Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DSC_0504.jpg

:) :) :)

DSC_0508.jpg

na allegro po kupiłeś haha

Edytowane przez GILI

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 270 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Będe wpatrywał;)

Opublikowano

Pokaż wnętrze tej scani :wink:

Opublikowano

To przy s6 serwis? Jak tak to u nich na placu stoi fajna sztuka po dzwonie

Edytowane przez Patrykbor

Opublikowano

No salon/serwis Szadółki,tam gdzie co roku Pomorska Miss,więcej zrobię jak będzie z naczepą :wink:

Opublikowano

za***ista :kox: 3 ośki?

jutro jadę do Lipska na rozmowę o pracę, jak się uda to trzeba się będzie nauczyć cofać z przyczepą na dyszlu :huh:

trudno się przyzwyczaić po przesiadce z ciągnika z naczepą?

Opublikowano

Trudno, ale jak zaczyna ci krzywo iść to prostujesz do przodu i tak do skutku. Jeśli rampa pod kątem, czy coś takiego to kaplica :decayed: Ale za to jazda do przodu to bajka.

Opublikowano

Wszystko zależy od predyspozycji,ale jak już się przyzwyczaisz,to będziesz pod rampą szybciej niż długim zestawem i stwierdzisz nie chcesz czym innym jeździć..

Kwestia sczepiania i rozczepiania zostanie :decayed:

Edytowane przez GILI

Opublikowano

Mi się lepiej jeździ z przyczepą, jak zaczynałem karierę na takim zestawie tez zesrany byłem ale kwestia czasu i ogarniesz się.

Opublikowano

jeździłem wcześniej tandemem więc nie straszne rozczepianie

zobaczymy, jazda w podwójnej więc będę miał czas żeby się nauczyć w razie czego ;)

Opublikowano

Fajnie będziesz miał jak będzie zaworek do spuszczania hamulca na osi z dyszlem, wtedy jak podjedziesz troszkę krzywo to i tak trafisz bo po kołnierzu się śliźnie ;)

Opublikowano

Weze z połączeniem duo, prady na jednej wtyczce,zawor na osce i nic wiecej nie trzeba.Kabina nie trzepie,bo masz dluga rame,a przyczepa fajnie trzyma. Podstawa to zawsze sprawny abs im nowszy tym lepiej.

Opublikowano

Tak fajnie to ja nie mam . Abs to tylko w aucie :kwasny: ale ja to wokół komina śmigam max 2,5 h jazdy w jedną stronę

Opublikowano

zestawy właściwie nowe, z zeszłego roku Actros+ Krone pod BDFy no i o sprzęt tam dbają bardzo

Opublikowano

Bdf powiadas. Jak częste przepinki to moment ogarniesz

Opublikowano

Koledzy ja po 3 latach jazdy patelnią postanowiłem przesiąść się na większe zestawy... :) W styczniu skończyłem kurs na licencję maszynisty i od 1 kwietnia idę do PKP Cargo ciągać wagony:)

Przede mną do samodzielnej jazdy jeszcze długa droga ale miejmy nadzieję, że się uda i jakoś okiełznam te 3000KM i kilkaset ton za sobą...

Edytowane przez boguki

Opublikowano

Gratulacje :thumbup1:

Widziałem gdzieś niedawno,że jest nabór na szkolenia.Pewnie wchodzą nowe składy.

Opublikowano

Dojdzie do tego,że znacznie zmniejszy się polski tabor,a co drugi szofer w aucie na niemieckich tablicach będzie mówił dzień dobry.

Opublikowano

Dojdzie do tego,że znacznie zmniejszy się polski tabor,a co drugi szofer w aucie na niemieckich tablicach będzie mówił dzień dobry.

tylko i o to chodzi