Patrykbor Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Wypsiu auto przystrojone http://demotywatory.pl/4720366/Tymczasem-na-dyskotece-u-budowlancow
GILI Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Dla tego felgi polerowal,tak mnie się wydawało,że nie będzie taki ładny jeździł po budowie
ucho.77 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Panowie mam zdolnego młodego Dzwoni i mówi że mu koło spadło bo tretytki puściły
RumJanek Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 A po Szkocji ktoś lata? Pozdrawiam Rum
xBladex Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 http://40ton.net/najechanie-na-tyl-przed-skrzyzowaniem-w-rzeszowie-z-kabiny-daf-a-niewiele-zostalo/
Patrykbor Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zdrowych i spokojnych panowie. Aby mikołaj wam po magnesie i dodatkowej karcie przyniósł hyhyhy. Żartuje normalnej pracy i zdrowia przedewszystkim reszta sama przyjdzie. Napisane z efhacza
Patrykbor Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Uuuuu. W ogłoszeniu o pracę że darmowe szczepienia na tężca hihi Napisane z efhacza
GILI Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Stare ale dobre,chociaż w bardzo czarnym humorze. Na ten Nowy Rok podwyżki,szybkich kółek i nowych furek
Patrykbor Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Co do auta to się spełniło, a podwyżki się za miesiąc okaże
Edyta Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 o proszę jelcza dostałeś jedno czego mojemu w volvie brakuje to łóżka z dafa
RumJanek Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 o proszę jelcza dostałeś jedno czego mojemu w volvie brakuje to łóżka z dafa Dobrze że nie jeździsz skakanką, tam łóżka to dopiero betony i strasznie wąskie Pozdrawiam Rum
Edyta Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 o proszę jelcza dostałeś jedno czego mojemu w volvie brakuje to łóżka z dafa Dobrze że nie jeździsz skakanką, tam łóżka to dopiero betony i strasznie wąskie Pozdrawiam Rum jeżdżę małyszem mój mąż lata volvem
GILI Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Łóżko można wymienić,jak jeździłem Volvem,to miałem przerobiony materac z Dafa. Najgorsze w autach skandynawskich jest webasto.niema tu co porównywać do Dafa,czy Mana. Co do auta to się spełniło, a podwyżki się za miesiąc okaże Gratuluję nowego mieszkania,wielkość kabiny dopasowana do szofera
Patrykbor Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Łóżeczko to normalnie pierwsza liga, w domu się tak nie wysypiam :-D. Napisane z efhacza
Rekomendowane odpowiedzi