woodzuu Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Tak sobie pomyslałem o wycieciu przegrody za kanapą i wstawieniu rozkładanej kanapy . czasami trzeba przewieź coś dłuższego.Robił to ktoś może ?
Onkel Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 W dziale warsztat w b5 ktoś zrobił relacje. Spojrzyj tam będzie podobnie Wysłane z mojego HTC WILDFIRE S
skorpio511 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Woodzuu ja mam B7 sedan ale także z przegrodą i nierozkładanym oparciem, ostatnio kupiłem pokrowce wszystko poszło ładnie siedzisko kanapy jakoś udało się wyrwać z zaczepów ale nie mogę zdemontować oparcia . Jeżeli wiesz jak to zrobić to pomóż. Z góry dziękuje.
fafnasty Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 kolego w b7 tak jak w b6 zeby wyjac oparcie musisz wyjac zaglowki i plastikowe tulejki te w ktore wklada sie zaglowki bo to one trzymaja oparcie. zlap mocno i do gory mi latwo poszly
Stichy Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 1. Wyciągamy zagłówki 2. Wyciągamy plastikowe prowadnice w które wchodzą zagłówki, ciągniemy je do góry w tym samym czasie pchając oparcie: 3. Po wyjęciu prowadnic, musimy szarpnąć oparcie do siebie, wyskoczy z zaczepów i mamy praktycznie oparcie na wierzchu, wyciągamy z auta uważając, żeby dolne zaczepy nie porwały tapicerki.
Rekomendowane odpowiedzi