woytek9 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 ja tam jestem zadowolony. teraz trochę mniej jeżdżę i zrobiłem na tym ok 13-14tkm i na razie nie mam żadnych uwag. Tak na prawdę będzie się można wypowiedzieć za 30 - 40tkm, bo przecież 10tkm to nawet najtańsze zamienniki przednich wahaczy wytrzymują Ale tak jak mówię, na razie jest wszystko ok.
bialy986 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 ja tam jestem zadowolony. teraz trochę mniej jeżdżę i zrobiłem na tym ok 13-14tkm i na razie nie mam żadnych uwag. Tak na prawdę będzie się można wypowiedzieć za 30 - 40tkm, bo przecież 10tkm to nawet najtańsze zamienniki przednich wahaczy wytrzymują Ale tak jak mówię, na razie jest wszystko ok. To chyba bede wyjątkiem,bo u mnie po 9tyś. już kwalfikuja się do wymiany a wstawiłem z tańszej pułki (HPS)
koukee Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Mógłby ktoś zasugerować co lepsze: LM czy poliuretany ? Bo piszczy mi tylny górny wahacz na wewnętrznej tulei, jak zajrzałem co zostało z tulei to się przeraziłem. Najlepiej chyba zrobić oba górne wahacze za jedną robotą.
Slawus0117 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Wojtek i jak teraz spisuje Ci się poliuretan?? Pomóżcie co mam zrobić bo mnie też czeka wymiana i nie wiem co wybrać.
pioteros Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 ktoś w końcu założył te cuda? ja zamówiłem komplet na tył, żółtych, zobaczymy jak to będzie się sprawowało, coś koło 550zł kosztowało bez tylnych gum stabilizatora bo te już miałem
ad1k Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Witam, poszukuję kompletu tulei na tył LMO i opinii o poliuretanach. Podpowiecie? Ile kosztuje komplet tulei na tył do quattro?
Randor Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 (edytowane) Jakieś opinie po latach odnośnie poli na tył do quattro? Sam nie wiem w co się ładować. Poli czerwone/żółte czy jakiś lemforder? Edytowane 18 Sierpnia 2018 przez Randor
Rekomendowane odpowiedzi