Polerowanie Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Witam, Od kilku lat zajmuję się renowacją lakierów, napisałem krótki przewodnik z fotkami jak bezpiecznie przeprowadzić krok po kroku renowacje lakieru. Wersja rozwojowa. Polerowanie poradnik | Perfect Reflection Na każde pytanie chętnie odpowiem. Pozdrawiam
krzysiek23 Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Witam,Od kilku lat zajmuję się renowacją lakierów, napisałem krótki przewodnik z fotkami jak bezpiecznie przeprowadzić krok po kroku renowacje lakieru. Wersja rozwojowa. Polerowanie poradnik | Perfect Reflection Na każde pytanie chętnie odpowiem. Pozdrawiam pomysl super dla poczatkujacych,wrzuc to do dzialu warsztat napewno wielu skorzysta,ps...link cos niebangla
Polerowanie Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Opublikowano 24 Listopada 2012 u mnie link działa. Dzięki za info.
MarianekZg Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 u mnie link działa. Dzięki za info. czyli u nas nie działa
przemciotorun Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 popraw linka bo temat ciekawy
Polerowanie Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Opublikowano 24 Listopada 2012 Wcześniej wklejałem z adresu przeglądarki, teraz użyłem panelu forum (link) czy jest poprawa?
pakotomasz Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 U mnie działa:decayed: Ciekawy temat, dzięki, może się kiedyś przydać
przemciotorun Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 a ja mam caly czas [h=1]Forbidden[/h] You don't have permission to access / on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
pakotomasz Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Kolego Polerowanie pozwól, że wrzucę twój link, który u mnie działa:wink: Sprawdźcie teraz? Polerowanie poradnik | Perfect Reflection
krzysiek23 Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Kolego Polerowanie pozwól, że wrzucę twój link, który u mnie działa:wink: Sprawdźcie teraz?Polerowanie poradnik | Perfect Reflection no u mnie dalej nie trybi pokazuje komunikat jak kolega wyzej pokazal.....
Chuck Norris Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 U mnie działa . Bardzo fajny temat, brakowało coś takiego stricte o polerce. Proponowałbym go podwiesić, ponieważ dosyć często ludzie pytają o polerkę i sprawy z nią związane. Od siebie dodam wątek, który każdy powinien przeczytać jeśli chce się brać za korektę . Polerowanie maszynowe lakieru z użyciem polerki obrotowej. Autor-DaveKG-Poradnik Detailing World. | Detailer.pl - Kosmetyki samochodowe
Polerowanie Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłosiłem problem do osoby która budowała stronę i firmy hostingowej w której mam wykupioną usługę. Wygląda na ta, że coś blokuje niektóre adresy IP. Mam nadzieje, że w poniedziałek strona będzie całkowicie dostępna. Za utrudnienia oczywiście przepraszam.
siara Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Dziwne a u mnie działa od początku....
PyRaS Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 U Mnie również działa i faktycznie ciekawie to wygląda. Szkoda, że tak późno takie coś dopadłem, aż mi się chce iść powalczyć
krzysiek23 Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 U Mnie również działa i faktycznie ciekawie to wygląda. Szkoda, że tak późno takie coś dopadłem, aż mi się chce iść powalczyć a moze ktos wrzucic normalny adres www....a nie tytulowy bo u mnie dalej nie trybi
Rekomendowane odpowiedzi