Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

R8 V8 Silver Blitz :) Golas z nudnym kolorem :) Update - Fotki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratki :)

fajny samochod,jezdzilem 4.2 tyle ze z R-tronickiem i nie uwazam zeby to nie jechalo :)

W sam raz na niemieckie drogi :-)

Opublikowano
  • Autor

mam nagrane prawie 330licznikowe wiec jak na v8 to dla mnie nawet jedzie! a inni jak mowia ze nie jedzie to niech im nie jedzie

powoli to jak narkotyk dziala kurde ciagnie mnie coraz czesciej zeby tak zapierniczac bo adrenalina wywala na maxa'!

39% zuploadowane :)

kolega co nagrwa ma 4,2l w budzie 6ki a cieszyl sie jak dziecko:)

---------- Post dopisany at 01:04 ---------- Poprzedni post napisany at 00:58 ----------

File-Upload.net - SDC11056.AVI

http://turbobit.net/lkld6lnmf2fo.html

Opublikowano

kosmos :slina::slina:

Opublikowano
  • Autor

podajcie jakis portal na ktory moge zuploadowac bez sfakanych reklam wrrr......

---------- Post dopisany at 01:15 ---------- Poprzedni post napisany at 01:12 ----------

tylko ten malenki download na tej smiesznej stronie dziala reszta to jakis syf albo reklamy

Opublikowano

youtube/vimeo. masz konto ?

Opublikowano
  • Autor

nie chce tego upubliczniac jak na youtube bo za duzo bluzgow wole cos ala rapidshare kto bedzie chcial sciagnie i obejrzy

Opublikowano
  • Autor

jeszcze na turbobita laduje tam w miare sciaga ale upload jest kiepski

---------- Post dopisany at 01:29 ---------- Poprzedni post napisany at 01:24 ----------

a jak mi sie r8 znudzi wiem co bedzie nastepne Nissan GT-R

Opublikowano

GTR w serii miażdzy wszystko a tu ten miał 700HP wieć o czym mowa - i tak dziwne że te lambo się tak długo trzymało go...

ale plan zacny :banan:

Opublikowano
GTR w serii miażdzy wszystko a tu ten miał 700HP wieć o czym mowa - i tak dziwne że te lambo się tak długo trzymało go...

ale plan zacny :banan:

To lambo jest lżejsze niż GT-R ma również 700KM i najszybszą skrzynię drogową na świecie(50 mili sekund a w f1 mają 30:kox:). No ale niestety doładowany GT-R wygrywa momentem obrotowym:wink:

Opublikowano
  • Autor

wada jest ze te auta nie wygladaja niestety srodki dla mnie jak w gtr tak w lambo jakas masakryczna tragedia brzydkie to to takie:wink:

Opublikowano
wada jest ze te auta nie wygladaja niestety srodki dla mnie jak w gtr tak w lambo jakas masakryczna tragedia brzydkie to to takie:wink:

Nie narzekałbym na wnętrze jakby mi 12 cylindrów za plecami się darło:kox::kox:

Opublikowano

Po kilku kółkach na torze GTRem mogę śmiało powiedzieć... NIC INNEGO...

R8, Gallardo, mają lansfaktor... za to GTR to czysta technika, mega przyczepność i banan na twarzy :D

Opublikowano

wg mnie aventador ma za***isty srodek

550x-lamborghini-aventador-lp700-4-dash.jpg

Opublikowano
  • Autor

Aventador wyglada jak nie calkiem poskladany transformers :) ale co ja bede rozprawial narazie mnie nie mam 300tys euro musze dozbierac

ale gt-ra to jest plan :)

i do "rogala" z nim :)

---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:02 ----------

Po kilku kółkach na torze GTRem mogę śmiało powiedzieć... NIC INNEGO...

R8, Gallardo, mają lansfaktor... za to GTR to czysta technika, mega przyczepność i banan na twarzy :D

dokladnie maja lasnfaktor a ilez mozna na torze jezdzic??? a takim gallardo smigasz sobie i to to wyglada jakos :)

---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ----------

panowie wie ktos moze lub ma jak sprawdzic czy wiazka 5j7 971 065 A podejdzie ??

Opublikowano

To teraz podstaw stockowe Lambo VS taki GT-R też stockowy , każde auto na koksie zjada serie :wink:

Opublikowano
  • Autor

ale aventador ma serie 700 to i jest w czym dlubnac mysle ze realne sa 800 bez zmian osprzetu a moze nawet wiecej :kox:

Opublikowano

Pewnie zrobią wersję SV za jakiś czas:kox: Wegług mnie będzie to pierwsze seryjne auto które do setki przebije Veyrona:naughty:

Opublikowano
  • Autor

oj veyrona szybko jeszcze zaden lambo nie polozy :decayed: 2,5 sek do 100 szybciej jak motoerm :)

Opublikowano
oj veyrona szybko jeszcze zaden lambo nie polozy :decayed: 2,5 sek do 100 szybciej jak motoerm :)

No ten aventador ma 2.9 sek a GT-R nowy już 2,8sek:naughty: Więc myślę że następny rok będzie kolejny przeskok o pare 10 sekundy:wink: