letallec Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 He, he, Cuberek nawet 2x przywital kolege:nabijasie:
michu25 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Czy mogłby mi ktoś pomóc i powiedzieć gdzie znajduje się zmieniarka w audi a4 b5 1999 1,6 avant
hornet Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Witam na forum. Zapraszamy w niedzielę na spota http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?5637-SPOTY-WROC%A3AWSKIE
Blackbeard Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Witajcie Sylwek z Lublina i pomarańczowa a4 Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje że sporo się dowiem, a i w czymś będę mógł pomóc
cochones Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Żory.WITAM!!!Teraz wiem że automatów się nie holuje!Poszedłem za radą swojego mechanika "WRZUĆ N I MOŻESZ HOLOWAĆ".Powodem całej akcji była uszkodzona turbina.Podczas holu zaczeły mrugać PRNDS na czerwono,więc zatrzymałem auto i zściągnołem lawetę.Hol trwał jakieś 30km.Po podłączeniu VAG-a nie widzi multitronica.Czy to jest poważna usterka.Czy tą skrzynie można spisać na straty?Proszę o pomoc!
Rekomendowane odpowiedzi