GILI Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Gilon jeździł volvo -volvo najlepsze,jezdzi mercem -merc najlepszy,cały Gili ,z osobowkami ma to samo :decayed: Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez GILI
ucho.77 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 To tylko żeby na iveco nie siadł i twierdził że też jest naj
GILI Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Cały czas uważam,że Volvo jest najlepsze, ale ma kilka rażących wad, zimą pożyczałem na Szypliszkach prąd 3miesięcznemu FHczowi,to mnie strasznie podłamało.
ucho.77 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 wada w volwie to webasto wylot z jednej strony w nowym to poprawili???
xBladex Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 No jakiś inny byl ten chińczyk..jeszcze nie widziałem żeby Volvo nie odpalili w zimie..moze drajwer za dużo elektroniki mial i pady aku..w niedzielę miałeś jechac w moje okolice Mp4?
GILI Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Chińczyk odpalał nawet na 21wolt,mówię o nowym 11ka pauza. Tak miałem jechać,ale brałem powrót do góry. Webasto nie było,takie złe,szczególnie mokre,rura spiro w Scanii zaczepiona na 2 szybkozłączkach w prawym schowku,to dopiero niedoróbka została tak w streamline Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez GILI
xBladex Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 A to ciekawostka żeby nowe FH nie odpaliło..jednak więcej elektroniki swoje robi..kurde do szkoda ze sie ci plany zmieniły..jakbys kiedyś jechał to daj znać..
GILI Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Najlepsze co ma Scania V8 na pustym wydechu http://www.youtube.com/watch?v=SK7dGRuopjE
xBladex Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 No to chyba tylko ma scania dobra..ale volvo też ładne i ladnie mrucz.
GILI Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 W niedziele stały 2 naczepy i mój członowiec pod rampą padło stwierdzenie z przyczepą fajnie się jeździ zimą,a jednak nie tu Volvo ładnie trzyma elektronika
wypsiu Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 chyba zgłupiałeś Tomaszu,że postanowiłeś zmienić robotę.. Gili teraz mam robótkę spokojną na miejscu codziennie w domku nie muszę ganiać 100 km w jedną mańkę do roboty i lepsza kasa i warunki .... A co do dzisiejszych ciężarówek to chyba nie ma faworyta,jeśli jest auto nowe to czy to będzie Szwedka czy paryżanka albo coś od helmutów to wszystkim się przyjemnie jeździ. Oczywiście mogą tylko narzekać kierowcy co siedzą w budzie po 3-4 miechy i im się nie dziwie bo przepisy europejskie przewidują pracę kierowcy MAX od poniedziałku do piątku...
Patrykbor Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Wypatrzylem cie wreszcie Gili ale cb u kumpla nie ma. Do bramek miałeś czysto hihi
GILI Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Jeśli to było dzisiaj,to nie ja bo o 5,45 byłem gdzieś w okolicy Pisza
duffy Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) taka sytuacja: dzisiaj w Niemczech przed Dreznem na wiadukcie stała sobie odległościówka. zobaczyłem w ostatniej chwili a że pod górkę dochodziłem auto przede mną, to kierunek i na lewo, odległości przepisowej na 100% nie było a mój zestaw był już w połowie na prawym a w połowie na środkowym pasie pytanie za 100 pkt. czy zawsze widoczny jest błysk jak to ustrojstwo zrobi fotkę? akcja w południe, było pochmurno, na pewno była lampa i na pewno nie błysnęła Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez duffy
GILI Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) taka sytuacja: dzisiaj w Niemczech przed Dreznem na wiadukcie stała sobie odległościówka. zobaczyłem w ostatniej chwili a że pod górkę dochodziłem auto przede mną, to kierunek i na lewo, odległości przepisowej na 100% nie było a mój zestaw był już w połowie na prawym a w połowie na środkowym pasie pytanie za 100 pkt. czy zawsze widoczny jest błysk jak to ustrojstwo zrobi fotkę? akcja w południe, było pochmurno, na pewno była lampa i na pewno nie błysnęła Nie musi błysnąć,ale może nic nie przyślą Taki sam Mietek kutfa Nie taki sam,bo mniejsza kabina,dłuższa paka,krótsza przyczepa od tej co mam teraz jeździłem tym zestawem zimą.. http://www.truck-spotters.eu/index.php?topic=4843.0 Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez GILI
wypsiu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Co do Volvo to nie mylić osobówek chińczyk z ciężarowymi.Ciężarowe zostają nadal produkowane przez Szwecką firmę więc Gili kierowcy nie umrą na raka bo środki klepią w renówce... Do naszej firmy w piątek dotarł najnowszy model Volvo FMX a za tydzień ma dojechać jeszcze jeden zestaw ciągnik z naczepą gruchą ładowność 11 m sześciennych.... Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez wypsiu
GILI Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Już dawno rozłączyły się,te dwie firmy,postaw go zamkniętego na kilka słonecznych dni,to się nawąchasz Masz tam szaszłykaża na bazie ?
wypsiu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Masz tam szaszłykaża na bazie ? Nie w piątek mieliśmy na firmie imprezę do białego rana za dobry sezon ....
Rekomendowane odpowiedzi