carlos666 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ja juz dwie felgi musze w sobotę sobie naprostować. Zapomniałem że mam wył. ESP i zanim skontrowałem to d*pa zdążyła oprzeć się o krawężnik...
freon Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 Dzisiaj śmigam do Pecu na nocną jazdę - przełęcz Okraj, wiecie... [br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 12:45_________________________________________________ A ja już wiem, że mnie nie będzie 15ego. Egzaminy egzaminy... A czy dla tych co się wybierają dojazd jest w miarę logiczny czy wspomóc Was jakimiś fotami?
freon Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Opublikowano 7 Lutego 2009 Pewnie stan chętnych wyklaruje się na kilka minut przed spotkaniem Zawsze było tak, że pisało się n osób, przyjeżdżało n+3
wagabunda Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Ja planuję być, i chyba będę bo na weekend nic nie robię, no chyba, że coś w ostatniej chwili a tymczasem
carlos666 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Ja również planuję być, z tym że nie na 100% Klienci potrafią nawet w niedzielę d*pę zawracać...
pet3r Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Panie i Panowie - zapraszam na Paintball http://www.a4-klub.pl/smf/wielkopolskie/wielkopolski_paintball_second_edition_wioska_indianska-t65477.0.html;msg709292#msg709292
freon Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Opublikowano 11 Lutego 2009 Gdyby ktoś z Was mógł wziąć ze sobą aparat fotograficzny i strzelić kilka fotek na spocie, następnie jakoś mi je przekazać, było by miło widzieć je później w Galerii...
luiss Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 siema postaram się też podjechac na spot..pozdro LUIS.
luiss Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 FREON jak niezapomne to wezme aparat[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 16:30_________________________________________________freon a powiec jak mam dac fote mojej audicy tak jak ty masz bo niewiem jak to zrobic coś niemoge sie połapać..pozdro DO SPOTU.
freon Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Opublikowano 13 Lutego 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/jak_wklejac_zdjecia_na_forum-t27936.0.html[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 16:43_________________________________________________najlepiej wyrzucić zdjęcia na przeznaczony do tego serwer, a potem kliknąć prawym na eksponowany obrazek, właściwości, odczytać adres (zazwyczaj nieco inny niż ten, który pokazuje nam portal typu fotosik) wtedy masz pewność, że zdjęcie będzie pokazywane takim, jakie chciałeś aby było zapisane na ich serwerze
luiss Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 dałem zdjęcie na fotosik i co dalej[br]Dopisany: 13 Luty 2009, 18:15_________________________________________________czy mam wysłac link do tego zdięcia
freon Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Opublikowano 13 Lutego 2009 idziesz na wątek "Moja A4 - B5" i klikasz "nowy wątek" czyli innymi słowy wchodzisz tu: http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b5-b71.0/ i po prawej u góry szukasz "nowy wątek" nazywasz go odpowiednio, tak jak ja nazwałem "żaba" i w treści wątku opisujesz furacza, załączając zdjęcia jak podałem wyżej ponadto w profilu możesz umieścić link do Twojej A4 w polu "moja A4" oraz użyć odsyłacza w podpisie, że pod każdą Twoją wypowiedzią będzie widniał link do Twojej A4 jaśniej nie umiem
wagabunda Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Qrcze wychodzi na to, że nie umyte auto będzie na zlocie brudne w taka pogoda, chyba jutro będę musiał myć jeszcze raz, ale tym razem na szczotkach w automatycznej myjni, nawet starego passata starałem się w ręcznej myjni myć. Co o tym myślicie, myjecie swoje auta na myjni automatycznej ??
freon Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Opublikowano 15 Lutego 2009 Statoil, myję, jakoś się nie boję... Tj jak mogę to myję pod domem, ale zimą zawsze w myjni i przeważnie Statoil. Ponadto zimą jedynie płuczę auto najtańszym programem, szkoda kasy na droższy, bo za chwilę i tak będzie brudny.[br]Dopisany: 14 Luty 2009, 17:15_________________________________________________ i jak bylo?
piccaso Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 mało nas było tylko 3 autka ale atmosfera kul, morze śniegu się przestraszyli....
seb-k Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Ja niestety do samego końca nie byłem pewien przyjazdu - cóż , może następnym razem. Myślę, że warto rozważyć kolejne spoty w większych odstępach czasu... np koniec kwietnia, maj... + akcja spamowa
Sony Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 mało nas było tylko 3 autka ale atmosfera kul, morze śniegu się przestraszyli.... Licząc panów pijących w Megance i quada to 5 pojazdów Kameralnie ale ogólnie ok
freon Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Opublikowano 15 Lutego 2009 Ja jestem w sesji, o przyjeździe nie było mowy. Na kwiecień na pewno przyjedzie więcej osób, pobawię się w spam, tak jak w grudniu.
Rekomendowane odpowiedzi