luihas Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Siemano jestem ze Słubic graniczne miasto z Niemcami, chce z DE sciagnac Audi B6 najlepiej mi sie marzy silnik 1.8T na forum trafilem przez google i mam nadzieje forum pomoze w wielu sprawach Wiecej o mnie: www.myspace.com/lui_hs
moscic Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam wszystkich Od pół roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 2000r. i powiem szczerze że w tej chwili nie zamieniłbym tego samochodu na żaden inny Co prawda jest to wersja angielska z kierownicą po drugiej stronie ale to dlatego że obecnie mieszkam i pracuje w Anglii. Samochodem tym jeździłem już do Polski (ok 1700 km w jedna strone) i muszę przyznać że samochód do tak dalekiej podroży jest po prostu rewelacyjny
kondi30 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Jestem w trakcie poszukiwań A4. Mam nadzieję że forum mi w tym pomoże. Pozdrawiam. :>
wogu13 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Jestem szczesliwym posiadaczem audi a4 b6 1.9 tdi avant. Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow forum:)
Rekomendowane odpowiedzi