Jookerr Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam wszystich, Zalogowalem się na forum ponieważ ostatnio mój brat sobie kupił A4 Avant 1.9 TDI, i spodobło mi się autko odrazu. Do tej pory jedziłem Fordem Probe 2.2 T benzyna ale niestety ostatnio gość przejezdzał na czerwonym świetle i mam rozbity przód mojego probka. W związku ztym noszę się z zamiarem zakupu właśnie Audi A4 raczej Avant. Dlaczego taka zmiana ? Potrzebuję troszkę oszczedniejsze autko i przede wszystkim 4/5 drzwiowe, ale koniec tych wywodów. Mam nadzieję, że coś uda mi się znaleźć i życze wszystkim miłego użytkowania swoich cacuszek.
jacko998 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witaj w klubie. Kup audi, a już innej marki nie zechcesz.
Pelord Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam!Jestem psiadaczem audi a4 awant 1.6,z małego miasteczka Krzeszowice koło Krakowa. Serdeczne Powitanie dla Wszystkich!
damian169a Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Siemka niedawno kupiłem wymarzoną :audi:a4 18 125KM. narazie nie mam z nią problemów ale myśle, że gdy coś się będzie działo to pomożecie dobrą rada pozdro dla wszystkich kierowców
elvis Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 witam serdecznie śmigam ciemno granatową audiną pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że komuś pomogę a ktoś mi wcześniej jeżdziłem mazdą 626 silnik ok ale to jest jazda :evil: :evil:
Banan1978 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam wszystkich! Pochodzę z małej miejscowości Osina koło Nowogardu.Od paru dni jestem posiadaczem pięknej srebrnej A4 1.6 z 97r. Jest to pierwsze Audi w moim życiu, ale już po pierwszych kilometrach stwierdziłem, że to była słuszna decyzja. :grin:Pozdrawiam Banan1978.
Rekomendowane odpowiedzi