Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Witam

Mam pytanko wybiera sie ktoś na Master Truck do Opola?

Ja jutro mykam do niemcowni więc nie dam rady...

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 270,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja jadę dzisiaj w nocy na terytorium wroga ale zdążę wrócić, jak kolega też zjedzie to będę w Opolu :wink:

Opublikowano

mniestety nie bedzie na MT :( w poniedziałek kierunek Lyon :facepalm:

Opublikowano

a czy ktos z was jezdzi sam dla siebie? bo jestem ciekawy jak to jest z rozliczaniem diet, inni mowia ci ktorzy jezdza sami dla siebie ze sie rozliczaja a ksiegowa twierdzi ze jak szef sam jezdzi to nie moze sie rozliczac z diet i jestem ciekawy jak to w koncu jest?

Opublikowano

Pany jaki numer odwalilem na tunelu w Calais, wjeżdżam pobieram ticket, kontrola Fr ok, Angole do mnie standard CMR i Paszport, ja otwieram portfel a tu nie ma dowodu osobistego... kapa chyba w domu zostawiłem. Na prawko mnie niestety nie wpuścili pajace.. i kupa problemów tylko Policja mnie odeskortowała z promowiska i koniec jazdy w nocy prezesa obudziłem i rano załatwił inne auto żeby towar dowieźć do Liverpulu.. ciekawy jestem ile mnie ta impreza będzie kosztować... taka UE i unijne prawko a jednak na nic one potrzebne.. a teraz jeszcze 10km korka przed Legnicą i chyba dziś do domu na piwko nie dojade..

Opublikowano

To odjebałeś babola ....:decayed:

Ja w 2004-2006 czasami korzystałem z promu w Dunkierce i czasami kierowcy robili sobie żarty z nowicjuszów taką gadką że jak nie masz karty pływackiej to nie wpuszczą kierowcy na prom i zdarzały się przypadki że chłopaki dzwonili do szefów co mają robić bo nie mają karty pływackiej....:decayed:

Opublikowano

Ja w 2004-2006 czasami korzystałem z promu w Dunkierce i czasami kierowcy robili sobie żarty z nowicjuszów taką gadką że jak nie masz karty pływackiej to nie wpuszczą kierowcy na prom i zdarzały się przypadki że chłopaki dzwonili do szefów co mają robić bo nie mają karty pływackiej....:decayed:

hahaha o tym to jeszcze nie słyszalem :grin: wiem tylko tyle że na środku tunelu jest rondo i widać przez szybę ryby i rekiny haha :decayed:

Opublikowano

hahaha o tym to jeszcze nie słyszalem :grin: wiem tylko tyle że na środku tunelu jest rondo i widać przez szybę ryby i rekiny haha :decayed:

to jaz żadna z tych historii nie słyszałem,ale sądobre:polew:

Opublikowano

Ja wróciłem dzis z MT jak zwykle atmosfera ok i pogoda dopisała, pare wybranych fotek...

baza_repinski.jpg

magnum.jpg

repinski.jpg

scania.jpg

volvo_fh16.jpg

---------- Post dopisany at 02:00 ---------- Poprzedni post napisany at 01:32 ----------

no i furore robiły dziewczyny ze Słowacji z malowanymi koszulkami

DSC07337.jpg

Opublikowano

Nasi są jak zwykle :decayed:

Ruszam za chwilę na Śląsk,jestem umówiony z dwoma Repińskimi na drogę powrotną....czarne i niebieskie volva..:wink:

Opublikowano
  • Autor

Ta koszulka po prawej mi sie bardziej podoba :decayed:

Fajne te nowe Volvo.... 750 kucy.... :evil:

Opublikowano

Ruszam za chwilę na Śląsk,jestem umówiony z dwoma Repińskimi na drogę powrotną....czarne i niebieskie volva..:wink:

Właśnie ostatnio z Gdyni z portu wracalem i na A1 mijalem ładne volvo od Repinskiego z tabliczka za szyba "Tomek"

Opublikowano

GILI ustrzelony na A1 :wink:

Opublikowano

Właśnie ostatnio z Gdyni z portu wracalem i na A1 mijalem ładne volvo od Repinskiego z tabliczka za szyba "Tomek"

Jest dwóch Tomków w niebieskiej Persji i czarne z czerwonymi pasami Death Race..

---------- Post dopisany at 09:31 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ----------

GILI ustrzelony na A1 :wink:

możliwe :decayed:..,a to ten Twój zagadał na radiu,a drapałem się jaki Mateusz z czerwonego Dafa,bo jednego co znam,to był wczoraj z głośnikami pod Norymbergą :grin::grin:

na parkingu stały ruchome podłogi od Kleiszmita myślałem,że Bodzio sobie jaja robi :facepalm:

Pozdrawiam :wink:

Opublikowano

wczoraj dwa open top'y mijałeś na a1 Mati i kierowca lecieli:naughty:

Opublikowano
wczoraj dwa open top'y mijałeś na a1 Mati i kierowca lecieli:naughty:

7.40 z Katowic do Stężycy,jeszcze po drodze krótki rozładunek,więc się nie dziw,że nikogo nie widziałem :grin:

Opublikowano

się nie dziwie

moim mieli maszyny i wystawały po 40 cm wyżej jak cały zestaw:facepalm: i zaś zgierz czestochowa wszystko do objechania ale o 6 na miejscu także tragedii nie było

Opublikowano
się nie dziwie

moim mieli maszyny i wystawały po 40 cm wyżej jak cały zestaw:facepalm: i zaś zgierz czestochowa wszystko do objechania ale o 6 na miejscu także tragedii nie było

Zgierz i Częstochowa i tak się sztopie,a objazdy nie są tragiczne.

Jechałem w niedzielę,to do Łodzi makabryczne korki..Warszafka wraca z nad morza przez Stryków bo A2 najlepiej wjechać do stolicy...

Opublikowano

wiem wiem ale oby do września :whistling:

Opublikowano

Ja już po pierwszej kontroli przez krokodyli :decayed:. Jadę do Olsztyna i na 139 jak co dzień stoją , jadę na pewniaka bo pewnie zajęci ,a tu ze dwa km. przed nimi gadają że się nudzą .Zawsze ich mijałem bez problemu aż tu nagle wybiega i macha lizakiem :facepalm: .Dobra każdy musi mieć swój pierwszy raz :decayed:. Podchodzi strzela regułkę i pyta się co ja taki blady ,ja do niego że jeszcze nie miałem kontroli :shock3: tak wyglądał jak to usłyszał i mówi gdzie się pan uchował :grin:. Z czytał tacho zabrał wykresówki ,a ja wcinam paznokcie :decayed:. Zawołał i co ? Zero mandatu jeszcze przy nim tarczki do końca wypełniałem bo daty brakło i miasta zakończenia . Powiedział że nie lubi wystawiać mandatów i stara się pomagać kierowcom ,a nie karać za byle pierdołę. Pogratulował że pozytywnie przeszedłem kontrole pozytywnie mimo przesiadania się w ciągu dnia do trzech aut i odjechałem bogatszy o trzy siwe włosy i nowe doświadczenie :kox: