ucho.77 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Kaju masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur1979 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Witam Karol ważne że Tobie nic się nie stało a sprzęt się naprawi ja stoję w Lesznie na załadunku to wieje tak sobie ale przejazd przez Poznań dziś w godzinach 16.00 -17.00 nasakra.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 13 godzin temu, ucho.77 napisał: A mnie wczoraj oebali w nocy w bogatych nimcach na a38 ? niestety w tym rejonie,to już normalne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 20 godzin temu, kaju napisał: Jak usłyszał pytanie w jaki sposób się dostał do środka i zobaczył nóż w ręce, to języka mu zabrakło, ale mocy w kopytkach przybyło, żeby spierdzielić. Nic, pojechałem na zrzutkę, Przekroczyłem granice z Holandią, ujechalem jakieś 3-4km w kierunku Tilburga, nie wiem kiedy i skąd przyszedł podmuch wiatru. Poczułem tylko uderzenie, szarpnięcie, solo mi zaczęło wciągać do rowu po przeciwnej stronie, ale prędkość była niska (dojazd do ronda), więc wyhamowałem, trochę mnie też uderzenie shamowało. Wycofałem na swój pas i dalej można się domyśleć. Strażacy itd itp. Efekt końcowy jest taki o: Jak się dostał ? Plandeka pocięta ? Co wiozłeś - coś uszkodził ? Przyczepę miałeś pustą, a solo ? Też ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 przyczepa pusta, na solo miałem 84 paczki steropianu, łącznie jakieś 2/3 auta. Plandeka nietknięta, musiał wleźć drzwiami i ktoś za nim zamknął - innej opcji nie maWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Czyli ciężarówka też była lekka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Niektórych wiatr przewraca a ja dzis za takim asem jechałem, jak to mawiaja" to są tony tego nie ruszy " bo co spinać ładunek a na rondzie mało brakowało.... Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 http://40ton.net/rana-wiatr-przewrocil-holandii-dziesiatki-ciezarowek-przy-drogach-leza-nawet-ciezkie-zestawy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 7 godzin temu, GILI napisał: niestety w tym rejonie,to już normalne... Jak nie blondyna to złodzieje,ach ta 38 2x za prędkość tam płaciłem na aralce a teraz prawie 300l poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ten tydzień pogoda nie rozpieszcza,najpierw Brno i snieg a teraz te wiatry. Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 http://www.radiowroclaw.pl/articles/view/74277/Silny-wiatr-wywrocil-tira-Kierowca-Gdyby-nie-policja-do-wypadku-by-nie-doszloWysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 W dniu 19.01.2018 o 16:39, MAJKI napisał: Niektórych wiatr przewraca a ja dzis za takim asem jechałem, jak to mawiaja" to są tony tego nie ruszy " bo co spinać ładunek a na rondzie mało brakowało.... Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Jak bym miał chwilę czasu żeby za takim pojechać to bym zadzwonił po drogówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Jeździł ktoś Scanią Vką w e5? Zastanawia mnie czy waży mniej od e6,bo 580ka zatankowana z jednym bakiem przekraczała lekko 9ton,pod wanne to byłby skandal.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Ucho, nawet nie wiem czym leciałeś, ale fajnie jaj przy ciszy w eterze usłyszy się znajomą mordeczkę do Hofu masz spokój!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Kauju,masz jakąś tabliczkę lub inny znak rozpoznawczy,bo widać wasze zestawy szczególnie na A4 w de... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Kauju,masz jakąś tabliczkę lub inny znak rozpoznawczy,bo widać wasze zestawy szczególnie na A4 w de... nr boczny 122 jeżdżących jest ponad 100 zestawów wiec jesteśmy nawet widoczni Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Kauju,masz jakąś tabliczkę lub inny znak rozpoznawczy,bo widać wasze zestawy szczególnie na A4 w de... numer boczny jedynie. pisałem już o tym post ale chyba poleciał ja już wróciłem na drogi ale jakaś dziwna trauma... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 2 godziny temu, kaju napisał: pisałem już o tym post ale chyba poleciał Zmień telefon Zrzut poniżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Ty no teraz widze pjeruna co za jabłko nadgryzione Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Kaja po przyczepie idzie poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi