Skocz do zawartości
IGNOROWANY

w którym banku konto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rozumiem, że pieniądze na konto w mBanku wpłaca się przez BZWBK? a jak to jest z wpłatami przez inne banki?

Wpłacasz kase z innego konta przelewem, albo przez wpłatomaty które są w różnych miastach, najczęściej w centrach handlowych, wszystkie wpłatomaty są wyszczególnione na stronie mBanku.

1) Wpłaty raczej nie przez BZ WBK, bo powinna być prowizja

2) MBank jest z grupy BRE/Multibank, więc na moje oko właśnie tam powinny być wpłaty bez prowizji, choć rzeczywiście na stronce piszą tylko o wpłatomatach. Warto zadzwonić i zapytać na ich infolinii

3) Odkąd MBank zrezygnował z prowizji za przelewy w necie - też polecam :decayed:

Opublikowano

e tam [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2008, 23:34 _________________________________________________

Tyle żeby się komornik nie połapał :decayed:

Oni zawsze się połapią :)

Opublikowano

mbank lub inteligo.Używam od lat i jednego i drugiego i jest git :th:

podobnie jak prezes mam konta w tych dwóch bankach i chyba mają najlepszą ofertę. w inteligo kożystasz z bankomatów pko s.a. i chyba euronetu

Opublikowano

również polecam mbank, mialem konta w różnych bankach, ale najbardziej jestem zadowolony z konta w mbanku i korzystam z niego dobre kilka lat :th:

Opublikowano

mbank lub inteligo.Używam od lat i jednego i drugiego i jest git :th:

podobnie jak prezes mam konta w tych dwóch bankach i chyba mają najlepszą ofertę. w inteligo kożystasz z bankomatów pko s.a. i chyba euronetu

W inteligo korzysta sie z bankomatow PKO BP :rolleyes:

Opublikowano

faktycznie mój bład

Opublikowano

pet3r w kazdej kasie PKO BP :th:

Opublikowano

problem jest taki, że nie ma u mnie wpłatomatu z mBanku. jak to jest z wpłatami do Inteligo?

No tak, jesli wplacasz gotówke, to jest to problem.

Opublikowano

założyłem konto w Inteligo, wczoraj przyszła przesyłka z wszystkimi dokumentami i po zerknięciu na tabelę opłat i prowizji wpadłem w lekki szok. chcą 4,50 za każdą wypłatę pieniędzy z WŁASNYCH bankomatów! z Bankomatów Euronetu to zrozumiałe, ale z własnych... Państwu już podziękujemy, szukam innego konta :)

Opublikowano

założyłem konto w Inteligo, wczoraj przyszła przesyłka z wszystkimi dokumentami i po zerknięciu na tabelę opłat i prowizji wpadłem w lekki szok. chcą 4,50 za każdą wypłatę pieniędzy z WŁASNYCH bankomatów! z Bankomatów Euronetu to zrozumiałe, ale z własnych... Państwu już podziękujemy, szukam innego konta :)

38. Wypłata w bankomatach własnych Banku Każda transakcja Bankomat 0 0 0

Wypłacałem z Inteligo nawet wczoraj i nic nie pobierają