Dranek Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Dzięki GOLI, do Przemka Sowy już dzwoniłem i mówił abym podjechał w przyszłym tygodniu i zobaczy czy to zrobi, a Carlos kto to jest? Jak ma gdzieś warsztat tutaj to podjadę, wiesz może gdzie?
GOLI Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Carlos to koleś który nie ma (jeszcze) warsztatu ale jest równie dobry co Sowa.Jest w wałbrzychu jeszcze kilku ale "dłubaczy" nie polecam...
wrclaguna Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Panowie szukam kogoś z Kłodzka Mam na oku graty do auta
marcin78 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam. Jeśli chodzi o fachowca od naszych furek to polecam warsztat na wrocławskiej teren huty szkła. W ostatnim czasie borykałem sie z przeładowaniem, Sowa tylko je stwierdził i nie wiedział co jest powodem, nie był w stanie powiedzieć czy N75 jest dobry. Na wrocławskiej facet sprawdził cały osprzęt turbo w 5 minut.
GOLI Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam. Jeśli chodzi o fachowca od naszych furek to polecam warsztat na wrocławskiej teren huty szkła. W ostatnim czasie borykałem sie z przeładowaniem, Sowa tylko je stwierdził i nie wiedział co jest powodem, nie był w stanie powiedzieć czy N75 jest dobry. Na wrocławskiej facet sprawdził cały osprzęt turbo w 5 minut. I skasował za to jak w ASO,danmax jest faktycznie dobry,ale nie mam pojęcia z kąd oni biorą ceny...
marcin78 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Witam. Jeśli chodzi o fachowca od naszych furek to polecam warsztat na wrocławskiej teren huty szkła. W ostatnim czasie borykałem sie z przeładowaniem, Sowa tylko je stwierdził i nie wiedział co jest powodem, nie był w stanie powiedzieć czy N75 jest dobry. Na wrocławskiej facet sprawdził cały osprzęt turbo w 5 minut. I skasował za to jak w ASO,danmax jest faktycznie dobry,ale nie mam pojęcia z kąd oni biorą ceny... za podłączenie bierze tyle co Sowa 100
papols4 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Panowie mam kola ziowe,hamulce s4 moz ktos cos potrzebuje??Jestem z Walbrzycha
wojtaz666 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witam, szukam fachowca od b8 w okolicach wałbrzycha/świdnicy. Potrzebuję znaleźć przyczynę wibracji na jałowym, oraz kilka innych rzeczy. Polecacie kogoś? Pozdrawiam
GOLI Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Chyba tylko ten na wrocławskiej w wałbrzychu o którym pisze Marcin78,jest dobry ale tanio nie będzie
papols4 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Swidnica Arek 512 28 28 33 Powiedz ze od papola dostales namiar.Ogarnie , konkretny chlop.
Duds Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Panowie, znane jest wam to auto? Audi A3 1.9TDI 130KM bogate wyposażenie !! Możliwa zamiana Wałbrzych ? Tablica.pl
GOLI Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Jest mi znane i to bardzo dobrze. Co chciał byś wiedzieć? Może coś ci pomogę
Duds Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Szkoda, że tak późno, już kupiłem inne auto...
GOLI Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 A więc niech Ci służy,to też było godne uwagi
marcin78 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Czy ktoś wie gdzie można kupić plastidip spray. Chodzi mi o sklep w okolicach miasta, w ostateczności allegro.
Klecha86 Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Witam potrzebuje zrobic logi dynamiczne moze ktos mi pomoc
zbychzz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Piotrek może Ciebie mógłbym poprosić o spoglądnięcie na furke w Wałbrzychu ? Oferta - Audi A4 - Witam. Oferuję do sprzedaży sprowadzone z niemiec od pierwszego właściciela kultowe AUDI A4 B7 3.0TDI W QATTRO S-LINE auto serwisow
Rekomendowane odpowiedzi