hybikaudia4 Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Witam wszystkich mam na imię Mariusz od paru dni jestem posiadaczem audi a4 2002r 1.9 TDI 131KM Jestem z okolic Jarocina za pare dni wrzucę fotkę mojej ślicznotki
piter300 Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Witam wszystkich. Jestem Piotr i mam A4 1.9TDI od jakiegoś roku i jestem fanem AUDI - auto z klasą i charakterem
felus Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Witam wszystkich. Mam na imię Kamil, mieszkam w Lubaczowie (woj. podkarpackie). Jestem posiadaczem Opla Astry F 94r., aktualnie jestem w trakcie spredaży i jeżeli chodzi o nowe auto to decyzja już zapadła i będzie to na pewno właśnie Audi A4 B5. Z tego co widziałem, jest na forum kilka osób które pomagają przy kupnie auta, dodatkowo dużo przydatnych rzeczy można się od Was dowiedzieć, dlatego zdecydowałem, że dołącze do już licznej grupy użytkowników forum. Mam nadzieję, że w niezbyt dlugim czasie będę mógł na forum pokazać jakiego zakupu udało mi się dokonać. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi