McGrade Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Witam!! Srebrna a4 1998r. z 2.5tdi. To jest jazda
jkr80 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Witam serdecznie wszystkich! Jestem posiadaczem sielonej Żabci 1.6 benz z 95 roku. Chciaż dopiero będę poznawał samochodzik to mam nadzieję że wszystko będzie ok. Na Żabcię przesiadam się z Trabanta tak że w sumie dalej na zachodni wóz. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
still Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich z Górnego Śląska .
sawczuk Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Witam! Od tygodnia posiadam 1.9tdi 110ps, avant, czerwona, automat.. Niestety nawet nie zdążyłem jej przerejestrować, bo miałem kolizje (gosciu wymusił pierszenstwo), jestem załamany przejechałem 200km i furka stoi w garazu, na szczescie uszkodzenia nie sa tragiczne ale dowodzik zabrali.. ;( ehhh
Gość son_czwa Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Siemanko! Dość duży nie fart, ale cóż, szybkiego powrotu na drogi życzę!
Rekomendowane odpowiedzi