slo Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 używka, tak sprawdzony, z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 kto?? możesz podać? a i nie lepiej było szukać CAHA (pytam bo się nie znam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Bluetooth ogarnięty. Bardzo użyteczny mod. Wielkie podziękowania dla Pana Bart-S ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 No i gratki tylko przy starej nie włączaj bt bo potem afera będzie jak jakaś d*pa zadzwoni:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 wiem właśnie a w razie czego, mogę na na telefonie tez odebrać połączenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zależy jaką masz komóre? Ja na swoim mogę wyłączyć w czasie dzwonienia bt i normalnie przez telefon nawijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 chyba tak można też, bo dzwoni i wibruje mi też w kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Możesz sobie ustawić też automatyczne odbieranie lub nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 odbieram naciśnięciem guzika w RNSe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 A dla czego nie na auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 odbieram naciśnięciem guzika w RNSeJa odbieram na kierownicy:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ty się nie foc**j tylko działaj:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 dzisiaj zapodałem nową kierę od P-U-M-Y.. muszę pomyśleć, w grę wchodzi jedynie multifunkcja z B7, ale to ~1000zl, zobaczymy na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 odbieram naciśnięciem guzika w RNSe Możesz telefonem też odbierać i kończyć połączenia - do pełni szczęścia multifunkcja by się przydała a tutaj 3-ramiona więc d*pa. Pochwaliłbyś się kierą ...aby rozłączyć się z BT w trakcie jazdy wystarczy, że w telefonie wyłączysz bluetootha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 odbieram naciśnięciem guzika w RNSe Możesz telefonem też odbierać i kończyć połączenia - do pełni szczęścia multifunkcja by się przydała a tutaj 3-ramiona więc d*pa. Pochwaliłbyś się kierą ...aby rozłączyć się z BT w trakcie jazdy wystarczy, że w telefonie wyłączysz bluetootha. si, to wiem Kiera jak kiera, bardziej się jaram blutufem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ty się nie foc**j tylko działaj:decayed: Urażona ambicja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ty się nie foc**j tylko działaj:decayed: Urażona ambicja raczej chwila słabości ale już widze że na wiosne będzie multi:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 no chłopaki na żartach się nie znacie ? mnie nie można urazić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 no chłopaki na żartach się nie znacie ? mnie nie można urazić To prawda - ale qrw.... zdjęcia kierownicy nadal nie widzę. I tytuł wątku nieaktualny - co za bajzel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi