kaju Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Bardzo dobrze, aczkolwiek ja zawszę wolę dać osobną masę dla ledów.
lachim20 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Tak zrobiłem. Mase pociągnąłem z obudowy lusterka bo już nie chcialem wszystkiego rozbierać na nowo.Pozdrawiam.
innotic Opublikowano 22 Lutego 2021 Opublikowano 22 Lutego 2021 Może trochę odkopuję, ale czy lusterka z A6C6 pasują do B6/B7? Czy ten trójkąt lub rozstaw śrub mocujących jest inny?
trampek1990 Opublikowano 23 Lutego 2021 Opublikowano 23 Lutego 2021 Trójkąt nie pasuje. Możesz przełożyć obudowę + wkład lustra, dolną blendę z diodami led. Stelaż musisz pozostawić ori od b6/b7.
innotic Opublikowano 26 Lutego 2021 Opublikowano 26 Lutego 2021 W dniu 23.02.2021 o 08:41, trampek1990 napisał: Trójkąt nie pasuje. Możesz przełożyć obudowę + wkład lustra, dolną blendę z diodami led. Stelaż musisz pozostawić ori od b6/b7. Okej, dzięki. Już wiem więcej.
Gorczyk Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada (edytowane) Witajcie. Kolejny temat troszkę odgrzeje, ponieważ chcę sobie dołożyć do b7 to podświetlenie. Moje pytanie czy pomarańczowe kostki w progach występują po 2 stronach? Czy ciągniemy kabelki tylko po stronie kierowcy? Pozdrawiam Edytowane 8 Listopada przez Gorczyk
Rekomendowane odpowiedzi