Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bydła nie wozisz jak ten..

naszczęście nie....:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

w porównaniu do wywrotki hakowiec przy kiprowaniu bardziej jest podatny na glebe..

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 269,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wydawało mi się,że to raczej stabilnie stoi.

Wanną sypać,wapno na polu czy zmarznięty węgiel,też podnosiło adrenalinę...

Opublikowano

sypałem ostatnio płyty drogowe i betonowe podkłady pod tory .. jedna płyta zaczepiła się na samym przodzie ... podciągam i jedno koło wpadło w dziure ... jak pieprzło to sie bałem sprawdzić w lusterku czy kontener jest na plecach:decayed::decayed::decayed:

w wannie masz z tyłu obrotnice a tutaj tylko na prowadnicach 2 kółka masz punkt styczny z podramówką

Opublikowano
Kolejny as, na urzędzie celnym pochlali w trzech. Jeden wsiadł w auto i nie wiadomo gdzie wyruszył, bo w kierunku domu nie jechał. 2 promila mówią same za siebie

Niech sie cieszy ze go wyciągnęli, bo by sie spalił, bo kabina sie zaczęła jarac delikatnie

Na szczęście beczki sie nie rozszczelnily i przeladowali towar

Uff...

Oto link

Cysterna wyciągnięta z rowu | Radio 5 - Suwałki, Ełk, Augustów, Sejny, Olecko, Gołdap

Wygląda na auto z OLKOPu

Bo to było auto olkopu

Opublikowano

Panowie czy może wraca ktoś z Poznania (lub przez) do Warszawy (lub przez), na pusto albo z niewielką ilością miejsca na pace ?

Opublikowano

Wczoraj w nocy przejerzdżałem obok tego wypadku,mrożący widok....

Wypadek tirów. Zginął 25-letni kierowca

Opublikowano

A ja wam mówię że takie śmiganie na długie dni to pieskie życie bo:jesz z miski,śpisz w budzie i lejesz po kole.

Opublikowano

Wczoraj stałem 5godzin na 61nce Augóstów-Grajewo,a powód jest straszny...

Augustow24.pl | galeria zdjęć - Cztery osoby zginęły pod Augustowem

Augustow24.pl | Cztery osoby zginęły (FOTO)

Opublikowano

mi we wtorek od 2 w nocy zmieniali koło po wystrzale w naczepie, 3 godziny na autostradzie się mocowali bo felga nie chciała zejść z piasty, później juz poświęciliśmy felgę i podjechałem 4 km na parking na popuszczonych śrubach i fela i tak nie puściła :facepalm: skończyli o 6 rano po podgrzaniu felgi palnikiem - serwis:facepalm:

Opublikowano

Gdzie miałeś takie przygody z kołem ? Jak działa taki serwis ? Długo trzeba czekać na przyjazd ?

Opublikowano

a72 w niemczech, telefon na 112 przyjechała policja i po 20 minutach oni wzywali "serwis" z tym że nie spodziewałem się że tyle będą się z tym pierdzielić....

co ciekawe nie mogli sobie z tym poradzić przez kilka godzin a policzyli za 5 godzin pracy ponad 600 euro

---------- Post dopisany at 12:14 ---------- Poprzedni post napisany at 12:10 ----------

tydzień temu mówiłem, że mam komplet opon do wymiany jak najszybciej ale nie, jeszcze trochę przejadą :decayed: załadowałem 25 ton płyty wiórowej, zrobiłem 150 km i wyebało w powietrze kasę na jedna nową oponę i teraz auto stoi na wymianie kompletu :decayed:

Opublikowano

Rozumiem, że stoi w Niemczech ? :decayed:

Duże koszta za próbę odłożenia wymiany na później :kwasny:

Opublikowano

nie nie, finalnie zmienili mi te koło i do kulałem do bazy, stoi w Polsce na warsztacie a ja zamiast kręcić km to w domu siedzę

Opublikowano
nie nie, finalnie zmienili mi te koło i do kulałem do bazy, stoi w Polsce na warsztacie a ja zamiast kręcić km to w domu siedzę

Nie martw sie. U mnie tez jest zasada " tyle to objedziesz " a potem sie cyrki dzieja...

Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2

Opublikowano

Nie martw sie. U mnie tez jest zasada " tyle to objedziesz " a potem sie cyrki dzieja...

To widze takie myślenie jest prawie wszedzie, u nas tak było dopoki kolega nie przeleciał na przeciwny pas ruchu i zaliczył rów bo jeszcze miał do konca miesiąca objechac na wydupconym zawieszeniu no i nie wytrzymało....

Na szczescie tylko auto rozwalone i wyszło to wszystkim kierowcom na plus bo teraz zgłaszamy i odrazu na warsztat :)

Opublikowano

To widze takie myślenie jest prawie wszedzie, u nas tak było dopoki kolega nie przeleciał na przeciwny pas ruchu i zaliczył rów bo jeszcze miał do konca miesiąca objechac na wydupconym zawieszeniu no i nie wytrzymało....

Na szczescie tylko auto rozwalone i wyszło to wszystkim kierowcom na plus bo teraz zgłaszamy i odrazu na warsztat :)

a widzicie a u nas na odwrot jak cos rozdupczone to kierowcy ani slowa nie powiedza :facepalm: dopiero jak ida na urlop albo moj tesciu ma gdzies za kierowce podjechac bo braknie mu czasu to wszystko na jaw wychodzi ostatnio jeden aparat jezdzil bez hamulcow w ciagniku ale jak sie pozniej tlumaczyl nic nie mowil bo naczepa mu hamowala to nie bylo problemu:facepalm: dopiero jak mial samym cignikiem zjechac na baze to powiedzial:thumbdown:

Opublikowano

Kiedyś myślałem,że to nie możliwe,ale niektórzy kierowcy mają fantazję,znam takiego,co pociągnął przedłużacz ogrodowy z konia do naczepy bo mu znikły światła z tyłu :grin:

góra przed tym rondem jest długa i strasznie stroma,ale z drugiej strony ograniczenia oznakowane jeszcze przed jej początkiem znakami świetlnym.

przejeżdżaliśmy tam kiedyś z kumplem padła mu manetka od redukcji biegów w automacie i mimo,że miał retarder dymek z hamulców na ciągnącej poszedł.

Opublikowano

U mnie to samo. Mówie że łożysko na wleczonce już kuleje ,a stary na to dasz se rade :facepalm: aż tak się zgrzało że siłownik od hamulców szlag trafił koła zblokowało i na środku skrzyżowania zostałem :kox: . Jeszcze ze dwa miechy i szukam jakiej normalnej roboty bo już patologia się zaczyna robić

Opublikowano

W razie nieszczescia i tak kierowca jest ciagniety za morde...

---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ----------

Znajomy sam zadzwonil na policje ze ma wytargane opony. Podjechali wzieki dowod i potem zadzwonil do szefa.... efekt.. 6 nowych opon na naczepie..