Bedzial Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Organizuje sie tu jeszcze jakies zloty w w-chu? Jestem nowy i chetnie bym zobaczyl jak to wyglada.
Bartollo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Panowie "Wałbrzyszanie" macie jakieś zdanie o firmie tuneFORCE z wrocławskiej (W-ch)?? Partacze czy raczej dobrą robią robote ?? Po planowanej wymianie na jednomas przydało by się troszkę więcej niutków i ogierków
marcin78 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Nie słyszałem o tej firmie, nie bardzo wiem gdzie to jest??
Bedzial Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 To nowa firma u nas ale widzialem ze maja kilka warsztatow w calej polsce wiec byc moze sa czegos warci. Ja tez myslalem zeby sie tam przejechac niebawem. Edit@ Troche poczytalem i popytalem na ich temat i ludzie chwalili sobie ich uslugi wiec moze i faktycznie warto.
marcin78 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 http://a4-klub.pl/imprezy-motoryzacyjne-108/impreza-db-drag-2013-zawody-caraudio-tuningshow-25-26-maja-nowa-ruda-271352/ Wybieram się 25maja jako obserwator, jedzie ktoś??
Bartollo Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 A rozeznał by się ktos jaką maja tam hamownie i jaki koszt jednostkowego hamowania? ?? i ewentualnie jak na którymś spocie wbić w kilku na rolki i jaki wtedy byłby koszt
marcin78 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 A rozeznał by się ktos jaką maja tam hamownie i jaki koszt jednostkowego hamowania? ?? i ewentualnie jak na którymś spocie wbić w kilku na rolki i jaki wtedy byłby koszt Kilka lat temu był taki zlot w świdnicy koszt 100. Trza jechać sprawdzić!
Krzysiekcalibra Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Witam Wałbrzych Panowie mam taką sprawę mam problem z moim licznikiem, mianowicie nie pokazuje mi temp. oleju i co jakieś 100km wyskakuje mi kontrolka oleju, i w związku z tym potrzebuję waszej pomocy, będzie ona polegała na podmiance na kilka sekund licznika w celu sprawdzenia czy na waszym liczniku będzie działała temp oleju ewentualnie skopiował bym wsad licznika i przełożył do swojego żeby sprawdzić czy to nie kwestia wsadu. Potrzebuje kogoś kto ma a4 b5 z 2000r i silnikiem 1.9 i oczywiście licznik z pełnym fisem oczywiście z Wałbrzycha był bym bardzo wdzięczny
marcin78 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Witam WałbrzychPanowie mam taką sprawę mam problem z moim licznikiem, mianowicie nie pokazuje mi temp. oleju i co jakieś 100km wyskakuje mi kontrolka oleju, i w związku z tym potrzebuję waszej pomocy, będzie ona polegała na podmiance na kilka sekund licznika w celu sprawdzenia czy na waszym liczniku będzie działała temp oleju ewentualnie skopiował bym wsad licznika i przełożył do swojego żeby sprawdzić czy to nie kwestia wsadu. Potrzebuje kogoś kto ma a4 b5 z 2000r i silnikiem 1.9 i oczywiście licznik z pełnym fisem oczywiście z Wałbrzycha był bym bardzo wdzięczny Nie da rady zdiagnozować przyczyny na kompie, np Sowa z rusinowej lub Wrocławska
GOLI Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 A rozeznał by się ktos jaką maja tam hamownie i jaki koszt jednostkowego hamowania? ?? i ewentualnie jak na którymś spocie wbić w kilku na rolki i jaki wtedy byłby koszt VAG Meeting Bielawa Podjedź tam, na bank będzie hamownia. W tamtym roku była i nie mieli chwili przerwy więc w tym roku pewnie nie odpuszczą
blockout Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 http://a4-klub.pl/imprezy-motoryzacyjne-108/impreza-db-drag-2013-zawody-caraudio-tuningshow-25-26-maja-nowa-ruda-271352/Wybieram się 25maja jako obserwator, jedzie ktoś?? witam, też się wybieram jako obserwator :-) będzie może ktoś na tej imprezie z VCDS-em bo potrzebuje połączy się z bluetoothem a mój kabel nie daje rady ???
Bartollo Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Panowie "Wałbrzyszanie" macie jakieś zdanie o firmie tuneFORCE z wrocławskiej (W-ch)?? Partacze czy raczej dobrą robią robote ?? Po planowanej wymianie na jednomas przydało by się troszkę więcej niutków i ogierków Byłem u nich i stwierdzili cytuje " Audi nie zrobimy ponieważ nie dotykamy samochodów z przed 2000r " a za znajomego tuarega 2.5 TDI 174KM 05r powiedzieli 999zł.
marcin78 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 VAG Meeting Bielawa jedzie ktoś??? na zlot?? zabiere, jak trza.
GOLI Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Jak na tą chwile to ja sie tam wybieram,ale co będzie w lipcu,okaże się
Czesiu... Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 siemanko koledzy na ja też tan będę na 100%
marcin78 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 siemanko koledzy na ja też tan będę na 100% Jam, przybędę swym rumakiem.
ponczo Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Może coś zorganizujemy małego w Wałbrzychu panowie? Dużo A4-ek lata i może nawet się często mijamy... Ktoś chętny na spota?
ponczo Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 To może jakiś mały spocik w weekend? Później moje b5 leci do lakiernika... wiec 2 tygodnie będę bez autka...
Klecha86 Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 to może niedziela ? tylko ilu chętnych ??
Rekomendowane odpowiedzi