letallec Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Witamy i zapraszamy na spoty warszawskie
artur877 Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Witam wszyskich ,mam na imie Artur i na stale mieszkam w Lodzi ,choc obecnie przebywam w UK. moj obecny pojazd to vw golf mk3 lecz na dniach mam zamiar stac sie posiadaczem Audi a4 b6.Mam nadzieje ze dowiem sie tutaj wielu ciekawych i przydatnych zeczy na temat tego modelu za co z gory dziekuje. :>
angela Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w życiu klubu
angela Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w życiu klubu
jimii Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 [suwalki] Witam wszystkich. Mam na imie Daniel pochodze z Suwalk.Posiadaczem Audi A4 Avant 2.5TDI 99r. i jestem z niej bardzo zadowolony , aby tylkonie zapeszyc
panwic Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Witam wszystkich miłośników. Właśnie zmieniłem wysłużone B4 na A4 . Szukając informacji w Internecie napotkałem na tą stronę więc jestem. Mogę pomóc w sprawach mechanicznych i odrobinę w sprawach elektroniki. Pozdrawiam wszystkich
bobowie Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Wąbrzeźno. Witam. Mam na imię Bogdan. Posiadam A-4 Avant rocznik 1999, 1,8 benzyna z instalacją gazową. Użytkuję go od dwóch lat i jak do tej pory nie miałem żadnych problemów. Obserwuję forum AUDI A4 i muszę przyznać, że ilość i jakość informacji w temacie obsługi i naprawy samochodu jest rewelacyjna. Sądzę, że i ja z wieloletnim doświadczeniem kierowania pojazdami, będę mógł wnieść co nieco do wspólnego obcowania na forum.
Rekomendowane odpowiedzi