Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie sprawa jest . Przez pośpiech jeździłem na zjebanej tarczce , jakoś nie zauważyłem że ma wyrysowaną pauzę dookoła wypisałem i jazda :facepalm:. Wyciągam ją zakańczam i tu zdziwienie i ku....... I jak to teraz opisać żeby krokodyl się nie przyj..... . I gdzie to napisać na tarczce czy dołączyć jakieś pisemko ?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 269,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja bym po prostu gdzieś zachował tą zepsutą tarczkę, a na nowej z tyłu opisał wszystko jak było w ciągu dnia i powinno być :thumbup1:

Mi się udało miałem jechać dziś na te zasypane Węgry 2raz ale akcja odwołana, przekonałem spedytora i rozładunek w poniedziałek:banan: :drunk:

Opublikowano
:wink: dzięki
Opublikowano

jesteś na bazie?

oddaj tą tarczkę szefowi, niech ci wystawi w to miejsce urlopówkę. no chyba ze u ciebie nie da się tak załatwić:wink:

Opublikowano
jesteś na bazie?

oddaj tą tarczkę szefowi, niech ci wystawi w to miejsce urlopówkę. no chyba ze u ciebie nie da się tak załatwić:wink:

dokladnie tez bym tak zrobila

Opublikowano
jesteś na bazie?

nie wiadomo jak menda zareaguje

Opublikowano

Tak jak chłopaki piszą bierz urlopówkę ....:wink:

Ja już się pożegnałem z autem i pracodawcą,ogłosił bankructwo zawinął kapitał i mandżur na SK ....:kwasny:

Jestem w poszukiwaniu nowej roboty ale coś słabo mi to k**wa idzie,sama k**wa c**jnia chyba będzie trzeba do PL wracać ....:naughty:

Opublikowano
:kox: aż tak to nie
Opublikowano
Tak jak chłopaki piszą bierz urlopówkę ....:wink:

Ja już się pożegnałem z autem i pracodawcą,ogłosił bankructwo zawinął kapitał i mandżur na SK ....:kwasny:

Jestem w poszukiwaniu nowej roboty ale coś słabo mi to k**wa idzie,sama k**wa c**jnia chyba będzie trzeba do PL wracać ....:naughty:

No. I pójdziesz jebać za 5 tysi, 3-4 tygodnie w trasie a na koniec boss cię zwyzywa od złodziei. pier**l to Tomek. Zanim podejmiesz taką decyzję wykorzystaj wszelkie możliwe opcje...

Opublikowano

Przeglądam ogłoszenia dzwonie itp ale k**wa jak zwykle ta sama ściema,wymagane trzy języki holenderski,francuski i angielski i c**j wie co jeszcze (bo niby tego wymaga klient) do jeżdżenia po BE wielkości województwa Mazowieckiego....:facepalm: Od czasu do czasu jakieś tam przekroczenie granicy ale generalnie praca w koło komina.

A za dwa dni oddzwania jakaś polka z pytaniem czy nie chcę pracować na PL ZUS-ie....:naughty:

Stary numer pracodawcy bo po jakich 3 miechach zatrudni firmę rumuńską bo niby nie mógł zaleście pracowników na rynku BE.

A to że Rumun nie mówi w żadnym języku mieszka 3 miechy w kabinie i jebie od niego cebulom to już nie przeszkadza klientowi.

Szukam dalej coś znajdę a jak nie to emigruje do innego kraju,co do PL to chyba już odwykłem od takich warunków i traktowania ....:wink:

Opublikowano
Przeglądam ogłoszenia dzwonie itp ale k**wa jak zwykle ta sama ściema,wymagane trzy języki holenderski,francuski i angielski i c**j wie co jeszcze (bo niby tego wymaga klient) do jeżdżenia po BE wielkości województwa Mazowieckiego....:facepalm: Od czasu do czasu jakieś tam przekroczenie granicy ale generalnie praca w koło komina.

A za dwa dni oddzwania jakaś polka z pytaniem czy nie chcę pracować na PL ZUS-ie....:naughty:

Stary numer pracodawcy bo po jakich 3 miechach zatrudni firmę rumuńską bo niby nie mógł zaleście pracowników na rynku BE.

A to że Rumun nie mówi w żadnym języku mieszka 3 miechy w kabinie i jebie od niego cebulom to już nie przeszkadza klientowi.

Szukam dalej coś znajdę a jak nie to emigruje do innego kraju,co do PL to chyba już odwykłem od takich warunków i traktowania ....:wink:

Kolego a nie myślałeś by uderzyć na Szwecje?Jezdziłem po całej europie ale nigdzie nie jezdziło mi sie tak dobrze jak tam.Drogi dobre a co najważniejsze każdy jezdzi kulturalnie bez względu jakie ma sie auto.Nie wyprzedzają,nikt sie nie pcha jak cięzarówka jedzie.Gdyby nie to że jestem jeszcze młody i zaraz po szkole zacząłem przygode z jazdą to bym tam nadal robił.Niestety ta samotnośc,spanie w aucie to minusy tej roboty-kasa to nie wszystko;)

Opublikowano

Posłuch, u mnie sprawa trochę inaczej się przedstawia nie mam 20-stu lat i czasu na rozmyślanie i jakieś próby,oczywiście nie wykluczam emigracji z całą rodziną ale to naprawdę musiałbym trafić za***ista ofertę ....:wink:

Mieszka w BE już sporo lat mam tu normalny dom i rodzinę oraz obowiązki jak każdy inny dorosły facet. Więc jak na razie szukam dalej może i mam wymagania ale jakby nie było jest doświadczenie bez wypadku itp. Więc jeszcze trochę poczekam może znajdę to co chcę a jak nie to się weżnie to co jest ....:wink:

---------- Post dopisany at 18:25 ---------- Poprzedni post napisany at 18:15 ----------

Co do Skandynawii to jest już zawalona polskimi firmami i jest tam jak wszędzie.Marzyła się kiedyś człowiekowi Kanada USA ale mógł działać jak był młodszy teraz to już chyba jest za późno....:naughty:

Opublikowano

witam,temat dawno rozpoczęty ale dotyczy także mnie;-) co prawda jestem kierowcą busa ale zawsze:-D trasy Polska - Niemcy wylot z okolic Poznania do rejonów Hamburga Hannoveru i Stuttgartu ;->pozdrówki

Opublikowano

Głowa do góry wypsiu:wink:

Byłem w tygodniu na Małej Holandii,przygraniczne belgijskie wioski na wypasie..naprawdę bardzo ładny kawałek świata.:kox:

Fajne żółte Volviny pod kontenerami z Antwerpii w ten róg jeździły.

Język,to rozumiem na niektórych firmach w niemczech,gdzie zdajesz egzamin z bhp,żeby wejść na firmę,są,też,zazwyczaj żwirownie i kopalnie,gdzie nigdzie nie wysiadasz z auta,a ładują cię na cb,ale podstawy w zupełności wystarczą,ale w belgi język obcy,przecież oni z nikim nie rozmawiają :grin:

Kółko było długie,ale od jutra zasłużony urlopik :shock3::beach:

Opublikowano

Gili te przygłupy z nikim nie gadają bo nie maja swojego języka,tu obowiązuje od c**ja języków niderlandzki, francuski, flamandzki, niemiecki, waloński jeśli chodzi o ścisłość.Normalnie niby są trzy strefy francuski,niderlandzki,niemiecki.Więc dla tego jest taki burdel bo wyjedziesz 20 km za Brukselę i lipa inny świat i inny język.

W parlamencie europejskim większość eurodeputowanych nie zna żadnego obcego języka i pracują a kierowca z dwoma to za prosty człowiek do takiej roboty ....:decayed:

A tak poza tym to nie jest źle dzisiaj z Truckmaniakiem sobie pogawędziłem przy kawce po włosku ....:wink:

20130219387.jpg

Opublikowano

Panowie jak zwykle w formie :thumbup1:

Pozdrawiam z Zakopanego.:wink:

---------- Post dopisany at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:31 ----------

Nie wiem,czy gdzieś było,bo juz drugi raz,to czytam.

Uparty Polak pogrążył szwedzką firmę - Wiadomości - WP.PL

Opublikowano
  • Autor

Dobrze zrobił. Ja nie żałuje takich firm, niech gnija. Jeżeli upadnie to pojawia sie następne które przejmą ich zlecenia, którym radzilbym wziąć sobie do serca doświadczenia tej firmy i inaczej traktować kierowców.

---------- Post dopisany at 07:20 ---------- Poprzedni post napisany at 05:04 ----------

Dobrze zrobił. Ja nie żałuje takich firm, niech gnija. Jeżeli upadnie to pojawia sie następne które przejmą ich zlecenia, którym radzilbym wziąć sobie do serca doświadczenia tej firmy i inaczej traktować kierowców.