ar2rek Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 2 dni temu zapalila mi sie kontrolka AIR BAG.dzis bylem u mechanika(mieszkam we Wloszech)i nie udalo mu sie skasowac bledu..doczytalem sie na VAG ze to poduszka po stronie kierowcy(w kierownicy)bylo tam tez napisane cos o zbyt wysokim napieciu,,,,niestety nie pamietam nr bledu(02...)nie pamietam.nie dal mi gosc dojsc do kompa.z tego co mowil to ponoc jakas tasma,tyle ze powiedzial mi za nia ok340euro.chce sie dowiedziec czy w PL(niedlugo bede na urlopie) nie byloby taniej i czy trzeba to wymienic czy moze mozna to jakos obejsc?pozatym jesli mam ja wymienic to wole dac zarobic jakiemus naszemu specowi!
wrclaguna Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Wpadaj do mnie to ogarniemy temat
ar2rek Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 do rzeszowa daleko!!!dolny slask ew.w-wa!!ale dzieki
uhu2 Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Napewno w Pl ogarniesz to sporo taniej!!
pi0 Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Mam podobny problem tyle ze nie zdazylem skorzystac z VAG i pytanie brzmi czy da sie cos pokombinowac samemy w tej kwesti, jakie dzialania podjac
barrowiec1 Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Mam podobny problem tyle ze nie zdazylem skorzystac z VAG i pytanie brzmi czy da sie cos pokombinowac samemy w tej kwesti, jakie dzialania podjac Jedyne działanie jakie możesz zrobić to ... podpiąć VAG-a... Bez VAG-a nic nie zrobisz... Podpnając go będziesz wiedział jaki jest błąd...
pi0 Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 kiedys ktos mi wspominal o kostkach pod fotelami zeby posprawdzac styki dzis sie troche pobawilem i bez zmian wiec zostaje VAG. dzieki
uhu2 Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Podepnij vaga on wskarze co boli poduszki.Mozesz miec jak ja problem z zalanym czujnikiem bocznego uderzenia w slupku.
kicker Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 AirBag - świeci się czerwona lampka. Po podłączeniu VAG'a pokazuje błąd: 1 Fault Found: 00588 - Airbag Igniter: Driver Side (N95) 32-00 - Resistance too High Padła taśma w kierownicy od AIRBAGa, po wymianie działa wszystko elegancko
ar2rek Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Opublikowano 14 Listopada 2013 how much???i jak to czasowo wyglada taka wymiana?
Krzycho81 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Taśma około 100zł. Czas zależny od wypitego piwa. Czteropak powinien starczyć.
Rekomendowane odpowiedzi