Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Audi jeszcze nie posiadam ale od jakiegoś czasu intensywnie poszukuję więc mam nadzieję, że niebawem stanę się nabywcom :)

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich,

Jestem Grzesiek i mozecie mnie spotkac w Krakowie.

Moje Audi to RS4 z 2001r silnik 2.7biT

Ryskiem jezdzi sie fajnie ale to nie moje piersze Audi. Jezdzilem 80 cabrio, a3 8l, a3 8p, a4 b7 

Pozdrawiam

GBT

Edytowane przez GrzesBiTurbo

Opublikowano

Witam Wszystkich.

8 lat jazdy VW Passatem B5 FL, 2005, 1 rok Audi A6 C6, s-line, 2010 i teraz od pół roku jestem jak na razie szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B8 s-line, Black Edition, Avant, 2014.

Wobec tego teraz spróbuję się trochę tutaj poudzielać. Generalnie pochodzę z Gdańska, ale od 10 ciu lat mieszkam w Irlandii. Może ktoś na tym forum mieszka również w EIRE ?

Jeszcze raz siemanko i pozdrowionka dla Wszystkich

Piotr

Opublikowano

Witamy w Klubie A4:)

Opublikowano

Witamy serdecznie w Klubie :a4fan:.

Zapraszamy na warszawskie spoty. Info w moim podpisie. Pzdr.

Opublikowano

Siemanko. Witamy serdecznie w Klubie :a4fan:. Jak widzisz wiele osób się rejestruje posiadając inne modele Audi i nie mamy nic przeciwko :) jak kupisz pochwal się w dziale moje Audi.

pzdr.

Opublikowano

Witam ,

Spoiler

tak jak w temacie wszystko było OKej , ale dzisiaj gdy jechałem z 20-30 min  mam samochód z tydzień może nie znam funckji ale mam problem że dzis jechalem i w nogi leciał mi zimny chłod jak klima ale miałem wszystko na off wyłąćzone jak włączyłem to wszystko ciepło leciało a w nogi (stopy) ciągły chłod u mnie i u pasażera ktośorientuje się czy mozna jakos to wyłączyc lub ustawić ???

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.

Opublikowano

Kolego :

- to nie dział techniczny ( tu się tylko witamy) ,

- zapoznaj się z regulaminem ,

- BTW. Nie da się tego czytać, bez znaków interpunkcyjnych :(

Opublikowano

Witaj w Klubie :hi:

Opublikowano

Witam Wszystkich Forumowiczów 

Opublikowano

Cześć. Witam wprawionych. Cieszę się że mogłem do Was dołączyć. Od niedawna jestem właścicielem A4 i korzystałem już z forum, ale nigdy jako użytkownik. Bardziej jako przechodzień. Postanowiłem dołączyć do rodziny. Mam nadzieję na owocną współpracę, kontakty i pomoc przy 'remontach, przeglądach'

Pozdrawiam serdecznie wszystkich, 'starych' i 'nowych' forumowiczów ?

p.s. nie znam jeszcze oznaczenia silnika dlatego nie ma w tytule ? 

Edytowane przez bialutki19
Post scriptum

Opublikowano

Witaj,2.0 to ALT:hi:

Opublikowano

No alt nie jednemu daje w kość ?

Opublikowano

Raczej bezawaryjny silnik (ponad 140 tys na nim zrobiłem) tylko olej zmieniać często, dbać i olej dolewać :D

Opublikowano

Witam wszystkich.

Spoiler

Ma ktoś na sprzedaż lub wie kto ma moduł komfortu o nr. 8E0959433AR lub inny pasujący.  

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.

Opublikowano

Dzień dobry witam serdecznie wszystkich forumowiczów.

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów, jestem nowym szczęśliwym posiadaczem Audi A4 :)

Opublikowano

Witam wszystkich.  Autko A4 B5 AFN.  Pochodzenie : Olsztyn ( Woj.  Warm-Maz.) Co prawda od niedawna jestem użytkownikiem mojej Audi ale już nie jedną cenną informację znalazłem na tym forum i mam nadzieję że i ja będę mógł kiedyś pomóc.  Dzięki za przyjęcie do forum.  Pozdrawiam?

Opublikowano
14 godzin temu, gregoricos napisał:

Witaj,2.0 to ALT:hi:

Dzięki. Przypomniałem sobie jak wstałem. na początku myślałem że chodzi o to oznaczenie (b8e) czy inne ale teraz wiem że to alt:yes2:

Opublikowano
10 godzin temu, Makale napisał:

Raczej bezawaryjny silnik (ponad 140 tys na nim zrobiłem) tylko olej zmieniać często, dbać i olej dolewać :D

Podpowiedz mi Makale, jak często zmieniałeś/zmieniasz olej? Bo mam 2.0 ALT i znajomy jak się okazuje też ma. Ja mam z 2002, on z 2004 i rozmawialiśmy ostatnio chwilę o naszych Aud'kach i jak się okazuje jest różnica w 'braniu' oleju. Otóż ja miałem ubytek jakieś 250ml po 5000km, a On dolewa 1L średnio co 1000 - 1500km. Ma jakieś znaczenie z którego roku czy to kwestia egzemplarza?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.