wit.s Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 rozumiem, że pieniądze na konto w mBanku wpłaca się przez BZWBK? a jak to jest z wpłatami przez inne banki? Wpłacasz kase z innego konta przelewem, albo przez wpłatomaty które są w różnych miastach, najczęściej w centrach handlowych, wszystkie wpłatomaty są wyszczególnione na stronie mBanku. 1) Wpłaty raczej nie przez BZ WBK, bo powinna być prowizja 2) MBank jest z grupy BRE/Multibank, więc na moje oko właśnie tam powinny być wpłaty bez prowizji, choć rzeczywiście na stronce piszą tylko o wpłatomatach. Warto zadzwonić i zapytać na ich infolinii 3) Odkąd MBank zrezygnował z prowizji za przelewy w necie - też polecam
hornet Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 e tam [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2008, 23:34 _________________________________________________ Tyle żeby się komornik nie połapał Oni zawsze się połapią
tony84 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 mbank lub inteligo.Używam od lat i jednego i drugiego i jest git :th: podobnie jak prezes mam konta w tych dwóch bankach i chyba mają najlepszą ofertę. w inteligo kożystasz z bankomatów pko s.a. i chyba euronetu
Michas Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 również polecam mbank, mialem konta w różnych bankach, ale najbardziej jestem zadowolony z konta w mbanku i korzystam z niego dobre kilka lat :th:
ykk Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 mbank lub inteligo.Używam od lat i jednego i drugiego i jest git :th: podobnie jak prezes mam konta w tych dwóch bankach i chyba mają najlepszą ofertę. w inteligo kożystasz z bankomatów pko s.a. i chyba euronetu W inteligo korzysta sie z bankomatow PKO BP
pet3r Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2008 problem jest taki, że nie ma u mnie wpłatomatu z mBanku. jak to jest z wpłatami do Inteligo?
letallec Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 problem jest taki, że nie ma u mnie wpłatomatu z mBanku. jak to jest z wpłatami do Inteligo? No tak, jesli wplacasz gotówke, to jest to problem.
pet3r Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2008 założyłem konto w Inteligo, wczoraj przyszła przesyłka z wszystkimi dokumentami i po zerknięciu na tabelę opłat i prowizji wpadłem w lekki szok. chcą 4,50 za każdą wypłatę pieniędzy z WŁASNYCH bankomatów! z Bankomatów Euronetu to zrozumiałe, ale z własnych... Państwu już podziękujemy, szukam innego konta
Hugo Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 założyłem konto w Inteligo, wczoraj przyszła przesyłka z wszystkimi dokumentami i po zerknięciu na tabelę opłat i prowizji wpadłem w lekki szok. chcą 4,50 za każdą wypłatę pieniędzy z WŁASNYCH bankomatów! z Bankomatów Euronetu to zrozumiałe, ale z własnych... Państwu już podziękujemy, szukam innego konta 38. Wypłata w bankomatach własnych Banku Każda transakcja Bankomat 0 0 0 Wypłacałem z Inteligo nawet wczoraj i nic nie pobierają
pet3r Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2008 faktycznie, muszę mocniejsze okulary kupić
Rekomendowane odpowiedzi