Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A gdzie jest?

Opole :wink:

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 270,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

To będę jak to będzie podczas urlopu jeszcze :]

Opublikowano

W poniedziałek na załadunku miał wypadek mój przyjaciel, zmarł dzisiaj rano w szpitalu.

Nie mogę się teraz ogarnąć...

Szczerze współczuje jego całej rodzinie,na pewno strasznie to przeżyją,bo byli niesamowicie zżyci...

Jeździłem z nim i z jego synem,niebywała tragedia.

Opublikowano

:shock3: co się stało?

na drodze pełno wariatów a on zginął podczas załadunku gdzie niby nic nie powinno się wydarzyć, współczucia dla rodziny

Opublikowano
  • Autor

Kondolencje dla rodziny ... [*]

Opublikowano

Koledzy i koleżanki

Mam auto na Magdeburgu, beczka. Nie moge go załadować benzyna

Szukam na niego załadunku w Niemczech, ON, PB, Olej rzepakowy

Chłopak czeka, zabiera 32.500 diesla lub 35.500 benzyny

Jak macie jakieś kontakty poszukajcie nie puszcze go na pusto. Nie załadowal mi PB, bo ma beczke z zaladunkiem dolnym prawa strona, a oni wymagają lewa

Jak macie kontakt jakiś pomóżcie

Dzięki

Opublikowano
  • Autor

Ale autor artykułu zauważył w końcu co jest prawdziwą przyczyną tej masy wypadków w Polsce, porównując Polskę do Niemiec.

I wątpię zeby większa ilośc fotoradarów powstrzymała takie wypadki...

Opublikowano

Panowie nie wie ktoś o jakiejś normalnej firmie na terenie Śląska :wink:

Opublikowano

A co potrzebujesz?

Opublikowano

rozstałem sie z obecną firmą z powodów finansowych(bo zaczeła się żenada robić) i coś trzeba robić

panowie jest tu ktoś co jezdźi w regescie

Opublikowano

ja jadę właśnie Manka polerować, wczoraj przytarłem drzwi.... wyjeżdżając z rampy u siebie na firmie :facepalm:

Opublikowano
ja jadę właśnie Manka polerować, wczoraj przytarłem drzwi.... wyjeżdżając z rampy u siebie na firmie :facepalm:

życie....

tydzień temu założyłem nowe klosze z tyłu,a wczoraj na załadunku zbili mi lewą lampę,przywiozłem nową,ale zrobiło się jakieś zwarcie i nie świecą się obrysówki na całej lewej stronie :facepalm:

Opublikowano

no to w przyszłym tygodniu będę dół drzwi zdejmował i malował, dobrze że na MANie jest taki jakby baranek to nie będę musiał tego tak głaskać :wink:

przyznał sie ktoś że rozbił lampę, ja się kiedyś nie mogłem doprosić żeby winny się przyznał, znalazłem dopiero na monitoringu

Opublikowano
  • Autor

Eeee, ja nie miałem problemu zeby sie przyznać jak przy podjeździe do rampy zbiłem 2 lampy w nowej ciężarówce. Zwaliłem na to ze były za wysoko zamontowane. : decayed:

Opublikowano

Gili twoja zmiana i tak lepiej wygląda od mojej bo ja z Volvinki wylądowałem w Actrosie 4x4 typowo budowlanym i targam gruchę 11 metrów sześciennych.

Wiec jak przyjdzie się poruszać ponad 40 tonowym zestawem w małych ciasnych brukselskich uliczkach to naprawdę jest ciekawie ....:wink:

Opublikowano
Gili twoja zmiana i tak lepiej wygląda od mojej bo ja z Volvinki wylądowałem w Actrosie 4x4 typowo budowlanym i targam gruchę 11 metrów sześciennych.

Wiec jak przyjdzie się poruszać ponad 40 tonowym zestawem w małych ciasnych brukselskich uliczkach to naprawdę jest ciekawie ....:wink:

na dniach też przesiadam się na robura,tyle,że prawdopodobnie konia...ten dopiero kopie :kwasny:

Opublikowano

Widzieliście coś podobnego??

1014146_544965865539322_2014755137_n.jpg

:facepalm: