Pawełek Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam, mam jasna podsufitkę w swoim audi 95r i połamany tylny słupek,a właściwie jego poszycie, i chciałbym kupic tylko jedną sztukę ale boje się żeby nie trafił mi się inny kolor. Czy w przedliftowym modelu jasnej podsufitki jest tylko jeden odcień czy różne? Kolega Al@n ma takie słupki i kolor wygląda podobnie jak u mnie ---------- Post dopisany at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany at 19:33 ---------- albo czy jest możliwość sprawdzenia koloru po numerze vin
zychu Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 z tego co wiem poszycia słupków były szare w A4, albo czarne w eSach ... nie sądze żeby były różne odcienie tych słupków.
xxxSzYbAxxx Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 przedlift miał jeden kolor, ale po tylu latach może sie różnić więcej bądź mniej brudu..
sokal Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 przedlift miał jeden kolor, ale po tylu latach może sie różnić więcej bądź mniej brudu.. I tu się zdziwisz Były jasne i ciemne Mam jedno i drugie pod domem (oba wnętrza ori)
Rekomendowane odpowiedzi