361964512) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co myslicie o tych w miejsce halogenów?
kqba Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Ch**nia. Bierz te na diodzie Cree. Te słabo świecą. Tamte fajnie biją po oczach.
chopin Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 ŚWIATŁA DZIENNE OKRĄGŁE 4xLED AUTOMAT Gwar RL00 FV (3361964512) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.co myslicie o tych w miejsce halogenów? ja je właśnie kupiłem i jutro mają spróbować zainstalować w b5 u kumpla i jak bedą śmigać to bede zakładał do swojej b6 ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- Ch**nia. Bierz te na diodzie Cree. Te słabo świecą. Tamte fajnie biją po oczach. a te diody cree to które ? mówisz o światłach NCSS ?
laguna Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Opublikowano 28 Lipca 2013 to musi być jakaś masakra jak kosztuje 49zł. Widzę często takie 4 led jakby niebieskie, a świecą tragicznie, domyślam się , że to właśnie z tej rodzinki
chopin Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 to musi być jakaś masakra jak kosztuje 49zł.Widzę często takie 4 led jakby niebieskie, a świecą tragicznie, domyślam się , że to właśnie z tej rodzinki Laguna nie zawsze trza wydawać kupe kasy na helle z fabi rs które i tak parują ja wziąłem na spróbowanie , jak bierzesz z allegro zawsze możesz zwrócić do 10 dni także chciałem zobaczyć czy to coś warte
garry99 Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Nie wiem czy to już było,mam takie u siebie założone i na prawdę polecam. H11 27 LED CAN BUS PRZECIWMGIELNE AUDI A4 B6 , 8E5 (3388154810) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
laguna Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Opublikowano 28 Lipca 2013 Częściowo masz rację, ale kupowanie najtańszego rozwiązania nie koniecznie dobrze wróży, nie za bardzo wiem jak i do czego to porównasz podczas prób Garry - piszmy proszę w temacie
chopin Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Częściowo masz rację, ale kupowanie najtańszego rozwiązania nie koniecznie dobrze wróży, nie za bardzo wiem jak i do czego to porównasz podczas próbGarry - piszmy proszę w temacie Nie no jak najbardziej jestem za- ja też nigdy nie kupowałem najtańszych rozwiązań i też chciałem kupić od fabi rs ale jak przeczytałem historie z waszych działań to odpuściłem i to tak naprawde tylko na spróbowanie
jihaad Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Mam w Audi NSSC okrągłe, kupione z polecenia w tym wątku. Jestem zadowolony i chcę kupić do drugiego auta, ale może w międzyczasie weszło na rynek coś tańszego, a równie dobrego? Warunek - muszą być 3-4 diodowe. Np. coś takiego: DRL ŚWIATŁA HALOGENY MAX LED MAXLED OKRĄGŁE 7 CM (3558738745) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
chopin Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Mam w Audi NSSC okrągłe, kupione z polecenia w tym wątku. Jestem zadowolony i chcę kupić do drugiego auta, ale może w międzyczasie weszło na rynek coś tańszego, a równie dobrego? Warunek - muszą być 3-4 diodowe.Np. coś takiego: DRL ŚWIATŁA HALOGENY MAX LED MAXLED OKRĄGŁE 7 CM (3558738745) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. nssc to narazie najlepsze co widziałem z tej półki cenowej w granicach do 200 zł . pomijam oczywiście osrama i philipsa które są droższe , ale tych myśle że nie warto. Ja wziąłem z allegro z interlooka i teraz leżą i sie kurzą bo jak otworzyłem i zobaczyłem jakość wykonania to sie przeżegnałem.
maniek_s Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 jihaad ja użyłem tego zestawu i jak na razie jestem zadowolony, mocno świecą ,jak pojeżdżę to zobaczę czy nie parują i nie zakłócają CB:wink: free photo upload
Rekomendowane odpowiedzi