Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cześć wszystkim,dołączyłem do forum mam nadzieje że będę mógł pomóc i podzielić się swoim doświadczeniem z audi?

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć wszystkim, Damian Lublin ?  B6 1.8t Q podłubane 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam,dziękuję za przyjęcie do grupy.

Pozdrawiam...

Darek z Opola.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witajcie drodzy użytkownicy forum, przede mną długa wyboista droga aby swego gruzika doprowadzić do żywych ale myślę, że mi pomożecie. Zakładam, że macie takiego krecka na pkt. Audi jak ja. Z a8 D2 nie pyklo ale i tak jest fajnie ?

Opublikowano

,,,

Opublikowano

WItam Wszystkich ,Sebastian A4 B8 2.0TFSI Quattro

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam kupiłem audi a4 b8 177km poczytałem trochę o niskim ciśnieniu oleju na niskich obrotach. Czy częsta jest to przypadłość w tych silnikach jak się przed tym uchronić, czytałem że wymiana pompy oleju na pasek pomaga ale czy na długo. Myślę też o kupnie wskaźnika ciśnienia i temperatury oleju taki dodatkowy zegar. A może chłodnice oleju dodatkowa. Przepraszam za tyle pytań. Pozdrawiam 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Masz już wszystko tu na forum opisane, poczytaj, poszukaj co dla Ciebie będzie najbardziej odpowiednie.

Opublikowano

Trochę poczytałem o tym ludzie wymieniają dużo części a problem powraca. Podobno pompa na pasek pomaga, robił ktoś to zapobiegawczo. 

Ps. Wszyscy piszą o wymianie różnych części ale nie spotkałem się żeby ktoś przy tym błędzie skontrolował turbinę tam też może gubić ciśnienie 

Opublikowano

Opublikowano

gdzie jest info że ktoś przerobił pompe na pasek???

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich. 

Jacek, województwo lubelskie

Audi A4 B9 2.0TFSI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.