Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Moje Audi a4 b8 2.0 TFSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a czemu tylko ?

Opublikowano

najmniejsza zawartość siarki, typowy olej do bezpośredniego wtrysku stąd nazwa C3 Clean, "przeleciałem" wszystkie oprócz millersa

Opublikowano

I see pytam z ciekawosci , bo sam na mim jezdze ale wlasnie korci mnie tem millers.......

Opublikowano

myślę że to już przesada, firma dla masturbatorów, już widzę jak idę do sklepu: macie millersa? yyyyyy że co ?

Opublikowano

Po wymianie na olej MILLERS'a zrobiłem już 2,5 kkm i nic nie ubyło. A wcześniej moje 3.0 TDi trochę tego oleju zjadało bądź odparowywał. Średnio ubywało 150ml na 1000 km. Teraz jest ok więc z czystym sumieniem polecam:wink: Fakt że nie wszędzie jest dostępny ale warto poszukać i kupić.

Opublikowano

tyle ze millers sie nie za bardz chce pochwalic ani zawartoscia siarki ani TBN swoich produktow , a ja bym z checia zobaczyl i sobie porownal.

Opublikowano
Po wymianie na olej MILLERS'a zrobiłem już 2,5 kkm i nic nie ubyło. A wcześniej moje 3.0 TDi trochę tego oleju zjadało bądź odparowywał. Średnio ubywało 150ml na 1000 km. Teraz jest ok więc z czystym sumieniem polecam:wink: Fakt że nie wszędzie jest dostępny ale warto poszukać i kupić.

zauważyłem to samo.Millersa mi nie ubywa,a Motula ubywało....z tym że jest jedno,jak dla mnie DUŻE ALE -na Motulu chodził zdecydowanie ciszej.Przy następnej wymianie wracam do Motula.

(ps.oba oleje były od dzika)

:hi:

Opublikowano

zauważyłem to samo.Millersa mi nie ubywa,a Motula ubywało....z tym że jest jedno,jak dla mnie DUŻE ALE -na Motulu chodził zdecydowanie ciszej.Przy następnej wymianie wracam do Motula.

(ps.oba oleje były od dzika)

:hi:

Jeżdżę na Millers'ie z serii NanoDrive i silnik pracuje bardzo cicho i równo. W odniesieniu do Mobil 1 różnica jest niesamowita, oczywiście na korzyść Millers'a. Motula nie miałem więc się nie wypowiem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ładnie tylko z przodu do kompletu przydałby się spojler w kolorze satynowym no i skorupa z S-line wtedy by to miało ręce i nogi:wink:

Opublikowano

dokładnie.. sam grill nie robi aż takiego wrażenia jak całość :wink:

Opublikowano

Blade od MS Desing nowy kupowałeś? Bo cena w ASO zabija... Nalepka S4? No cóż, co kto lubi:decayed: Jak tam olej?

Opublikowano

Dyfuzor spoko ale gril S4 do zwykłego zderzaka słabo.

Opublikowano
  • Autor

grill kupilem na allegro nowy byl juz z emblematem s4 dyfuzor byl oryginalny moze kupie na wakacje zderzak zobaczymy :) a co do oleju to dolewalem ostatnio 150ml po zrobieniu ok 1500 km

Pozdro

Opublikowano

Chyba faktycznie warto zainwestować też w zderzak od S4, też od kilku miesięcy się zadręczam czy wymienić... ale jak widzę taką Skę na ulicy to nie mam wątpliwości... wygląda agresywniej, na allegro dostaniesz za 300 zł + malowanie 400 i będziesz zadowolony, wymiana w garażu, sam dasz radę i będzie kozak :)

---------- Post dopisany at 12:50 ---------- Poprzedni post napisany at 12:47 ----------

A i progów też nie żałuj :banan:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

u mnie linki nie działają..

Opublikowano

hmmm. Przywołanie boya parkingowego:decayed: ?

Dywan w garażu robi robotę:naughty:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

w lampce drzwi masz ten projektor??