Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część,

Nazywam się Damian (nick sugeruje :p), jestem z Gdańska. Od zawsze interesowały mnie audi, sam miałem a3 8L 1.9 tdi 130km z silikiem ASZ. Niestety został skasowany(uderzenie w tył :(). Mój brat ma S6 C5, a mój ojciec ma A4 B8.

Narazie jeżdżę Oplem Vivaro 1.9 tdi.. mam crosa i pitbiea więc potrzebowałem czegoś do transportu tych zabawek :) Przymierzam się do kupna A4 B7.. to będzie zadbany samochód :)

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema Mati :banan::banan::hi:

Opublikowano

Witam Serdecznie wszystkich od nie dawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4b5 z 2000r z silnikiem 1.9 Tera Dopiero Idzie i bardzo jestem zadowolony z tego zakupu mam nadzieję że dzięki forum lepiej poznam mój samochód. Z góry Dziękuję za przyjęcie do grupy wszystkim użytkownikom i użytkowniczką Pozdrawiam Serdecznie i do zobaczenia na Zlotach i spotach. 

Opublikowano

Jak kultura tego wymaga  -Witam wszystkich klubowiczów !

Opublikowano

Witam i pozdrawiam sredecznie. Z audi mam doczynienia od zawsze!

Opublikowano

Hi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu noszę się zamiarem, aby zostać szczęśliwym posiadaczem Audi A4. Teraz czynię pierwszy rozsądny krok ku temu - a więc wstępuję do Was.
W odpowiedniej części forum umieściłem ogłoszenie jakie mnie interesuje:

Czy moglibyście coś poradzić?

Serdecznie dziękuję za przyjęcie mnie w poczet forumowiczów!

Opublikowano

Witam, pierwszy raz za kierownicą czterech pierscieni. Auto w moich rękach tydzień. 

2.0BPW QUATTRO 2007 2X S-LINE

Życzę sobie jak i Wam - bezawaryjności! :)

E273AE89-7874-41E1-8C3F-204E1D248A14.jpeg

Opublikowano

Witaj, 

No ładna sztuka i jeszcze czarna z quattro :D

Wrzuć więcej info.

Niech dobrze służy!

Pozdrawiam

Opublikowano

QUATTRO :) Moje marzenie ;) 

gratuluje zakupu ;)

Opublikowano

Pierwszym autem kupionym z pasji był Opel Tigra ;) wymienionym w późniejszym okresie na 206 CC, które skończyło na płocie ;P jak prawdziwy Paszrot :P 

Przygoda z Audi zaczęła się od Audi 80 :) Potem była srebrna strzała Audi A6 z piecem 2,5 TDI i to była jedna z większych wtop :P w moim życiu :) Audi kupić nikt nie chciał więc gdy nadarzyła się osoba, aby się zamienić to wymiana doszła do skutku i tak w Naszych rękach znów pojawił się Paszrot tym razem 307 w Kombi.  Po 2 miesiącach doszliśmy do wniosku, że znowu to nie to... i zaczęły się poszukiwania. Poszukiwania trwały dość długo... ale udało się znaleźć wymarzoną Audi A6 1,9TDI... Audi ta z Nami jest do dzisiaj ;) W lutym doszliśmy do wniosku, że przydałoby się Nam drugie auto.. wybór padł na Cytrynke C3 - pomimo tego, że się nie psuła to jeździć nikt nią nie chciał.. niczym za karę się jej używało. W zasadzie czekaliśmy, aż minie 6 miesięcy, aby ten samochód móc sprzedać. W wrześniu pod wpływem impulsu całkowicie z przypadku kupiliśmy Audi A4 z silnikiem 2,0 w automacie. Po pierwszej przejażdżce byłam przerażona... i twierdziłam, że trzeba auto sprzedać... dzisiaj już wiem, że ciężko byłoby się z nim rozstać :) Pomimo, że nie jest tak szeroka jak A6 to dzięki automatowi jeździ się dość przyjemnie. W wymarzonym kolorze ;) 
Wczoraj zostały przyciemnione szybki ;) a to już chyba oznaka, że autko zostanie z Nami na dłużej :) 

Zastanawiamy się nad wstawieniem do niej gazu ;) i właśnie ten powód przywiał Mnie do Was ;)

Opublikowano

Siema! Nie jest czarna, to przez efekt się tak wydaje ? Jest taka ciemno szara/brązowa(katologowo). 

Jakie info Cię interesuje?

Opublikowano

a bo ja wiem czy ona taka znowu nowa ....... :mysli:

niemniej jednak - witamy w klubie

Opublikowano

Kamyk :P 

Ty masz nówkę funkiel ;P ale nie każdego stać ;P i nie każdy chce wydać tyle na auto ;P

Daj się cieszyć ;P

Opublikowano

Elo elo Jakub Audi 80 avant 94', 1.9TDI, oz.silnika Z1,  4xel.szyby, el.lusterka, szyber, klima, końcówka mocy tuba magnat 800W.

Spoiler

Przychodę na forum bo (szukam wymiarów radia) ogólnie podpowiedzi w moim projekcie aby zamontować Navigation plus zamiast normalnego radia.

Juz wiem jak to zrobić zeby się  zmiesciło i się zmiesci,:) więć potrzebuje informacji na temat tego radia, wiem ze występuje w a4b5 ale chciałbym dokładnie wiediec jak się sprawóje, jak tam z mp3 czy są czy nie ma problemów, jak ogólnie sama navigacja, ii prosił bym o dokładne wymiary jakieś bo to dla mnie ważne . 

Pozdrowienia Ello

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.

Opublikowano

Witam, posiadam Audi A4 B6 2001rok 1,9 tdi (130 koni) sedan od tygodnia, troszkę o sobie Łukasz lat 20 województwo Pomorskie miasto Słupsk

SIEMANO WSZYSTKIM !

Opublikowano

Witam serdecznie nowych kolegów :):) Jestem Paweł i mieszkam w Radlinie, koło Wodzisławia Śląskiego. Zamieniłem Mercedesa z 2003 roku na Audi A4 B5 FL Avant w TDI z 1999/2000 rok :):) 

*Proszę uzupełnić profil.

Opublikowano

Siemanko

Spoiler

co myślicie na temat tego samochodu? 

http://allegro.pl/show_item.php?item=7029168525#

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.

Opublikowano

Witam z Gorzowa

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.