Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5]ksieciunio.xenon 18merce,grint,skóry,zabudowa w toku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich na forum. Poprzednim moim samochodem był Golf3 nieco zmodyfikowany

20120324(010).jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

Od czerwca 2012r stałem sie posiadaczem A4 B5 z silnikiem 1.9 Afn

A4 od czerwca przeszła pare zmian niestety nie mam fotek z dnia zakupu.

Wyposażenie standard:

-2szyby w prądzie

-klimatronik

-el i podgz lustra

-centralny zamek

-domykanie szyb z kluczyka

Zmiany przeprowadzone:

-Ogarniecie całego samochodu po poprzednim własciicielu

-naprawa niedziałajacych lapmek popielniczki i różnych pierdółek

-Alu 17cali RH turbo ze znaczkami porsche

-Oklejenie dekoracji folia sticker bomb

-Gwint Fk w igła stanie który czeka do wiosny

-lampy dzielone depo z xenonem 5000k na krótkie i długie

-nowe kierunki boczne zrobione na wzór ala USA

-Półkubły w skórze które czekaja na renowacje i załozenie

-Prawe lustro z angola które czeka na malowanko

-Tylna lampa w igła stanie ponieważ stara jest lekko peknieta

Przedstawie wam kilka fotek:)

Auto brudne i nie myte:D

Zdjcie1153.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 38ffb11842332.jpg

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 43e1318455c55.jpg

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - f6b4bf041dc64.jpg

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - d4696c7cf7915.jpg

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 821c80cfa6ba7.jpg

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 349b2b5463941.jpg

Opublikowano

fajny zestaw na poczatek, odrazu fura odzyje:wink:

Opublikowano

będzie kolejne cacuszko na forum tak czuje :))

Opublikowano

kurde fotki małe jakoś mi pokazuje mało widzę ale furka wygląda zacnie :wink:

Opublikowano

Zrób Pan porządek z tym ksenonem, albo tak jak powinen wyglądać (spryski, samopoziom) albo wyrzuć..

Jakieś mody z silnikiem będą?

Opublikowano

fajnie idzie do przodu od razu, tylko tą naklejkę golfa zdrap bo szpeci auto :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki Pany Za miłe słowa:cheesy:

cptolgierd-90proc samochodów z ksenonem jezdzi bez sprysków i żyroskopów w lampach i jest ok wyposażone sa jedynie w to samochody w których był montowany fabrycznie ksenon. narazie nic nie przerabiam bo nie oslepia lampa jest ustawiona i mnie sie tak podoba. Z silnikiem co bedzie czas pokaze....

jozek726 Naklejka niebawem zniknie nie bój nic:)

Ogólnie składam powoli środek siedzie przy aucie po godzinie 2 dziennie z braku czasu praca nie pozwala na wiecej przyjemnosci:smutas:

w miedzy czasie z nowych taili wpadła eskowa kierownica oraz uchwyt na kubki w stanie idealnym. jak bede miał chwile to wrzuce jakies fotki

Opublikowano

i tak ma być :wink:

Opublikowano

dajesz na konkrecie, ze skórek będziesz zadowolony:decayed:

Opublikowano

zmiany w dobrą stronę, oby tak dalej . Bezawaryjności życzę :wink:

Opublikowano

kolejny kolega z opolskiego:decayed: bardzo fajne autko ,dużo zmian na plus oby tak dalej:wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Auto powoli zaczynam ogarniac fotele i kiera na miejscu, zostało tylko dac do tapicera boczki by przełożył skóre poniewaz tamte sa z angola oraz pomalowac fotele farba w niektórych miejscach,zrobiłem tez troche porzadku w bagażniku, Auto obecnie na setupie zimowym. wiec Alu Oddam do malowania na inny kolor lub sprzedam i bede rozgladał sie za czyms innym Celuje w jakies 10j

Kilka fot na szybkiego Sorki za jakosc ale nie miałem aparatu przy sobie:)

ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

---------- Post dopisany 20-01-2013 at 16:34 ---------- Poprzedni post napisany 02-12-2012 at 17:22 ----------

Zeby nie było że nic sie nie dzieje:) srodek poskładany zostało wyrzucic folie z listew stickerbomb oraz planuje przez zime cos popracowac nad akustyka oraz Car audio i czekac do wiosny:) kilka strzałow na szybkiego

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - f7cdd762dec37.jpg

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - fd87ef78a3c33.jpg

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 7a9c7ce6dd0fd.jpg

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - be6d0e123ab1f.jpg

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 0f12107836ebb.jpg

Opublikowano

Popieram ;) ta folia troszke szpeci wnętrze jak dla mnie ale to kwestia gustu tylko oczywiście :)

i podłokietnik bym dał obszyć taką samą skórą tylko. ogólnie piękne autko :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
Popieram ;) ta folia troszke szpeci wnętrze jak dla mnie ale to kwestia gustu tylko oczywiście :)

i podłokietnik bym dał obszyć taką samą skórą tylko. ogólnie piękne autko :)

Spokojnie na wszystko przyjdzie czas. do wiosny mam troche czasu wiec postaram sie ogarnac wszystko na igłe

---------- Post dopisany 03-05-2013 at 18:27 ---------- Poprzedni post napisany 20-01-2013 at 17:33 ----------

Dawno mnie tu nie było wiec mały aktual.

w aucie zawitały nowe tarcze mikoda nawiercane i nacinane pzód oraz tył klocki red stuff oraz ebc na tył,pomalowałem zaciski farba motipa oraz letnie buciki 205/40

Tył to hankook versus s1 a przód pirelli nero załozyłem gwinta sciagłem folie z dekortów bo doszłem do wniosku ze albo ori albo carbon wiec trzeba czekac az sie trafi cos w rozsadnych pieniadzach uzupełniłem brakujace detale zaslepki szyn fotela oraz inne pierdółki. oraz poskładałem wszystko do kupy i całosc sie prezentuje mniej wiecej tak

Zdj_cie1804.jpg

Zdj_cie1769.jpg

Zdj_cie1779.jpg

Zdj_cie1784.jpg

Zdj_cie1790.jpg

Zdj_cie1796.jpg

Zdj_cie1798.jpg

Zdj_cie1808.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mogłeś się przyłaczyć do A4 klubu na nysie :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Ja byłem ze swoja ekipa a z A4 klubu nikogo nie znam osobiscie.... ale na nastepny zlot ljesli bedziecie leciec ekipa chetnie sie przyłacze:)

---------- Post dopisany 21-07-2013 at 18:10 ---------- Poprzedni post napisany 10-06-2013 at 14:12 ----------

Wpadło cos dla ucha:)

wlp7.th.jpg nfjd.th.jpg

pozatym w aucie nic ciekawego sie nie dzieje Wiejej stoji jak jezdzi z powodu braku czasu.

I takie tam z sobotniej myjki :-D

81z3.th.jpgzbfo.th.jpg

Opublikowano

konkrecik mega fela i gleba :naughty:

Opublikowano

ładna sztuka