Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem to coś koło 500 zł :decayed:

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 270,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no dokładnie jakieś 500zł + badania + wymiana prawka, w moim przypadku karty to już masz tysiaka :D

Opublikowano

No ja teraz niestety odczułem po kieszeni, udało mi się wynegocjować 4500 zł za świadectwo ( normalna cena 5600 zł). To jest chore :facepalm:

Później co 5 lat popitalać żeby wydać 5 baniek i zmienić sobie zdjęcie w prawku :grin:

Opublikowano

Auto z firmy startuje w konkursie gazety Trailer dziękuję z głos na Volvo Death Race jeśli ktoś zna temat,to Marcin przeniósł się za biurko,a za kierownicą siadł Tomek(Księgowy). :wink:

Trailer.pl | na co dzień

Opublikowano
  • Autor

Dziś znów kolega nie wrócił do domu z winy osobowek. [*]

Koło Bielefeld na autostradzie A2 był wypadek w którym zginął kierowca cysterny....

Osobówka zmieniała pas z środkowego na lewy kiedy z tylu z duża prędkością zbliżał sie inny samochód osobowy. Doszło do kolizji w wyniku której jeden samochód osobowy uderzył w przednie lewe koło cysterny. Kierowca cysterny chcąc uniknąć kolizji, stracił panowanie nad ciężarówka która sie wywrocila i uderzyła w Barierkę a on poniósł smierć.

Nie wiem, ale zawsze jak któryś kolega traci życie za kółkiem to cieżko to trawię....

Opublikowano

masakra:facepalm:

Opublikowano
Dziś znów kolega nie wrócił do domu z winy osobowek.

[*]

Koło Bielefeld na autostradzie A2 był wypadek w którym zginął kierowca cysterny....

Osobówka zmieniała pas z środkowego na lewy kiedy z tylu z duża prędkością zbliżał sie inny samochód osobowy. Doszło do kolizji w wyniku której jeden samochód osobowy uderzył w przednie lewe koło cysterny. Kierowca cysterny chcąc uniknąć kolizji, stracił panowanie nad ciężarówka która sie wywrocila i uderzyła w Barierkę a on poniósł smierć.

Nie wiem, ale zawsze jak któryś kolega traci życie za kółkiem to cieżko to trawię....

Wielka szkoda chłopaka...

Ostatnio jest bardzo dużo wypadków na A2 jeszcze trochę i Niemcy zaczną się zastanawiać co trzeba zmienić.

Opublikowano
Dziś znów kolega nie wrócił do domu z winy osobowek.

[*]

Wielka szkoda chłopaka...

Ostatnio jest bardzo dużo wypadków na A2 jeszcze trochę i Niemcy zaczną się zastanawiać co trzeba zmienić.

zakazów będą na stałe się świeciły :facepalm:

---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ----------

:facepalm:

78ddfb15ab51bbfd56ea4e149ae48c32.jpg

Opublikowano

Grzegorz wszystko mozliwe jest :facepalm::grin:

u nas swojego czasu jezdzil taki talent po studiach co paleciaka do kabiny wciagnak <do 105> bo nie wiedzial jak go zabrac do domu :facepalm::facepalm::polew:

Opublikowano

u nas swojego czasu jezdzil taki talent po studiach co paleciaka do kabiny wciagnak <do 105> bo nie wiedzial jak go zabrac do domu :facepalm::facepalm::polew:

polak potrafi :grin:

Opublikowano

powiem ci po dzs dzien nie wiem jak to zrobil

mina mojego i tescia jak zjechal do domu - bezcenne :grin: nie mogli go w dwojke wyciagnac z kabiny :facepalm: u nas sa talenty jezeli chodzi o kierowcow ale ten to przebija wszystkich :doh:

Opublikowano

powiem ci po dzs dzien nie wiem jak to zrobil

mina mojego i tescia jak zjechal do domu - bezcenne :grin: nie mogli go w dwojke wyciagnac z kabiny :facepalm: u nas sa talenty jezeli chodzi o kierowcow ale ten to przebija wszystkich :doh:

a na mnie patrzyli jak na c....a jak zderzak do :audi: z kabiny wyciągałem :grin:

---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:14 ----------

z premiumki ledwo wszedł:grin:

Opublikowano

a co nie da sie :decayed: da sie :grin::facepalm::polew: o moich to bym mogla ksiazke napisac i na 12 tomach by sie nie skonczylo :facepalm:

Opublikowano

w sumie trzy dni było z kim :beer: wypić :grin:

co do szoferów to u mnie ostatnio takie asy się pojawiają że czasem się zastanawiam co oni robili za prawko :polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

a myslalam ze u mnie takie talenty tylko

no sluchaj mi jeden wyjechal z Gdyni z BCT i robil miejscowek 4 km dalej i jechal uwaga 4 godz do miejsca rozladunku z czego jeszcze go policja zlapala bo przejechal na czerwonym jak on to zrobil nie wiem :facepalm::polew: mam ich hmmm 7 no nie liczac mojego i brackiego to 5 ale ci pieciu to taka "smietanka " ze szok:doh:

Opublikowano

no sluchaj mi jeden wyjechal z Gdyni z BCT i robil miejscowek 4 km dalej i jechal uwaga 4 godz do miejsca rozladunku z czego jeszcze go policja zlapala bo przejechal na czerwonym jak on to zrobil nie wiem :facepalm::polew: mam ich hmmm 7 no nie liczac mojego i brackiego to 5 ale ci pieciu to taka "smietanka " ze szok:doh:

heheh :grin: ale to chyba w każdej firmie tacy agenci są...

U mnie na busa przyszedł jakiś czas temu koleś 22 lata, który poza mega zrytym beretem miał jeszcze za***iste*go życiowego pecha...

w ciągu 3 miesiecy zaliczył 3 strzaly... raz wyrąbał w barierke na zakrecie przy ograniczeniu do 50 bo się na jakąś laske na rowerku powiedział zapatrzył, pare tygodni później przywalil busem babce na skrzyżowaniu w tył, bo pedały pomylił, i zamiast hamować to jeszcze dał w piz**, po kilku dniach od tego zdarzenia powiedział, że juz jeżdzi przepisowo, 50 to 50, na stówie 100 a na autostradzie nie więcej jak 120... zjechał se raz na parking za potrzebą, i zapomniał zaciągnąć reczny... w trakcie sikania tylko usłyszał odgłos jakby uderzającego busa w naczepe z kontenerem... to był jego bus... i jego ostatnia przygoda u Nas w firmie :grin::grin::grin: a w międzyczasie jeszcze by Nam mieszkanie wypalił, robil frytki i mu sie olej podpalił i szafka się już lekko zajęła :wink:

Wiadomo, każdemu z Nas może się coś przytrafić na drodze, ale w przypadku tego typa wrodzony pech i przejarany mózg zrobiły swoje :grin::grin::grin:

Opublikowano

heheh :grin: ale to chyba w każdej firmie tacy agenci są...

U mnie na busa przyszedł jakiś czas temu koleś 22 lata, który poza mega zrytym beretem miał jeszcze za***iste*go życiowego pecha...

w ciągu 3 miesiecy zaliczył 3 strzaly... raz wyrąbał w barierke na zakrecie przy ograniczeniu do 50 bo się na jakąś laske na rowerku powiedział zapatrzył, pare tygodni później przywalil busem babce na skrzyżowaniu w tył, bo pedały pomylił, i zamiast hamować to jeszcze dał w piz**, po kilku dniach od tego zdarzenia powiedział, że juz jeżdzi przepisowo, 50 to 50, na stówie 100 a na autostradzie nie więcej jak 120... zjechał se raz na parking za potrzebą, i zapomniał zaciągnąć reczny... w trakcie sikania tylko usłyszał odgłos jakby uderzającego busa w naczepe z kontenerem... to był jego bus... i jego ostatnia przygoda u Nas w firmie :grin::grin::grin: a w międzyczasie jeszcze by Nam mieszkanie wypalił, robil frytki i mu sie olej podpalił i szafka się już lekko zajęła :wink:

Wiadomo, każdemu z Nas może się coś przytrafić na drodze, ale w przypadku tego typa wrodzony pech i przejarany mózg zrobiły swoje :grin::grin::grin:

:doh: normalnie pecha miał

to u mnie ostatnio przewijają się stare drajwery ale co jeden to większy gigant

-jeden nie zmieścił się w tunelu przy wyjeżdżaniu z hali i dachem naczepy przywalił

-następnemu kręgi drutu ścianę wypchneły

-następny naczepę w bramie stracił

-kolejny nie umiał w rajce na bazie zaparkować

:facepalm: :facepalm:

Opublikowano

ja pierdzielę a ja ostatnio na młodego krzyczałem bo 5 razy w rampę celował..... ale po tym co piszecie, muszę go przeprosić :decayed::polew:

Opublikowano

bombonierkę jeszcze kup :wink::grin::grin::grin:

Opublikowano
ja pierdzielę a ja ostatnio na młodego krzyczałem bo 5 razy w rampę celował..... ale po tym co piszecie, muszę go przeprosić :decayed::polew:

przestan przeprosisz to ci jeszcze bardziej nasyfi :grin::polew: