Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

1.9 AWX A4 B6 chiptuning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostrołęka-Łomża polecicie kogoś sprawdzonego do zrobienia chipa? Posiadam A4 1.9 tdi 130 km silnik AWX

Czy warto gdzieś dalej szukać??

Opublikowano

Kolego udaj się do stolicy, do R-Performance: CHIPTUNING R-Performance

Aż tak daleko nie masz :wink:

Opublikowano

I strać miesiąc na dzwonienie i kolejny miesiąc na czekanie w kolejce a później zapłać duużo drożej niż u naszego forumowego kolegi spanky-ego w Otwocku:wink:

Można mieć tak samo dobry program, nie wiem czy nie lepszą diagnostykę za połowę ceny u Rogala. A i pogadać można, program pod Twoje oczekiwania (w granicach rozsądku):thumbup1:

Byłem i u Rogala i u Spanky-ego i nie wróciłbym już do tego pierwszego.

Opublikowano

Dokładnie tak jak pisze Armistead wal do Spanky-ego napewno zrobi ci dobry program i nie zedrze z ciebie kasy. Polecam konkretny gościu.

Opublikowano

Polecam ciahciaha z Radomia, zna się chłopak na rzeczy naprawdę.Mój AWX teraz dopiero jeździ jak powinien,jeśli chodzi o cenę naprawdę mała w stosunku do wykonanej pracy.Gorąco polecam.Będzie chciał mogę dać namiary ,zadzwonisz zapytasz dogadasz się.

Opublikowano

Ja do Rogala czekałem tylko 2 tyg. :)

Opublikowano

też polecam Spankyego, robilem u niego auto i bylem mega zadowolony.

Opublikowano

A z ciekawości: jakie koszta u Spankyego?

Opublikowano

jeśli kryzys Spankiego nie dotknął to i tak za wszystko brał chyba połowę tego co na Mineralnej :decayed: także polecam :wink:

Opublikowano

Jak to mówią skoro nie widać różnicy to po co przepłacać:decayed:

Chociaż w przypadku spanky-ego jest różnica i to na plus.

Opublikowano
jeśli kryzys Spankiego nie dotknął to i tak za wszystko brał chyba połowę tego co na Mineralnej :decayed: także polecam :wink:

A bierzecie pod uwagę to, że Witek musi płacić za lokal i wywalił trochę kasy za hamownię :whistling:

Opublikowano

A bierzecie pod uwagę to, że Witek musi płacić za lokal i wywalił trochę kasy za hamownię :whistling:

Prezesie masz rację ale potecjalnego klijenta w dzisiejszych czasach interesuje dobrze wykonana robota za rozsądne pieniadze a nie kwestie wynajmu lokalu itp.

Opublikowano

Prezesie masz rację ale potecjalnego klijenta w dzisiejszych czasach interesuje dobrze wykonana robota za rozsądne pieniadze a nie kwestie wynajmu lokalu itp.

Wiem, wiem. Polacy to chcieliby najlepiej wszystko za darmo :wink:

Opublikowano

No taka niestety mamy mentalność, że złotówkę z każdej strony się oglada zanim się ją wyda :wink: ale wracajmy do tematu...

Opublikowano

Wiem, wiem. Polacy to chcieliby najlepiej wszystko za darmo :wink:

hehehe. cos o tym wiem... i trzeba zlewac takich klientów... U mnie zawsze porównuja ceny do Bodzia albo BRW:facepalm:

Opublikowano
I strać miesiąc na dzwonienie i kolejny miesiąc na czekanie w kolejce a później zapłać duużo drożej niż u naszego forumowego kolegi spanky-ego w Otwocku:wink:

Można mieć tak samo dobry program, nie wiem czy nie lepszą diagnostykę za połowę ceny u Rogala. A i pogadać można, program pod Twoje oczekiwania (w granicach rozsądku):thumbup1:

Byłem i u Rogala i u Spanky-ego i nie wróciłbym już do tego pierwszego.

Szanuję Twoją wypowiedź i podanych przez Ciebie tunerów , ale co masz do Witka ???

Jak byś sam wszystko ogarniał to też byś nie miał czasu na rozmowy w trakcie hamowania auta ( nie chcę mi się wierzyć ,że dzwoniłeś do niego aż tak długo ...) .

Jak jest duże zainteresowanie ( fury z innych klubów motoryzacyjnych się "koksują" ) to i jest kolejka :decayed: .

Co do różnicy cen, to Hugo napisał :thumbup1: , więc nie będę się wypowiadał .

Rozmawiałem osobiście kilka razy z Witkiem , więc nie rozumiem dla czego twierdzisz że nie można się z Nim dogadać ( mało tego konsultowałem pewne sprawy kilka razy przez telefon ) i wcale nie przez miesiąc .

Oczywiście wypowiadając się w tym temacie nie chcę zmienić Twojego zdania jak też daleki jestem od urażenia Maćka ( :hi: ) , lub "zabierania" klientów do Witka .... ale denerwujące jest to , że oczerniasz inne osoby .

Ciekaw jestem (prywatnie) co tak naprawdę było powodem , że podałeś tyle złych argumentów na Rogala :wink: .

Moja rada : Szanuj drugą osobę tak , jak byś chciał aby Ciebie szanowali :exclamation:

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Pokaż, w którym momencie oczerniłem Witka i w którym momencie wykazałem się brakiem szacunku ?

Jestem ciekawy.

Forum jest od tego by dzielić się swoimi opiniam. Byłem u Witka, byłem u Spanky-ego. Napisałem swoje porówanie.

Chcesz szczegóły? Napiszę Ci PW.

Opublikowano

Moja rada : Szanuj drugą osobę tak , jak byś chciał aby Ciebie szanowali

pixi bardzo dobra rada

tylko ja bym skierował ją do pana witka

Opublikowano
Pokaż, w którym momencie oczerniłem Witka i w którym momencie wykazałem się brakiem szacunku ?

Jestem ciekawy.

Forum jest od tego by dzielić się swoimi opiniam. Byłem u Witka, byłem u Spanky-ego. Napisałem swoje porówanie.

Chcesz szczegóły? Napiszę Ci PW.

Armi , żeby się teraz wypowiedzieć to muszę drugiej strony posłuchać (rozumiesz) . Stając po stronie Witka brałem pod uwagę moje dwie wizyty ( wirus i korekta ), oraz dużą pomoc na miejscu i przez telefon - jak też opinie kilku moich kolegów nie mających aut z grupy VAG .

P.W. :shock3:

---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ----------

Moja rada : Szanuj drugą osobę tak , jak byś chciał aby Ciebie szanowali

pixi bardzo dobra rada

tylko ja bym skierował ją do pana witka

Krzychu , trza nam oko w oko porozmawiać :wink: , to co napisałeś jest :smutas:

Opublikowano

Ja tam byłem 3 razy u witka i złego słowa nie moge powiedzieć, wszystko pokazuje co robi:wink: