slo Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Witam Zimny piątkowy wieczór zmobilizował mnie w końcu do naskrobania czegoś o mojej niuni Audiczka wpadła mi w łapska jakoś w styczniu, po kradzieży wcześniejszej furki. Silnik 1.9 AWX, szyberdach, roletki w drzwiach tył, dzielona kanapa na klucz itp.. Fotek starych nie mam.. wiadomo jak wygląda seria. Na początek wymienione wszystkie filtry, rozrząd itp. Zalany oczywiście olejem Motul. Aktualny wygląd: Plany/Realizacje: - Bixenon -> DONE - Koło 18 s-line, najpierw było srebrne, jest czarne BYŁO - Zawieszenie 1BV -> thx wrclaguna DONE - Sprężyny -45 -> thx wrclaguna DONE - Kolorowy FIS -> DONE - RNS-E wraz z wymianą tunelu, panelu klimy itp -> thx siemian DONE - Domykanie szyber i okien z kluczyka -> DONE - Gałka S-line, najpierw zwykła skórka, potem obszyta pikowaną -> thx raggaman DONE - Kiera obszyta pikowaną skórką -> thx raggaman. Niestety wciąż 4ramienna BYŁO - Ręczny obszyty pikowaną skórką -> thx raggaman DONE - HID 4300K + malowanie środków lamp na czarno -> thx Gwerty BYŁO - Podświetlanie tablicy tył LED -> thx ASO DONE - LEDowe podświetlanie wnętrza, nóg DONE - Nowe guziki ESP, awaryjki, nowy wizytownik, kubek -> thx siemian BYŁO/STRIKE] ESP, kubek i wizytownik podświetlane w chromie -> thx biggman DONE - Wycieraczki AERO DONE - Zapalniczka zamiast sterowania małą navi na fisie -> thx Bart-S DONE - Coming/leaving home -> thx Bart-S DONE - Mapki 2013 do RNSe z fotoradarami -> thx Pepin DONE - LEDy w halogenach BYŁO - Telefon bluetooth w RNS-E -> thx Bart-S DONE - Turbosprężarka od silnika BRD -> thx srb38vx oraz Inkognito Dem-Car Customs DONE - FMIC -> thx Inkognito Dem-Car Customs DONE - Nowy wałek rozrządu + szklanki -> DONE- Wycięcie kata -> thx Inkognito Dem-Car Customs DONE - Zaślepienie zaworu EGR -> thx Inkognito Dem-Car Customs DONE - Kierownica 3ramienna z czerwoną nicią -> thx P-U-M-A DONE - Felgi 8J 18' ET35 RS4 -> DONE - Włącznik AUTO -> DONE - Lusterko fotochrom -> DONE - LED w postojówkach -> DONE - Roleta z siatką -> DONE - Podgrzewane lustra -> DONE - Prawe lustero asferyczne podgrzewane -> DONE - Nowe łożyska tył -> DONE - Nowe linki ręcznego -> DONE - Tuner TV z modułem sterowania guzikami RNSe -> thx sgx DONE W trakcie: - Podświetlenie nawiewów - Wywalenie tylnej wycieraczki - Dystanse tył 10mm Plany: - Ciemne szyby - Bose - ... ? Inne fotki: S-line 18 ET43 na pierwszy sezon 1BV + Springi -45/50: Allroad Zawieszenie już na aucie S-line 18 pomalowane na czarno Koła na lato Lampy w wersji black by Gwerty Bixenon Bixenon Montaż FMICa Montaż FMICa Po lewej AWX, po prawo BRD CLH Led CLH z bielutkimi żarówkami Więcej zdjęć wkrótce
Maxcudo Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ładna sztuka Daj fotki wnętrza jeszcze Plany
slo Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2012 muszę pyknąć.. ale to niech się trochę ociepli
Bart-S Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Wyróżnia się Dobry kandydat do dywizjonu ...no i z tego co słyszałem, wkrótce nowe mody
Pepin Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ja bym zmienił tablice ... PSS SPOŁEM
laki83 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 fajna bestia..ale na tych jasnych felach jakos bardziej o mnie przemawia
danielo Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Znajomy ten avancik jak zmieniłeś numery to następne zdjęcie też popraw ogólnie kosa,plany też
RalphA4 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Furka fajna ostatnio widzialem tak na felach prysnietch na biala perle powiem szczerze ladna A co do modow to polecam BRD , ale po sobie wiem ze pojedzisz na tym troche i powiesz MALO :/
klysek Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 hehe, no pedobear musi być jest wyjebitny w kosmos
ciasnyWiesiek Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 no auto zaczyna nabierac kształtow polecam listwy s4 do gleby wygladaja kozacko
danielo Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Slo coś dla Ciebie http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/daszek-avant-s-line-415-zl-czarny-240923/
Arkadiush Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Jest Miazga :slina: Tomasz dajesz radę
jedrekx Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 działaj, działaj. już jest fajnie, a będzie jeszcze lepiej
Bart-S Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Slo coś dla Ciebie http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/daszek-avant-s-line-415-zl-czarny-240923/ Ale to chyba z B7?
slo Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2012 Slo coś dla Ciebie http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/daszek-avant-s-line-415-zl-czarny-240923/ Ale to chyba z B7? si ---------- Post dopisany at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany at 17:17 ---------- jeszcze taka jedna fotka, bez dekielków
Rekomendowane odpowiedzi