IRO293 Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam! Mam zamiar kupic audi a4 1,9tdi 131ps,2003r,dlatego zainteresowała mnie ta strona,mam nadzieje,ze czegos ciekawego sie tu dowiem.Pozdrawiam wszystkich!
RAFAŁ22 Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 witam wszystkich klubowiczów a4 mam na imie rafał mam 22 lata mieszkam w chrzanowie
dominek_f Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam wszystkich . Posiadam co prawda auto innej marki, lecz z tej samej stajni (VW). Mamy więc sporo wspólnego - silniki, zawieszenia i co tam jeszcze... Dlatego też zarejestrowałem się na Waszym forum. Mam nadzieję, że będzie mi pomocne, gdy na rodzimym forum.vw-passat.pl nie znajdę odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. :>
Misiek1948 Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 hejka ok 2miesiecy temu kupilem piekna 4ke. no i teraz zaczely sie male problemy (turbinka, zawieszenie, itd). ale dzieki temu forum juz dowiedzialem sie wielu waznych informacji. chwala ze ono istnieje.
Rekomendowane odpowiedzi