xlukk Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam Takie szybkie pytanko. Nie wiem co poprzedni właściciel robił w samochodzie (moze dzieciaki to zrobiły?) ale po lewej stronie z tyłu oraz z przodu mam urwane stopery, które trzymają dywanik. Da sie to gdzies kupić i jakoś zamontowac? na jakiej zasadzie to w ogóle tam siedzi (stopery sa urwane w podłodze, nie chodzi mi o dziury w dywanikach) Pozdr.
Trzastek Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 tak w aso chyba 2 pln za sztukę albo coś ok. tego - kupowałem w audi dla kolegi od....seata bo mu pasują dywany od b7 a nie mieł uchwytów :grin:
kruper Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jak kolega wyżej mówi, dostepne od reki przeważnie.
xlukk Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ok dzieki, uderzę do ASO. One sa jakoś na gwincie wkręcane w podłoge tak? Da sie to zrobić bez rozbebeszania cąlej wykładziny?
Dikson Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Właśnie tez mam jeden urwany ale dałem sobie spokój. Jak to się montuje?
mA4celi Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 przy zakupie gumowych "rynienek' na zimę , dostałem takie coś do wkręcania w dywanik Czyli teoretycznie można wkręcić w miejsce starego lub trochę dalej.
maroo1991 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 jak stare masz urwane to musisz wykręcić sam ten gwint który został i w miejsce starych wkrecasz nowe... tylko mogą już nie siedzieć tak jak ori zamontowane...
darekmielcz Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 ja wymieniłem i działają jak w oryginale oczywiście jak kupisz w aso poprostu wykręcasz i tyle
Rekomendowane odpowiedzi