Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wałbrzych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie przesadzaj Seb-k, być kolegą zboczeńca to fajna rzecz :kox: A tak na poważnie, to faktycznie na tym spotkaniu to byli prawie wszyscy nowi (no oprócz pięciu osób którzy i tak pierszy raz widzieli się na poprzednim spocie), także M@x to była taka świerzyzna, że tak naprawdę nie wiadomo było kto jest kto i czy czasem nowo podchodzący koleś nie jest np starym wyjadaczem spotowym, albo głównym adminem tego forum :decayed: Pierwsze koty za płoty M@x, pamiętaj ty też kreujesz atmosferę na spocie, tak jak każdy z nas.

Opublikowano
  • Autor

Freon się tłumaczy, że się nie tłumaczy, bo nie jest szefem, ja tylko rozdaję naklejki oraz motam kablami, i podłączam pendrive'y :)[br]Dopisany: 14 Grudzień 2008, 21:15_________________________________________________

Ha, Bubbba, ty lepiej załóż wątek "Dlaczego moja A4 ma starą czcionkę w oznaczeniu A4" :polew:

I jak VAGiem mogę zmienić ją na Verdena? Bo koledzy się śmieją :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o miejsce to wydaje mi się że nie jest takie złe. :mysli: Trochę gorzej zimą.Wyobraźcie sobie latem widok gór,na ognisko miejsce jak znalazł tylko że tam do lata będzie najprawdopodobniej jakieś wysypisko gruzu,tak jak ta kupka przy wjeździe. :polew:

Jeśli chodzi o nalepki to dzięki :hi:

Ps.Początki są zawsze trudne :kox:

Opublikowano

Freon się tłumaczy, że się nie tłumaczy, bo nie jest szefem, ja tylko rozdaję naklejki oraz motam kablami, i podłączam pendrive'y :)[br]Dopisany: 14 Grudzień 2008, 21:15_________________________________________________

Ha, Bubbba, ty lepiej załóż wątek "Dlaczego moja A4 ma starą czcionkę w oznaczeniu A4" :polew:

I jak VAGiem mogę zmienić ją na Verdena? Bo koledzy się śmieją :)

Co do naklejki to chciałem kasę Ci dać, nie chciałeś, ale masz jeszcze szansę, prześlij nr konta to Ci przeleje zapłatę, niemniej jeszcze raz dziękuję za naklejkę i pendriva :good: . A co do czcionki w oznaczniu to mam najbardziej klasyczną i najlepszą na świecie :tongue4:

Opublikowano

Generalnie nie było tak źle może jakby było cieplej to wszyscy byliby bardziej rozmowni a co niektórzy siedzieli czesząc się w autach. Nawet obstawa policyjna była może chcieli tą skodzinę zamienić na A4 :polew:

Opublikowano

Generalnie nie było tak źle może jakby było cieplej to wszyscy byliby bardziej rozmowni a co niektórzy siedzieli czesząc się w autach. Nawet obstawa policyjna była może chcieli tą skodzinę zamienić na A4 :polew:

Się kolega nie nabija z policyjnych furek, bo oni potrafią mieć tak podrasowane silniki, że czasem na trasie oczy na wierzch wychodzą ze zdziwienia :shocked: jak się niebiescy puszczą za kimś w pościg. Normalnie ameryka panie

Opublikowano
  • Autor

Nie chcę kasy :cool1:

Opublikowano

uważam, że spocik wypadł pozytywnie, o innym miejscu można pomyśleć, bo te obecne to niezłe wygwizdowo :> Na drugi raz to bez rękawiczek, czapki, cieplej kurtki i termosu z herbatą to się nie wybieram :decayed:

M@X większość z nas widziała się po raz pierwszy i każdy się wkręcał praktycznie w towarzystwo. Co do zakończenia spotu, to po godzinie marznięcia, prawie każdy czekał na sygnał do zakończenia i dlatego tak wyszło...w sumie całkiem dobrze, bo nie wiadomo, co by "niebieskim" przyszło do głowy...

Czekam na kolejną datę spotkania, w międzyczasie możemy podzielić się uwagami i zastanowić się co zmienić i poprawić. Najważniejsza i tak będzie nasza obecność i o tym pamiętajmy :)

PS. Freon podobał mi się ten opis - DJ-B6 Alcantara. W sumie chyba jedyny byłem dziś DJ-em :>

Opublikowano

PS. Freon podobał mi się ten opis - DJ-B6 Alcantara. W sumie chyba jedyny byłem dziś DJ-em :>

No fakt Alhambra pierwsza liga :kox:

Opublikowano
  • Autor

foto już chula na pierwszej stronie

a ja zawsze chciałem mieć rejestrację DJ :)

Opublikowano

Ja uważam że mi się podobało jako na pierwszy raz a tym bardziej że tak zimno było...

A freon mój kierowca cię zgubił i dlatego nie przyjechaliśmy do ciebie z tym in2 :gwizdanie:

Pozdro dla wszystkich co byli :hi:

Opublikowano

No wlasnie panowie w niebieskiej skodzie pojawili sie dosc niespodziewanie ciekawe co chcieli? pewnie :wallbash: ciekawe jak nas znalezli bylo fajnie tylko troche zimno pozdro all

Opublikowano
  • Autor

A freon mój kierowca cię zgubił i dlatego nie przyjechaliśmy do ciebie z tym in2 :gwizdanie:

Możemy spotkać się np przed świętami, mogę podjechać pod Jedlinę.

Opublikowano

Freon

to jak coś to się spiszemy na forum bo w tym tygodniu nie dam rady bo zmiane :wallbash: mam w robocie...

ale jak coś to ja podjade :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Do 24ego jestem, potem mnie nie ma. Wal śmiało na PW.

Opublikowano

No i gites freon :>

No a co do tego ,,malutkiego" subwoofera to skromny jest a to nie moja wina że kombi ma tak mało miejsca na nią :polew:

:hi:

Opublikowano

No a co do tego ,,malutkiego" subwoofera to skromny jest a to nie moja wina że kombi ma tak mało miejsca na nią :polew:

:hi:

Skromniś :polew: :> Na spocie mało co budowli w promieniu 50 km nie rozwalił dźwiękiem a tu pisze że skromny :evil: . A kondensator jak skromnie ukrył za całym tym kredensem :polew::notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Nie no, kredens naprawdę nieźle daje.[br]Dopisany: 15 Grudzień 2008, 21:37_________________________________________________

seb-k i jak silnik? Nadal kaszle, czy już się wyleczył?

Opublikowano

Jest chyba źle. Przestudiowałem wątki o tym błędzie i udało mi się zrobić tym piep...m laptopem logi statyczne i dynamiczne (na 5 rat bo bateria trzyma po 3 min - starcza ledwo na jeden autoscan). Jak je obrobię w excelu to wrzucę nowy wątek. Niestety wiem, że nie powinienem jeździć tym autem ale muszę.

[br]Dopisany: 2008-12-16, 08:12:03_________________________________________________ps. auto jeździ ok, nie pali więcej, nie dymi, nie hałasuje... po prostu tak jakby było DI a nie TDI

Opublikowano
  • Autor

W czwartek wieczorem będę jechał z Wałbrzycha do Wrocławia, gdybyś chciał skorzystać z mojego 30min laptopa, myślę że damy radę. Jakby co, napisz wcześniej PW.

A z innej beczki... to chyba spory koszt naprawy, prawda? :confused4: